סים לגלישה ללא הגבלה בארה"ב
-
גלובל סים תקף ל-3 שנים מהטעינה האחרונה ללא תלות בשימוש.היות שמדובר בנדידה לרשת מקומית בהסכם, יש סיכוי שסים ישראלי יעבוד במקומות נידחים שסים אמריקאי של חברה מסוימת לא יעבוד.
אם באזור אין כלל קליטה סלולרית, שום סים לא יעבוד.
אם גמרת את נפח הגלישה ניתן לטעון כיש WIFI.
-
היית צריכה להגיד לי את משך הזמן מלכתחילה.
אכן, כל התוכניות בארה”ב הן לחודש (חוץ מהתוכנית של טי מובייל לתיירים לשלושה שבועות) או תשלום יומי וזה כבר יעלה הרבה.
אז פלאפון נראה לי הפתרון הרצוי, הכוונה לגלובל סים (יש לי כזה, אני משתמש בו לנחיתה ובתחנות הביניים, מתקין אותו ועם הנחיתה אחרי זמן קצר עובד לי).
5 ג’יגה גלישה עולה 149 ש”ח, פשוט צריך לבקש מהבוגרים לא להגזים בשימוש למרות ש-5 ג’יגה זה די מכובד, בכל ערב אפשר להתחבר ל-WIFI בבית המלון ולחסוך בשימוש ב-DATA. הסים יעבוד כמעט בכל מדינה, לא תהיה בעיה לא בקנדה ולא בארה”ב. מזמינים את הסים באינטרנט ואוספים אותו בסניף של פלאפון הקרוב אליכם, טעון בכמות שהזמנתם. אבל אין שיחות בתוך ארה”ב/קנדה וגם לא בארץ אלא תמורת תוספת תשלום. גלובל סים לא מוגבל בזמן אלא פג תוקף אחרי 3 שנים אם לא מבצעים טעינה נוספת, אם נגמרת ה-DATA, אפשר להטעין עוד און-ליין, תמורת תשלום, כמובן.
לגבי ארה”ב וקנדה, הפתרון מאוד פשוט: מתקינים בנייד את החייגן האנגאאוטס של גוגל וממנו אפשר להתקשר בחינם לכל טלפון בארה”ב/קנדה. שיחות לארץ אפשר לרכוש כמה דולרים ולהתשמש בסקייפ או בכלל – אם אפשר – מתקשרים בוואטסאפ או במסנג’ר של פייסבוק
ספציפית לגבי ילוסטון, כמעט בכל הפארקים הלאומיים בארה”ב כמעט ואין קליטה לאף חברה, אבל כמעט (הכל אצלי “כמעט”) תמיד מופיעה בטלפון האופציה של “שיחת חירום” אם חלילה תצטרכו. בפייג’ הקליטה ככה ככה, אפילו “פחות מככה”

מקווה שהפעם עניתי על כל השאלות
-
אני כבר מבולבל בין דנוש ל-ORKOSH, מתנצל על כך
-
תודה רבה לך וגם למי שענה מעלייך,
נכון האמת שקצת לא הסברתי נכון אני לא פותחת השרשור פשוט ניצלתי אותו לשאול שאלה כי לא הכרתי את הגלובל סיפ ונשמע לי שמצאתי פתרון מצויין
-
קראי את הפרטים באתר פלאפון כדי להחליט אם הוא מתאים לך ואיזה נפח כדאי. -
תמיד אפשר להזמין בהמלצתך סים מאמזון לארץ ולהפעיל לפני הנסיעה. כך שגם ברגע שנוחתים יש גישה לרשת
למשל:
סים של H2O