חותמת שחורה
-
שלום לכולם

הייתי לפני חצי שנה באמסטרדם עשיתי קצת בלאגן רציתי לדעת איך נראה חותמת שחורה בדרכון ממש חשוב לי
תודה לכל העוזרים

-
@מטייל_4033041
למיטב ידיעתי(שווה בדיקה נוספת) החותמת לא צריכה להיות “פיזית”
מספיק שבמחשבי המערכת רשום “אורח לא רצוי בהולנד/שנגן”
מציעה לבדוק מול שגרירות (היעד המבוקש ) בישראל.
-
ואם יש לי הם אמורים להביא לי דף שהוציאו לי לא ?
-
@מטייל_4033041
למיטב ידיעתי- (ולצערך) לא בהכרח.
היו כבר כאלו שהגיעו ליעד וגילו שהם חסומי כניסה.
כדאי מאד לברר לפני… שקונים כרטיסי טיסה.
-
1.שגרירות הולנד בישראל לא יכולים להביא לי חותמת שחורה שאני בודק ?
2.הם ישאלו אותי מה עשיתי ?
תודה מראש .
-
-
אין לי אבל יכול להיות לא סימנו לי וזה במחשבים שלהם ?
-
יכול להיות.
-
שגרירות הולנד בישראל יכולים לספק לי את התשובה ?
-
כן (יונית כתבה לך בתשובתה הראשונה), קרא כאן ותוכל להבין שאם יש לך רישום כלשהו במשטרה לאחר ה"אירוע", הכל נרשם במערכת.
בהצלחה.
-
-
לא ספרת מה עשית. אבל על כל עברה, חל ‘זמן-קרור’ שלאחריו, העניין ‘נשכח’ ואפשר להכנס. (כמובן שהוא מופיע ברישומים כלשהם, כך שבמדה ותעשה שוב בלגן, זה ישלף נגדך). יש עברות שזמן הקרור יהיה ארוך מאוד ויש כאלו שזה יהיה רק שנתיים שלוש.
ההולנדים כאן בשגרירות לא ישימו לך חותמת חדשה, אבל אם ידעו מה עשית, הם יכולים להודיע לשלטונות ההגירה בהולנד שהנה הנה אתה מגיע.
אגב, הודעה זו מופצת לכל מקומות הכניסה באזור השנגן ואינך רשום רק בהולנד אלא בכל איזור השנגן.
אם השלטונות היו סומכים רק על חותמת שחורה בדרכון, היה באפשרותך להחליף דרכון ולהכנס שוב. לכן הערה כנגדך מופיעה במערכת המחשוב כנגד השם שלך וטביעות האצבעות שלך (שזה בעצם ‘חותמת שחורה’,) ואם לא חלפה תקופת הקרור, לא תוכל להכנס לשום יעד באירופה עד שתקופה זו תחלוף. אז חשוב מה בדיוק אמרו לך כשסלקו אותך מהולנד. כנראה אמרו לך בדיוק ושכחת. פשוט תזכר.
-
@eytanin אמר:
לא ספרת מה עשית. אבל על כל עברה, חל ‘זמן-קרור’ שלאחריו, העניין ‘נשכח’ ואפשר להכנס. (כמובן שהוא מופיע ברישומים כלשהם, כך שבמדה ותעשה שוב בלגן, זה ישלף נגדך). יש עברות שזמן הקרור יהיה ארוך מאוד ויש כאלו שזה יהיה רק שנתיים שלוש.
ההולנדים כאן בשגרירות לא ישימו לך חותמת חדשה, אבל אם ידעו מה עשית, הם יכולים להודיע לשלטונות ההגירה בהולנד שהנה הנה אתה מגיע.
אגב, הודעה זו מופצת לכל מקומות הכניסה באזור השנגן ואינך רשום רק בהולנד אלא בכל איזור השנגן.
אם השלטונות היו סומכים רק על חותמת שחורה בדרכון, היה באפשרותך להחליף דרכון ולהכנס שוב. לכן הערה כנגדך מופיעה במערכת המחשוב כנגד השם שלך וטביעות האצבעות שלך (שזה בעצם ‘חותמת שחורה’,) ואם לא חלפה תקופת הקרור, לא תוכל להכנס לשום יעד באירופה עד שתקופה זו תחלוף. אז חשוב מה בדיוק אמרו לך כשסלקו אותך מהולנד. כנראה אמרו לך בדיוק ושכחת. פשוט תזכר.
לא סילקו אותי עשיתי טיפה בלאגן ביום האחרון נגיד עברתי ברכבת בלי לשלם והאבטחה של הרכבת תפסו אותי וחזרתי במועד שקבעתי אבל שאלתי איך אני יכול לבדוק אם יש נגדי חותמת ?
לא סילקו אותי עשיתי טיפה בלאגן ביום האחרון נגיד עברתי ברכבת בלי לשלם וחזרתי במועד שקבעתי אבל שאלתי איך אני יכול לבדוק אם יש נגדי חותמת ?
-
תלוי מה אירע לאחר ביצוע הבלגאן/העבירה, אם יש רישום במשטרה על העבירה - נלקחת לחקירה, נפתח תיק...(שלא ציינת מהי), המידע הועבר למערכת, תוכל לברר רק בשגרירות (כפי שכתב המגיב הקודם).
-
@aljaje אמר:
תלוי מה אירע לאחר ביצוע הבלגאן/העבירה, אם יש רישום במשטרה על העבירה - נלקחת לחקירה, נפתח תיק...(שלא ציינת מהי), המידע הועבר למערכת, תוכל לברר רק בשגרירות (כפי שכתב המגיב הקודם).
אבל הפחד שלי שהם יעברו תמידע לרשויות בהולנד אני חולה על המדינה הזאת בגלל זה אני טיפה חושש שבמידה ואין לי שלא יוציאו לי באמת ולא נלקחתי לחקירה הכסף היה אצל חבר במלון ושכחתי לקחת תכסף אז עברתי ברכבת בלי לשלם התקשרתי לחבר שלי ושילמנו תקנס שנקבע
-
אין לי מושג/מידע, אם בעקבות הקנס שקיבלת יש רישום פלילי במשטרה (גם אם לי לא נראה שזו עבירה שבעקבותיה יש רישום שימנע כניסה) אתה יכול להתקשר ולשאול (בלי לתת את הפרטים שלך) - האם תהיה לך בעיה להכנס להולנד בגלל שקיבלת קנס על נסיעה ללא כרטיס.
-
@aljaje אמר:
אין לי מושג/מידע, אם בעקבות הקנס שקיבלת יש רישום פלילי במשטרה (גם אם לי לא נראה שזו עבירה שבעקבותיה יש רישום שימנע כניסה) אתה יכול להתקשר ולשאול (בלי לתת את הפרטים שלך) - האם תהיה לך בעיה להכנס להולנד בגלל שקיבלת קנס על נסיעה ללא כרטיס.
ואם יבקשו פרטים לבירור
-
דבר ראשון תנסה, לא נראה לי שעל שאלה כזו יבקשו פרטים (אם זה קנס על אי-תשלום בטראם, מטרו וכו').
-
@aljaje אמר:
דבר ראשון תנסה, לא נראה לי שעל שאלה כזו יבקשו פרטים (אם זה קנס על אי-תשלום בטראם, מטרו וכו').
תודה רבה , עזרת לי מאוד
-
בהצלחה!