טיול במערב ארהב
-
שלום, מעוניינים לנסוע בספטמבר לחודש לחוף המערבי לטיול שכולל גם את אזור הפארקים של הגרנד קניון ,ברייס, זיון וכו׳ וגם להגיע ליילוסטון ולרוקיז הקנדים. אנחנו זוג בלי ילדים כך שנסיעות ארוכות באות בחשבון, גם טיסה פנימית באה בחשבון. אשמח לעצה אם בכלל זה הגיוני ויכול להתכנס לזמן הזה וגם האם קרוואן מגדיל עלויות ביחס לאוטו ומוטלים פשוטים? תודה מראש וסליחה על הבלבול. -
אני חושב שזה אפשרי. אם תתחילו מוגאס ותעשו קודם גרנד קניון וסיום בברייס נגיד כשבוע לכל הסיפור ( אבל וזה אבל גדול לא הכנסתי פה ימים בוגאס- אולי 1)יומיים התקדמות עד שמורת גרנד טטון ( יום) שממנה מגיעים אח”כ ל-3 (?) ימים בילוסטון ואז עוד יומיים לעלות לשולי הרוקיז ( הייתי נכנס מהקוטניז אבל אפשר גם מאזור בנף) ואז שבוע לרוקיז.. ככה שעם כמה ימי וגאס עדיין נשארים לכם כמה ימים אולי להכניס גם את גליישר או לרווח נסיעות או לעבות כל אחד מהמוקדים.
שימו לב שלרוקיז הקנדיים אתם מגיעים בסוף ספטמבר ויש מצב שכבר תתקלו במזג אוויר לא כ”כ נעים לטייל. אם יש לכם אופציה להתחיל משם- יותר טוב ( רק שעשוי להיוות לכם קנס על החזרת רכב מקנדה לארה”ב) ואז תתחילו מקלגרי או אדמונטון ותסיימו בוגאס.
אם אתם בקטע של הליכות רגליות- יש מצב שתרצו עיבוי מוקדים.
קראוון הוא סגנון טיול, הוא לא יחסוך לכם עלויות ואולי אפילו יסרבל לכם חלק מהטיול ( יש מקומות שקראוון לא יכול לעבור וכיוב’)
-
אולי כדאי לשקול לפצל את הטיול לשני חלקים, לטוס בהתחלה לקאלגרי ולבקר ברוקיס במשך כשבוע ולסיים בקאלגרי או באדמונטון ומשם לטוס לסולט לייק סיטי או איידהו פולס (תלוי בהשכרת הרכב) משם לנסוע לילוסטון, גרנד טיטון, פארקים וסיום בווגאס.
-
לנו היה טיול דומה, הוא מתואר כאן: מסלול W5: השמורות היפות במערב. המסלול הזה לא כולל את הרוקיז הקנדיים, וזה מסלול שמתאים לחודש.
אם אתם רוצים גם רוקיז, תאלצו לוותר על חלק מהאתרים, או לוותר לגמרי על מסלולים רגליים – ושניהם זה ממש חבל. הדרך ההגיונית יותר לשלב את הרוקיז זה לוותר על החלק הדרומי (אריזונה ודרום יוטה) ולהתחיל מסולט לייק סיטי או דנבר.
-
היי
גם אנחנו הולכים בקיץ לעשות את המסלול הזה..
מתחילים אבל מהרוקיז בגלל מזג האוויר (עדיף)
אנחנו נטייל ברוקיז, גליישר פארק, ילוסטון, הפארקים של יוטה (ברייס, ציון) גרנד קניון, מגיעים גם לפייג׳ (קניון אנטילופ) וממשיכים לוגאס, לוס אנג׳לס..
בזמנו ביררתי בכל סוכנות אפשרית והייתה בעיה לקחת רכב בקנדה ולהחזיר בארה״ב.. בגלל זה אנחנו נוחתים בסיאטל שוכרים שם את הרכב וממשיכים לכיוון הרוקיז… החזרה בלוס אנג׳לס.. (אין קנס)
אם תרצו אוכל לשלוח לכם למייל את המסלול שהכנתי, עבדתי עליו חודשים ! (אנחנו נוסעים ל5 שבועות) גם אנחנו זוג בלי ילדים ואין לנו בעיה עם נסיעות ארוכות, בהתחלה אנשים הרימו גבה אמרו שאין סיכוי שאפשר לעשות כל כך הרבה בטיול ואז דיברתי עם ה-מומחית של צפון אמריקה (נטע דגני) שאמרה לי שזה לגמרי אפשרי עבורנו.. בנינו מסלול מדהים!!
-
היי דנה, האמת שגם אנחנו דיברנו עם נטע והיא הרגיעה אותו מאוד.. קנינו את המסלול שלה לרוקיז וליילוסטון.. אשמח אם תוכלי לשלוח לי את המסלול שלכם.. תודה רבה!
-
היי דנה,
אשמח לראות את המסלול שלכם!
עשינו טיול דומה, אבל בלי הרוקיז, (ובלי גרנד קניון ןפייג׳ ולוס אנג׳לס) בערך למשך אותו זמן,
מעניין אותי איזה עוד פרמוטציות יש באותו איזור.
אבל אנחנו מטיילים יחסית לאט – אני נוטה לעצור להתבונן בכל עלה בשביל בערך...
-
הייי..
אשמח לשלוח את המסלול המפורט אם זה מעניין פשוט קשה לי להעלות אותו כקובץ לכאן לאתר,
אז אדבר בפרטי ואשלח למייל
אם יהיו לך טיפים שאת זוכרת או הערות אשמח לשמוע,אנחנו ההפך, מטיילים מהר, קמים מאוד מוקדם ומספיקים המון ביום אחד..אבל זה באמת עניין של אופי