בוקינג מול אגודה
-
מישהו יודע להסביר את פשר פערי המחירים בין שני האתרים האלו?
באגודה המחירים הם 1/3 מהמחיר שמופיע בבוקינג,לגבי אותם מלונות.
משהו מוזר ולא מתקבל על הדעת
-
אפשר לראות דוגמה? -
יש הפרשים
בדכ לא כאלה גדולים…
באגודה בהרבה מקרים התשלום ישירות לאתר ( ולא במלון)
החיוב לפי תנאי החדר.
את מקבלת במייל וואצר ומציגה אותו במלון.
שימי לב שמדובר באותו החדר שראית בבוקינג ובאותם תנאים.
בוקינג בעיני יותר נוח לחיפוש. אחרי שהחלטתי לגבי המלון והחדר תמיד בודקת מחיר גם באגודה.
הזמנתי מהם מספר פעמים . בעיני דוקא נוח לשלם לאגודה ולא במלון. במאה אחוז מהמקרים התשלום ירד בפועל הרבה אחרי שחזרנו.
אני הייתי מרוצה.
-
לרוב, המחירים של אגודה למלונות במזרח-הרחוק, זולים יותר.
בדקת את המחיר לאחר המעבר לתשלום?
המחיר שאגודה מציגה באתר אינו כולל מיסים, רצוי לשים-לב.
-
קודם כל, תבדקי אם המחיר כולל מיסים. כבר לא זכור לי איך זה הולך באגודה, אבל בהוטלס.קום למשל הוא מציג בהתחלה את המחיר ללא מסים אבל כשנכנסים לדף התשלום פתאום הם מתווספים ואז המחיר לרוב יוצא די דומה או זהה.
-
לי היה נסיון לא טוב באגודה.
המחיר של מלון מסוים היה זול בהרבה מכל מקום אחר, כולל האתר של המלון.
קודם כל, המחיר המפורסם באגודה הוא לחדר הכי זול ולזוג ולא כולל מע”מ. כשממלאים את כל הפרטים המחיר קופץ.
עדיין למלון שרציתי היה יותר זול, אז הזמנתי דרך אגודה עם אפשרות ביטול חינם.
כעבור כמה ימים שלחתי מייל למלון ושאלתי אם קיבלו את ההזמנה, לתאריך הנכון ולחדר הנכון.
מהמלון ענו לי שקיבלו, אבל לחדר אחר, זול בהרבה. שלחתי מייל לאגודה ולא קיבלתי תשובה. במלון הציגו לי את פרטי ההזמנה מאגודה, שם היה רשום החדר הזול. מבחינתם הזמנתי את החדר הזה. שום פניה למערכת אגודה לא נענתה, אז ויתרתי.
ביטלתי את ההזמנה.
-
-
אכן כשהתקדמתי לכיוון הזמנה ,הסכום עלה והתקרב למחיר בבוקינג.
-
כי יש אתרים שמציגים בהתחלה מחיר לפני מס ויש כאלה כולל מס.
בסופו של דבר אני משווה בין כמה אתרים ויש הבדלים די משמעותיים
-
הזמנו מלון דרך אתר Agoda חמישה חודשים לפני הטיסה במחיר אטרקטיבי, קיבלנו אישור הזמנה וירד התשלום. 4 ימים לפני הטיסה החברה טענה שהמלון ביטלו את ההזמנה שלנו ע״ר המוצא שלנו (לא מקבלים ישראלים), ולכן הם מציעים לנו ביטול עסקה עם החזר מלא או מלון אחר. בגלל שההצעה הייתה למלון הרבה פחות טוב ממה שהזמנו במקור, והביטול לא אפשר להזמין מלון חדש כי בינתיים המחירים הכפילו את עצמם, פנינו ישירות למלון. מהמלון מסרו כי מעולם לא אמרו אמירה כזאת, הם מתנגדים לגזענות וישמחו לארח אותנו. חזרנו לAgoda והם טענו שעובדים דרך סוכן וזה מה שהוא מסר ואין מה לעשות עם זה. בשורה תחתונה הזמנה שאושרה חמישה חודשים קודם בוטלה בטענה גזענית ונתקנו בלי מלון עם טיסות. ממליצה לא להזמין באתר זה.