ויאטנאם tam coc ו- trang an
-
אני מתעניין בטיולי יום מהנוי ואני רואה שיש טיול ל- tam coc וטיול trang an שאילו טיולים נפרדים.
מהתבוננות במפה אילו אתרים קרובים ולא ברור לי למה אין טיול יום שיכיל את שני המקומות האילו.
אם צריך לבחור באחד משני האתרים מה יותר כדאי ?
-
לא ניסיתי מהאנוי מנין בין אפשר בקלות להגיע לשניהם ביום אחד.
הכי פשוט וזול עם מדריך על אופנוע שלוקח את הנוסע פיילון.
אפשר וכדאי ללון בנין בין בערב לפני ולהגיע לטאם קוק לפני האוטובוסים עם התיירים.
מנין בין כדאי מאד לנסוע גם לשמורת קוק פונג, זה לוקח 6-10 שעות.
-
@mlaikp33 אמר:
כי עד שאוספים אותך בהאנוי (שלוש שעות סיבוב בעיר לאסוף את כולם, עצירה בחנות מזכרות) ועד שתיכנסו לאחת הסירות בשביל הסיור וארוחת צהריים וחזור להאנוי… בתור טיול יום נשמע לי מתיש,
הרבה יותר נוח להגיע עצמאית לנין בין ולעשות עצמאית, יש המון דברים יפים לראות באזור.
בשביל לבחור – גוגל תמונות של כל אתר לבחירתך -
-
כבר ציינו פה איך מורכב טיול יומי לנין בין. בדכ הוא יהיה טאם קוק ועוד איזו נקודת תצפית. אנחנו היינו לילה בנין בין. ביום ההגעה נסענו למרכז ההצלה לקופים וצבים . ויתרנו על הליכה היער אבל אם יש זמן זה אפשרי.
ביום למחרת על הבוקר לקחנו מונית מנין בין והתחלנו בטאם קוק לפני שמגיעים טיולי היום. ומשם עברנו לטרנג אן גם עם מונית. שם היו בעיקר תיירים מקומיים . שני המקומות מיוחדים ומאוד נהננו. בדרך חזרה לנין בין עצרנו גם במערת נטיפים. ואחהצ סידרו לנו נסיעה להנוי עם אחד מטיולי היום...
-
שני האתרים מציעים חוויה דומה של שיט בין מצוקים ולכן לא עושים אותם ביחד. Trang an מרשים יותר והשיט יותר ארוך. תבדקו גם מה מציעים לכם בנוסף כי יש עוד אטרקציות באזור.
-
תודה למשיבים.
כמובן שאם היו לרשותינו יותר ימים הייתי יותר משמח שנהיה גם 3 ימים ויותר באיזור.
העיניין הוא שלרשותינו 8 ימים נטו מרגע הנחיתה בהנוי ועד ההמראה כשכרגע חלוקת הימים :
- 2 האנוי (כשמתוכו חשבתי על יום בטאם קוק או טראנג אן)
- 3 סאפה
- 3 הלונג באי
אם למשהו רעיון אחר לחלוקת הימים לנוכח האילוץ אשמח לשמוע.
אגב אני בסביבות גיל 60 נוסע עם בן אחרי צבא וטיול עם אופנועים בלתי אפשרי מבחינתי.
-
בשניים אפשר מונית או רכב עם נהג שיקח ויחזיר אתכם, זה לא יקר