טקסס - דיווח מהשטח
-
תודה על הדיווח, כרגיל – מעניין, ענייני ושימושי.
-
תודה רבה!
-
תודה על העידכונים התכופים. נהניתי מאוד לעקוב [ומקווה שהצלחתי גם לעזור פה ושם]. אני בהחלט הולך להיעזר בשירשור הזה אם נצליח סופסוף לקפוץ לדאלאס והסביבה כמו שאנחנו מתכננים כבר חודשים רבים. שתהיה טיסה נעימה [ושתספיקו את המוזיאונים]! -
תודה רבה לך על הליווי השוטף.
-
תודה לך שוב נוסע מתמיד על ההשקעה. בהחלט חומר רב על אזור פחות ידוע
לפחות לי. אהבתי את ציורי הגרפיטי. אנחנו תמיד מחפשים כאלה.
בכול זאת יש לי שאלה. לא ראיתי כמעט אתרי טבע. נראה שרוב הטיול היה אורבני. האם זה בגלל
שפשוט אין אתרי טבע באזור הטיול או שפשוט הדגש של הטיול היה אורבני?
-
תודה עודד.
אנחנו בחרנו אתרי טבע לפי שני קריטריונים :
ביקורות טובות וגם נגישים. אכן לא מצאנו רבים כאלה.
-
באזור שבין סן אנטוניו לאוסטין יש לא מעט פארקי טבע יפים, כתבתי עליהם בבלוג שלי.
-
כן הסיכום שלך שמור אצלי אם כי קראתי רק מעט. זכרתי שהזכרת פארקי טבע ולכן קצת
התפלאתי שכאן כמעט שלא היו.
-
תודה לנוסעים המתמידים על הדיווח המתמיד. מהנה, מעניין ומועיל לכל מי שמתכנן לבקר באזורים אלה.
אני מניח שבינתיים אתם בדרך הביתה ואולי כבר הגעתם, אז אאחל לכם מנוחה והסתגלות מהירה וקלה.
-
נהניתי לקרוא את הדיווחים השוטפים, מקווה שחזרתם בשלום ובבטחה :-)
לטובת מטיילים עתידיים המתעניינים באיזור זה – מצרפת כאן קישור לבלוג המתאר את הטיול שלנו במרחבי טקסס (כולל "טעימה" מניו מקסיקו ) במהלך אוקטובר האחרון.
https://perrysontheroad.wixsite.com/home/home/texas-here-we-come
-
תודה רבה צביקה.
-
תודה רבה!
-
ידעתי שדאגתם ולכן חזרתי...
הסיום היה הרבה יותר קשה מששערתי, פרטים בהמשך.
יום 21 - 24.3.19
כפי שתארתי קודם, לוח הזמנים שלנו ליום זה מאד מהודק בגלל הצורך להגיע לשדה התעופה בזמן, וגם להספיק לראות משהו קודם ולאכול ארוחת צהריים בנחת, וגם לתדלק לפני ההחזרה. לכן, יצאנו מהמלון בשעה שתאפשר לנו הגעה בדיוק בשעת פתיחת האטרקציות, שביום ראשון נפתחות ב-11:00.
מזג אוויר יפהפה ונעים, התנועה בכבישים דלילה, למעט פקק קטן בגלל רכב שנשרף בכביש המהיר וחסם את הנתיב השמאלי.
אנחנו נוסעים לעיירה Grapevine שמצפון לשדה התעופה. שלושת המוזיאונים שמאחורי לשכת התיירות טרם נפתחו למרות ששעת הפתיחה עברה. אנחנו מטיילים בינתים ברחוב Main הסמוך, החביב מאד.

-
חוזרים למוזיאונים ובדרך רואים שגלריה עם ביקורות טובות ברחוב הראשי שהיתה גם כן אמורה להפתח ב-11 לא נפתחה. נוותר עליה, כי לוח הזמנים הולך ומצטמצם.
המוזיאונים הקטנים והחינמיים נפתחו בינתיים.
המוזיאון הראשון - מוזיאון ההיסטוריה.

-
-
העיירה היתה ידועה בתעשית הכותנה, ולכן יש גם מוזיאון כותנה קטן

-
ולסיום שם, מוזיאון בית הספר ותמונות מהסביבה

-
אנחנו ממהרים ליעדנו הבא, נקודת תצפית על שדה התעופה, שנקראת Founders Plaza. מקום מוסדר עם חניה על גבעונת המאפשרת תצפית על השדה, ובה גם רמקולים המשמיעים את השיחות בין מגדל הפיקוח למטוסים כדי להוסיף לאווירה. נחמד.

-
-
אנחנו חוזרים לרחוב Main בעיירה Grapevine למסעדה מומלצת מרשימתנו, אך אבוי, המסעדה מפוצצת וזמן ההמתנה כשלושים דקות. זמננו מצומצם ולא נתעכב, אך לא נפספס כמה תמונות.

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות