אוסטריה
-
צהריים טובים לכולם, אני נוסע בעוד כשבועים לאוסטריה, מקום בו אני מתכוון ללון נמצא באיזור קירשברג, המקום בו אני נוחת הוא
בשדה התעופה בוינה, אין ברשותי רישיון נהיגה, מבדיקה ראשונית שלי הדרך היחידה להגיע משדה התעופה ליעד שלי היא נסיעה עם אובר בעלות של כ 250 יורו, ברצוני להיוועץ בכם, האם יש דרכים זולות יותר להגיע לקרישברג? תודה מראש
-
בבקשה כתוב את שם המקום אליו אתה צריך להגיע בלועזית.
Kirchberg in Tirol?
שעת הנחיתה?
כמה זמן אתה יכול להשקיע בדרך ? כי יש תחבורה ציבורית (לרוב הציר) עם החלפות, השאלה אם יש לך את הזמן לכך.
-
זאת הכתובת . S.t. Georgen am Kreischberg - Chalet
אני נוחת בשעה 19:00 בערב, אני לא בלחץ להגיע למקום, אך מעדיף לא לשרוף לילה בשדה התעופה.
ממש תודה!
-
אני לא מתמצאת בתחבורה ציבורית באוסטריה, שדווקא אמורה להיות טובה (רכבות, אוטובוסים). מה שכן, מציעה לך לשאול ישירות את בעלי המקום ולבקש הוראות הגעה בתחבורה ציבורית. הם מן הסתם יודעים הכי טוב, וזה מאוד סביר לשאול כזאת שאלה.
-
גם אני בעד תחבורה ציבורית. השתמשנו כמה פעמים ברכבות עם אוסטריה וזה היה מאוד נוח. אולי גם טיסת פנים לעיר גדולה קרובה ומשם ברכבת או אוטובוס.
-
מבדיקה נוספת שערכתי היעד שאני צריך להגיע הוא לאיזור או עיר בשם
Schilling,
והמוצא שלי נשאר Vienna Airport, Vienna VIE
שאלתי כעת היא, בגוגל מפות בדקתי נסיעה בתחבורה ציבורית והוא מורה שזה כארבע שעות נסיעה, וכשבדקתי ב moovit זמן הנסיעה הוא כשעה,
מי מבין שני האפליקציות אמין ומדוייק יותר בחו"ל?
או האם יש מישהו שיכול להציע לי את המסלול נסיעה הזה ?
תודה מראש
-
היעד לא ברור ---- ו/או לא תואם לנתונים שלכם.
Sankt Georgen am Kreischberg
נקראת גם
Sankt Georgen ob Murau
נמצאת במרחק של 266 ק"מ משדה התעופה וינה-
המייל של העירייה
אולי זו תהיה הדרך הטובה ביותר למצוא איך מגיעים לכאן מוינה שלא לדבר על בלילה.
ברכב פרטי- בנסיעה רציפה כשלש שעות (2.45) כלומר בפועל יש לחשב לפחות 3.5 שעות
בתחבורה ציבורית הקצרה ביותר- נסיעה משדה התעופה של וינה אל העיר וינה עצמה אל התחנה- Wien Hbf-לוקח שעתיים וחמישים דקות מהעיר ותדירות הרכבות פעם בשעתיים.
נוסעים אל העיירה Unzmarkt
מ Unzmarkt מכאן התדירות של הרכבות פעם ב4 שעות.
זמן הנסיעה קצר יחסית רק 50 דקות אל תחנת הרכבת
lorenzen ob Murau Ost ST
וזו להבנתי התחנה הקרובה ביותר לכפר שבו אתה אמור ללון.
זמן נסיעה משוער 5.50 שעות כולל שתי החלפות וכמובן שמחייב התאמה של לוחות זמנים לרכבות (למשל כשיש רכבת פעם ב4 שעות.....)
בכל מקרה אין שום אמצעי תחבורה ישיר- אלא החלפת רכבות ואוטובוסים ובתנאי שהם פעילים בעיתוי זה (שעה!) של היום.
לא ממליצה לעשות זאת בלילה , או לשקול חלופות אחרות בכל מקרה.
מצד שני- Schilling- זה בכלל פרבר של וינה, או שלא אוית נכון.
לחלוטין לא אותו מיקום של הכפר הראשון.
כדאי שתבדוק כתובת מדויקת -קודם כל…
-
לגבי תחבורה ציבורית מווינה, ממליצה לבדוק באפליקציה בשם öbb scotty. היא מאוד נוחה לשימוש ומאוד מדוייקת, ותתן לך את כל המידע לגבי מסלול הנסיעה, תחנות עצירה, רציפים שבהם צריך להמתין ושעות הנסיעה. אפשר להזין בחיפוש גם תאריך ושעה שבהם אתם מתכננים לנסוע, ולקבל זמנים מדוייקים ורלבנטיים.