ממיאמי לקייז ובחזרה
-
שלום, שאלה למומחים ובעלי הניסיון …
משפחה … נוחתים במיאמי לפנות ערב …
- מחפש מלון בקרבת שדה התעופה (יכול להיות מרוחק כחצי שעה לכיוון הקייז)
- אשמח למידע לגבי טיול לקייז ל 2 לילות, נקודות עצירה, מלונות ללינה, אטרקציות מיוחדות
- כמה נחמד/חשוב לישון לילה אחד בקיי ווסט?
- מחפש מלון בעיר ללילה לפני קרוז
תודה
-
לשאלות 2,3.
א. קרא כאן ותקבל רעיונות לנקודות עצירה בדרך לקיז.
ב. לדעתי ומנסיוני אין ערך מוסף ללינת לילה בקי ווסט משתי סיבות:
- המלונות יקרים ועם ביקורות גרועות.
- אין בעיה לבלות בקי ווסט מאוחר בערב כמה שרוצים ולחזור צפונה ללינה. הכביש בסדר גמור ואין בעיה לחזור בחשיכה.
- לינה מומלצת במרתון לשני לילות. ביום ההגעה ממיאמי (מקצרים את הנסיעה בכ-50 מייל) ולמחרת בבוקר נוסעים על קטע הכביש היפה אל קי ווסט בנחת. כל מה שיש לקי ווסט להציע כולל מופע השקיעה ושוטטות ברחובות המסחריים אפשר למצות בקלות אל תוך הערב. אחר כך חזרה ללינה נוספת במרתון ולמחרת גם הדרך חזרה תהיה קצרה יותר.
ג. קצת תמונות להתרשמות
-
טיילתי פעמיים לקי וואסט , פעם ראשונה כמו שמומלץ לך מעלי , ישנו במרתון , בבוקר יצאנו לכיוון קי וואסט עם הרבה עצירות בדרך , הגענו אחר הצהריים , טיילנו ברחובות של קי וואסט, ויצאנו בערב לכיוון מרתון , הנסיעה בלילה הייתה לי קשה .
בפעם השניה , יצאנו ממיאמי ישירות לקי וואסט הגענו בשעות אחר הצהריים , לקחנו מלון במרכז , טיילנו בערב , שתינו בירה בפאבים עם מוזיקה , ולמחרת בבוקר טיילנו בנקודות העיקריות של קי וואסט, ויצאנו צפונה בשעות אחר הצהריים לכיוון ניו יורק .
אני אישית וגם אישתי כמובן , העדפנו את האופציה השניה .
-
יחד עם זאת אתה זוכר באיזה מלונות הייתם?
יחד עם זה, במידה והיית מתכנן מחדש … היית לן במרתון?
ציינת שהנסיעה הייתה קשה … כי? עייפות? הכביש?
אין וייב מיוחד ללינה בקי ווסט?
-
ראשית תודה על ההפניה … אלמד אותה
עברתי על מה שכתבת ברפרוף … תוכל בבקשה למקד אותי למלון במרתון?
-
טיולנו היה מזמן, ותוכל לקרוא בתאור שהמגורים שבחרנו במרתון לא היו מוצלחים.
שמעתי אחרי טיולנו בקורות טובות על הולידיי אין במרתון, אבל אני ממליץ לבדוק באופן עדכני בטריפאדויזור ובבוקינג.
-
-
ראשית קבל תיקון , לקחנו מלון בקי לרגו ולא במרתון, ושמו לא זכור לי , כל התוכנית הייתה על מחשב נייד שחטף וירוס .
המלון שישנו בקי וואסט היה פאגסוס אינטרנשיונל , 4/5 בטריפאדוייזר . הזמנתי במחיר נמוך יחסית דרך אקספדיה .
-
אני ואשתי היינו בקי ווסט לפני שנתיים ומצטרף להמלצה של רמי ללון בקי ווסט במרכז ליד אזור הבארים ומרחק הליכה קצר לכול הנקודות המעניינות באי וכמובן השקיעות היפות בכיכר מלורי.
מצרף לך פה פרטים של המלון שהיינו בו ויש לו ציון גבוהה בטריפ אדוויזר ובצדק רב ממש ויש לו גם חניה.
אנחנו הגענו לקי ווסט בצהריים המאוחרות ויצאנו לראות את השקיעה בכיכר מלורי ובערב לסיבוב ברחוב הבארים והיו מלא הופעות.
למחרת טיול רגלי לכול נקודות העניין במרכז ועוד שקיעה....
ביום האחרון נהנו קצת בחופים וראינו שקנאים צוללים מולנו לים ויוצאים עם דגים בפה.
סיימנו עם הים והתחלנו לנוע לחזרה לכיוון מיאמי.
מצ"ב לינק למלון:
-
-
@זוהר888 אמר:
ambrosia key west
זוהר, תודה רבה
אני מסתכ על מחירי החדרים … מטורף!
ד”א, איזה נקודות עצירה היו לכם בדרך?
עשיתם דרך ישירה או עם לילה בדרך?
-
לא רציתי להתערב קודם, אבל זה מה שכתבתי - מחירים גבוהים ומוגזמים.
כמו כן אני ממליץ לא להתרשם מהציון הגבוה ולקרוא ביקורות שליליות, ויש הרבה. תלונות על חניה, על שירות והיחס של הצוות.
לכן המלצתי על לינה במרתון.
-
היי,
עשינו עצירות בדרך בנקודות יפות לצילומים וגם סתם להתרשם מבתים יפים שראינו בדרך ומהעיירות הקטנות שבדרך.
לגבי מרתון זו עירה משעממת לטעמי שאין בה את האווירה שקיימת בקי ווסט ובערב לא יהיה לכם מה לעשות שם.
קיי ווסט יקרה בלינה אבל שבדקתי מול מרתון ההפרשים לא היו משמעותיים ואפשר גם לקחת מלון שלא נמצא ליד העיר העתיקה ואז המחירים זולים יותר.
הלינה בקיי ווסט נותנת את האפשרות לצאת בערב ולחזור למלון ברגל ולקום למחרת בבוקר ולטייל ברגל בין המקומות המעניינים בלי להזיז את הרכב או להתחיל בנסיעה של שעה ממרתון לקי ווסט.
קח בחשבון שרוב הדרך היא בנסיעה לא מהירה כי הכביש הוא חד סטרי בחלק גדול מהדרך.
לא נראה לי כיף או בטוח אחרי שבילית ערב בבארים אם זה מעניין אתכם כמובן לנהוג שעה לכיוון מרתון.
לגבי המלון שאנחנו היינו בו הוא היה מצויין ובמחיר ששילמנו קיבלנו דירה של שתי קומות חדר שינה למעלה עם מקלחת ולמטה סלון עם מטבחון ובמתחם בין החדרים היו שתי בריכות עם מתחם ישיבה נחמד שהוגשה בו ארוחת הבוקר שלנו בהחלט הספיקה.
תהנו...