ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מור_33041
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 14
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

מור_33041

@מור_33041

2
    מוניטין
    7
    צפיות בפרופיל
    14
    פוסטים
    0
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4033041 גיל 56

מור_33041 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מור_33041

• RE: חותמת שחורה

@aljaje

אין לי  אבל יכול להיות לא סימנו לי וזה במחשבים שלהם ?

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@רוני-סופר אמר:

@מור_33041

אז אתה רוצה להתחיל הכל מחדש?

כבר אמרו לך בהצלחה, לא?

נשמה כולה שאלתי מה אתה קופץ ?

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מור_33041

@רוני-סופר אמר:

@מור_33041

אז אתה רוצה להתחיל הכל מחדש?

כבר אמרו לך בהצלחה, לא?

נשמה כולה שאלתי מה אתה קופץ ?

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@עמיחי13 אמר:

@מור_33041

אני מבין מדבריך שה”עבירה” שעשית זה שנסעת ברכבת\טראם בלי לשם. בא פקח, תפס אותך, ודרש קנס במקום, שאותו שילמת. האם זה אכן מה שאירע?

אם זו לא דוגמא, וזה אכן מה שקרה – אז בוודאות אין לך שום חותמת שחורה ושום איסור כניסה למדינה. לי קרה שבגלל חוסר הבנה לגבי הגיל שפתור מתשלום נדרשתי לשלם קנס, אין לזה שום השלכות על כניסה למדינה. בוודאות. אין צורך לפנות לשגרירות אם זה אכן המקרה.

אז בטוח אין לי חותמת שחורה יכול להיכנס חופשי ?

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041
      לא היה לי תסכום הנדרש 100 יורו אז הוא אמר לי לחזור ולקנות כרטיס ב 50 יורו כי זה היה היום האחרון של הטיול
      פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@עמיחי13

כן זה המקרה כאילו לא היה לי תסכום של הקנס היה לי 50 דולר אז המאבטח אמר לי פשוט לחזור ולקנות כרטיסים לרכבת

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@aljaje אמר:

@מור_33041

דבר ראשון תנסה, לא נראה לי שעל שאלה כזו יבקשו פרטים (אם זה קנס על אי-תשלום בטראם, מטרו וכו').

תודה רבה , עזרת לי מאוד

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@aljaje אמר:

@מור_33041

אין לי מושג/מידע, אם בעקבות הקנס שקיבלת יש רישום פלילי במשטרה (גם אם לי לא נראה שזו עבירה שבעקבותיה יש רישום שימנע כניסה)   אתה יכול להתקשר ולשאול (בלי לתת את הפרטים שלך) - האם תהיה לך בעיה להכנס להולנד בגלל שקיבלת קנס על נסיעה ללא כרטיס.

ואם יבקשו פרטים לבירור

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@aljaje אמר:

@מור_33041

תלוי מה אירע לאחר ביצוע הבלגאן/העבירה, אם יש רישום במשטרה על העבירה - נלקחת לחקירה, נפתח תיק...(שלא ציינת מהי), המידע הועבר למערכת, תוכל לברר רק בשגרירות (כפי שכתב המגיב הקודם). 

אבל הפחד שלי שהם יעברו תמידע לרשויות בהולנד אני חולה על המדינה הזאת בגלל זה אני טיפה חושש שבמידה ואין לי שלא יוציאו לי באמת ולא נלקחתי לחקירה הכסף היה אצל חבר במלון ושכחתי לקחת תכסף אז עברתי ברכבת בלי לשלם התקשרתי לחבר שלי ושילמנו תקנס שנקבע

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@eytanin אמר:

@מור_33041

לא ספרת מה עשית. אבל על כל עברה, חל ‘זמן-קרור’ שלאחריו, העניין ‘נשכח’ ואפשר להכנס. (כמובן שהוא מופיע ברישומים כלשהם, כך שבמדה ותעשה שוב בלגן, זה ישלף נגדך). יש עברות שזמן הקרור יהיה ארוך מאוד ויש כאלו שזה יהיה רק שנתיים שלוש.

ההולנדים כאן בשגרירות לא ישימו לך חותמת חדשה, אבל אם ידעו מה עשית, הם יכולים להודיע לשלטונות ההגירה בהולנד שהנה הנה אתה מגיע.

אגב, הודעה זו מופצת לכל מקומות הכניסה באזור השנגן ואינך רשום רק בהולנד אלא בכל איזור השנגן. 

אם השלטונות היו סומכים רק על חותמת שחורה בדרכון, היה באפשרותך להחליף דרכון ולהכנס שוב. לכן הערה כנגדך מופיעה במערכת המחשוב כנגד השם שלך וטביעות האצבעות שלך (שזה בעצם ‘חותמת שחורה’,) ואם לא חלפה תקופת הקרור, לא תוכל להכנס לשום יעד באירופה עד שתקופה זו תחלוף. אז חשוב מה בדיוק אמרו לך כשסלקו אותך מהולנד. כנראה אמרו לך בדיוק ושכחת. פשוט תזכר. 

לא סילקו אותי עשיתי טיפה בלאגן ביום האחרון נגיד עברתי ברכבת בלי לשלם והאבטחה של הרכבת תפסו אותי וחזרתי במועד שקבעתי אבל שאלתי איך אני יכול לבדוק אם יש נגדי חותמת ?

לא סילקו אותי עשיתי טיפה בלאגן ביום האחרון נגיד עברתי ברכבת בלי לשלם וחזרתי במועד שקבעתי אבל שאלתי איך אני יכול לבדוק אם יש נגדי חותמת ?

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@aljaje אמר:

@מור_33041

כן (יונית כתבה לך בתשובתה הראשונה), קרא כאן ותוכל להבין שאם יש לך רישום כלשהו במשטרה לאחר ה"אירוע", הכל נרשם במערכת. 

בהצלחה.

תודה רבה לך אם אפשר עוד שאלה אחת שגרירות הולנד בישראל יכולים להוציא חותמת או רק שם בהולנד ?

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041

@aljaje

שגרירות הולנד בישראל יכולים לספק לי את התשובה ?

פורסם בפורום אירופה
      מור_33041
      מור_33041