ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש בחוף המערבי

פורום צפון אמריקה
    אורגון וושינגטון חוף מערבי לאס וגאס לוס אנגלס לוס אנג'לס ניו יורק סן פרנסיסקו
    3
    4
    541
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yuviba
      Yuviba נערך לאחרונה על ידי

שלום לכל חברי הקהילה,

לאחר התלבטויות וקריאה ארוכה של פוסטים והמלצות שונות, החלטנו שאת ירח הדבש שלנו בספטמבר נעביר בארה״ב בחוף המערבי עם דגש על לוס אנג׳לס ולאס וגאס.

לאחר שקיבצתי את רוב ההמלצות והאטרקציות בלוס אנג׳לס (שאמורה למלא לנו כ-2-3 מתוך 11 ימים) אני מוצא עצמי תקוע במחשבות מה יהיה כדאי היעד הבא בטיול שלנו.

אני אציין שאנחנו נהיה עם רכב צמוד ככה שאנחנו ניידים ודינמים מאוד.

מצד אחד, חשבתי אולי לנסוע ישר מלוס אנג׳לס ללאס וגאס ובלות שם עוד 3 ימים, משם לסאן פרנסיסקו ל-3 ימים ומשם לקחת טיסה לניו יורק לעוד יום-יומיים ובחזרה לארץ אבל משום מה זה מרגיש לי בלאגן אחד גדול.

מצד שני, חשבתי אולי להתחיל דווקא בוושינגטון, משם לאורגון ולסיים בקליפורניה (מה שיגרום לצערי ככל הנראה לוותר על ווגאס, משהו שכנראה לא נסכים עליו...)

חשוב לי לציין שהשאיפה שלנו היא יותר להינות ולמצות את היעדים שנהיה בהם מאשר לסמן V שהיינו בכל הערים המצוינים לעיל׳ כאשר לרשותנו 11 ימים בלבד (ראשון בוקר עד חמישי שלאחר מכן) – התכנון הוא להתחיל את הטיול ב-01.09.19 ולחזור לארץ ב-13.09.19.

אני אשמח לקבל מכם, חברי הקהילה, המלצה על הערים/מקומות/מדינות שאתם ממליצים לנו לטייל בהם בדגש על אטרקציות (לא טבע בהכרח, אבל כן מוזיאונים מודרניים – לא אומנות [למשל מוזיאון השעווה או מוזיאון גינס נחשב עבורנו מודרניים – לא חובבי אומנות כל כך], פארקים אקסטרים או מקומות שחובה לראות), מקומות קניות (אאוטלטים למיניהם), קהילות יהודיות (איפה הכי כדאי להעביר שבת? – אנחנו שומרי מסורת) וכדו׳.

תודה רבה מראש ושבת שלום,

יובל

imeshy תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy @Yuviba נערך לאחרונה על ידי

@Yuviba

תזכור משהו חשוב – בטיול לארה”ב- ימי הטיסה הינם ימים משמעותיים. הזמנתם כבר טיסות ? יודעים שעות?

במידה ולא מדובר רק על מסגרת, שים לב שהיום הראשון והאחרון, במינימום – יילקחו לטיסות לארץ (בטח ובטח אם אתם בחוף המערבי). כך ש- 11 ימים ברוטו זה בעצם 9 ימים ברוטו.

אמרת שאתם רוצים את פארקי לוס אנג’לס – וזה עוגן .. זה לא ישאיר לכם אפשרות לטייל בצפון המערב. וותרו על זה. 

אני הייתי מתחיל בלוס אנג’לס, מדרים לסן דייגו ליומיים נוספים + סי וורלד ומשם נוסע ללאס ווגאס עד לסיום הטיול. במידה ולא תסעו לסן דייגו, זה יכול לאפשר לכם לטייל בלחץ מאוד בניו יורק ולא הייתי ממליץ

Yuviba תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Yuviba
          Yuviba @imeshy נערך לאחרונה על ידי

@imeshy

היי, מה שלומך?

עדיין לא סגרנו טיסות, אבל כן בדקנו שעות ובימים הקרובים אנחנו עתידים לסגור, טיסה הלוך מישראל בראשון לפנות בוקר בסביבות 01:00 שעון ישראל ונחיתה בלוס אנגלס בסביבות 06:00 בבוקר יום ראשון שעון ארה״ב – את היום הזה נקדיש לקניות. 

טיסה חזור ביום חמישי בסביבות הצהריים כדי לנחות בישראל בשישי בצהריים לפני כניסת השבת.

התכנון הזה מקנה לנו בערך 11 ימים.

סן דייגו נשמע מעניין, אנחנו נבחן את היעד הזה.

תודה רבה! 🙂

אשמח לעוד המלצות 

עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • עמיחי13
            עמיחי13 @Yuviba נערך לאחרונה על ידי

@Yuviba

מציע לכם להקדיש יום או יומיים לאי סנטה קטלינה. אתם מאוד תהנו שם, וזה מתאים מאוד לירח דבש.

הייתי גם משלב טיול בפארק סקויה וקניון קינגס – בדרך מלוס אנג’לס לווגאס. יש שם טבע מהמם של הרי הסיירה נוואדה, זה יתן לכם קצת ירוק בעיניים בין הטיולים בערים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון