האם הקונקשיין הזה אפשרי?
-
שלום לפורום,
נוחתים בשעה 14:25 ב- JFK. מתלבטת האם לקחת טיסת המשך למפלי הניאגרה בשעה 16:00.
האם הכניסה לארה”ב תתבצע ב- JFK או אחרי טיסת ההמשך אותה אני רוכשת בנפרד?
האם שעה וחצי מספיקה מהנחיתה לטיסת המשך?
תודה למשיבים! -
הכניסה לארה"ב תתבצע בjfk. מעבר לזה, אם הטיסה נרכשת בנפרד תצטרכי אחרי ענייני ההגירה גם ללכת לדלפק ולהפקיד את המזוודות. באופן כללי גם אסור לבנות על זה שלא יהיה איחור כלשהו בהמראה. בקיצור, זה לא קונקשן אלא שתי טיסות לא קשורות ופרק הזמן בין שתי הטיסות לא מספיק.
-
כפי שצוין, לא תספיקו. צריכים לעבור הליכי הגירה, לאסוף את המזוודות, לעבור מכס ולגשת לדלפק של החברה של טיסת ההמשך ושוב להפקיד את המזוודות. אם הטיסות היו על אותו הכרטיס, אז חלילה מפספסים את הקונקשן אז חברת התעופה צריכה לדאוג לכם לחלופות. עם שני כרטיסים נפרדים, לדעתי בלתי אפשרי להספיק בשעה וחצי.
-
אם יהיה לכם מזל, ולא יהיה עיכוב, והתורים הנוראיים ב-JFK לא יהיו בדרך פלא, אולי, אולי, אולי, תספיקו לסיים עם ההגירה לקראת 15:30. זה באמת התרחיש הכי אופטימי (הכי מהיר שהיה לי אי פעם ב-JFK זה שעה מהנחיתה עד לאיסוף מזוודות).
-
תודה רבה לכולם! בהחלט לא אקח סיכון! אחפש טיסה אחרת. -
האם שקלת לחפש מהארץ טיסה לבופאלו וחזרה מניו יורק? יתכן וזה עדיף על רכישת טיסות פנים. -
-
סגרתי את הטיסות הבאות:
נחיתה ב- JFK ב- 14:15
טיסת המשך ב- 16:35
2.20 ש’ בין שתי הטיסות, מקווה שיכולה להיות יותר רגועה… -
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
כפי שכתבתי, שני כרטיסים נפרדים. הכל עלינו...
-
דחיתם בחצי שעה?
אם המזוודות יתוייגו כל הדרך כבר בישראל – זה אומר שלא צריך לעשות צ’ק אין ב JFK (עדיין צריך לאסוף מזוודות, ולמסור אותן שוב) – סיכוי גבוה שספיקו (אף פעם אין התחייבות).
אם המזוודות לא יתוייגו – זה אומר שצריך שוב לעשות צ’ק אין ב JFK. סביר להניח שצריך קודם לעבור טרמינל. אלו דברים שלוקחים זמן, וצרכים להסתיים מספיק זמן לפני, אז זה מאד מאד גבולי.
זה שהטיסות לא על אותו כרטיס לא אומר שלאי אפשר לתיייג בארץ, אבל אני מודה שאני לא מודע לתנאים. בייחוד שמן הסתם לטיסת פנים צריך לשלם על המזוודות...
-
@rsmarom אמר:
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
כפי שכתבתי, שני כרטיסים נפרדים. הכל עלינו...
רוב הסיכויים שתספיקו, אבל יש סיכוי ממשי שלא תספיקו ולכן ממליץ להיערך למקרה כזה.
-
למיטב ידיעתי בשדה אמורים להיות עובדים שמנפנפים פתק (כתום כדומני) ומזרזים את התור להגירה לאלה שיש להם טיסות המשך וקונקשן קצר, שימו לב אם אכן כך, אז תסתייעו בעובדים אלה לזרז את ההליכים.
-
תודה רבה רבה על כל האזהרות וההצעות! אעדכן אחרי….