חותמת שחורה
-
אני מבין מדבריך שה”עבירה” שעשית זה שנסעת ברכבת\טראם בלי לשם. בא פקח, תפס אותך, ודרש קנס במקום, שאותו שילמת. האם זה אכן מה שאירע?
אם זו לא דוגמא, וזה אכן מה שקרה – אז בוודאות אין לך שום חותמת שחורה ושום איסור כניסה למדינה. לי קרה שבגלל חוסר הבנה לגבי הגיל שפתור מתשלום נדרשתי לשלם קנס, אין לזה שום השלכות על כניסה למדינה. בוודאות. אין צורך לפנות לשגרירות אם זה אכן המקרה.
-
כתבת בלגן… כבר חשבתי ששדדת קזינו וזרקת ביצים על בניין הפרלמנט תוך כדי דריכה על הדגל…
כולה ניסית להתחמק מתשלום ברכבת, זה יכול לגרור קנסות, אבל בטח שלא חותמת שחורה. -
כן זה המקרה כאילו לא היה לי תסכום של הקנס היה לי 50 דולר אז המאבטח אמר לי פשוט לחזור ולקנות כרטיסים לרכבת
-
לא היה לי תסכום הנדרש 100 יורו אז הוא אמר לי לחזור ולקנות כרטיס ב 50 יורו כי זה היה היום האחרון של הטיול -
@עמיחי13 אמר:
אני מבין מדבריך שה”עבירה” שעשית זה שנסעת ברכבת\טראם בלי לשם. בא פקח, תפס אותך, ודרש קנס במקום, שאותו שילמת. האם זה אכן מה שאירע?
אם זו לא דוגמא, וזה אכן מה שקרה – אז בוודאות אין לך שום חותמת שחורה ושום איסור כניסה למדינה. לי קרה שבגלל חוסר הבנה לגבי הגיל שפתור מתשלום נדרשתי לשלם קנס, אין לזה שום השלכות על כניסה למדינה. בוודאות. אין צורך לפנות לשגרירות אם זה אכן המקרה.
אז בטוח אין לי חותמת שחורה יכול להיכנס חופשי ?
-
-