וייטנאם קמבודיה 16 ימים
-
שלום!
20/04/20 hanoi arrives
21/04/20 hanoi-halong bay
22/04/20 halong bay-hanoi
23/04/20 hanoi-thu cuc-nghia lo
24/04/20 nghia lo-mu cang chai-sapa
25/04/20 sapa
26/04/20 sapa-bac ha sunday market -sapa
27/04/20 sapa-hilltribe vilages- lao cai
28/04/20 hanoi city tour-nha trang
29/04/20 nha trang-dalat
30/04/20 dalat-lak lake-buon ma thuat
01/05/20 buon ma thuat- danang-hoian
02/05/20 hoian-danang-saigon
03/05/20 saigon-cuchi tunnels-siam reap
04/05/20 angkor
05/05/20 tonle sap boat ride-siem reap departs
שאלותי:
- האם העונה הינה טובה לטייל במסלול זה.
- מה מבחינת מזג אויר במסלול זה, בתקופה שאנו מטיילים סביר או לא?
- מה מצב שדות האורז בתקופה זו, כי יש לנו טיולים בשדות אורז.
- מה עוד אתם יכולים להוסיף לגבי טיול במסלול זה בעונה שבה אנו מטיילים
- טיסות בינלאומיות טרם הוזמנו לכן אני עדיין יכול לשנות מועד נסיעה. מכיוון שאנו חוזרים מדרום אמריקה באמצע 12/2019 על מנת שיהיה מרווח בין הטיולים בחרתי תאריך זה. זאת אומרת להקדים איני יכול אבל לאחר כן זה יוצא מיד לאחר חג הפסח. מכיוון שאנו דתיים לפני פסח לא נוכל לנסוע, מכיוון שיש הכנות לפסח, אז זה התאריך הראשון מיד לאחר חג הפסח שבו אנו יכולים לצאת לדרך.
תודה לעונים
מרדכי
-
העונה לא אידאלית, אבל גם לא גרועה. לא כדאי לדחות, מז”א יהיה יותר גרוע ופחות צפוי.למה להגיע ללואו קאי? נוסעים להאנוי ברכבת? אחרת זה מיותר. ברכב עדיף דרך הנופים של מעבר ההרים Ô Quy Hồ/Tram Ton Pass (מעבר גן העדן)
והירידה המדהימה לאורך רכס פאן סי פאן.
שדות האורז, תלוי איפה, בהרים זו תקופת השתילה, הרבה מים, מעט ירוק. כמה שיותר נמוך ודרומה הם יותר ירוקים.
-
אנחנו היינו פעמיים במרץ. בצפון היה בסדר גמור. בדרום כבר התחילו להיות ימים מאוד חמים- מניח שרק יהיה עוד יותר חם באפרילץבשדות האורז לא היה כבר אורז. היו רק הטרסות.
מניח שהמסלול שלכם סגור- כי יש לי תהיות לגבי תזזיות המעברים וגם העניין שיש שם הדרמה ושוב הצפנה ושוב הדרמה.. מניח שיש לכם כל מיני טיסות פנים בנסיעה. אבל זה באמת המון מעברים ומקומות דחוסים יחד בלי קירבה גיאוגרפית..
-
המסלול הזה נבנה ע”י אודי מאירי לבן דודי בשנת 2015. בן דודי קיבל הצעה ולבסוף לא נסע. אני מתאר לעצמי שאודי מאירי לא היה בונה לו מסלול בעייתי הוא ציין שהמסלול שהרכיב הוא די מושקע ולכן אולי טיפה יקר מהממוצע והסטנדרטי. לכן לא אשנה את המסלו.ל אגב תאריכי הטיול של בן דודי היה צריך להיות מה-16/03/15 עד 31/03/15
תודה