נגישות ביוון
-
תכננו שיט בסטאר של נורוויג'ן מונציה לחופי יוון. אני נעזרת להליכה בקביים ובקלנועית למרחקים ארוכים. האם הייתם בשיט דומה? האם הירידה לחופי יוון נגישה לכסאות גלגלים? האם יש מוניות פרייבט ולא וואנים? -
שלום רב!לגבי השייט באנייה – הירידות מן האנייה לחוף אפשריות בהחלט עם כיסא גלגלים. יחד עם זאת אני ממליץ לך (על סמך ניסיונה של זוגתי שעשתה שייט כזה) ראשית לדבר באופן אישי עם החברה המפעילה את השייט ולעדכן אותה במגבלותיך, להיכנס לאתר החברה ולבחון את החדרים המוצעים ולהזמין חדר שמתאים לך ורצוי בקומה שבה מצוי חדר האוכל. לגבי הרכב לא הבנתי את שאלתך, האם כוונתך להזמין רכב מותאם לנהיגה עצמית או לשכור רכב עם נהג ולגבי הגודל המועדף את שואלת.
בברכה ושיט וחופש מהנים!!
גבי – הנהלת הפורום
-
תודה גבי.
הייתי כבר 3 פעמים בשיט ליעדים שונים. מבחינתי נורוויג'ן לקחה בגדול. לכן הופתעתי הפעם בשיט ליוון כשפתאום עלו תנאים מוזרים. אשמח אם תכתוב לי לאיזה מייל לשלוח.
בקשרלרכב. אין אוטובוס עם רמפה. מבחינתי גם רכב פרייבט יתאים כי יש לי קלנועית קטנה מתקפלת. אבל הם כתבו שאין מוניות רגילות אלא רק ואן שעליו קשה לי לטפס. לכן אני חוששת שהפעם יהיו קשיים.
לשכור רכב אי אפשר כי אנחנו עוצרים בכל חוף למעט שעות
-
שלום רב!
זוגתי השתתפה בשנה שעברה בשיט ל- 5 ימים במזרח הים התיכון עם חמותו המתקשה בהליכה. את השיט הן עשו בחברת “מאנו ספנות”. כך שלאחר שאת כל השאלות שהיו לה (כולל המלצה לסוויטה בגלל קרבתה לחדר האוכל ובגלל העובדה שמי ששכרו לשיט סוויטה נהנים מפריבילגיות של קדימות בעליה ובירידה לחוף) היא ביררה ישורות עם מחלקת המכירות של החברה.
לגבי רכב, במספר ערים ביוון ניתן להזמין מונית המותאמת לבעלי מוגבלויות בניידות.
בברכה
גבי
אם את מעונינת, שלחי לי מייל פרטי דרך האתר ואשתדל לעזור כמיטב יכולתי.
-
שלום גבי,
המייל שלי הוא
אשמח אם תשלח את המייל שלך כדי שאוכל לשלוח לך את תגובות קצין הנגישות של נורוויג’ן