ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. זוהר888
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 0
    • נושאים 116
    • פוסטים 456
    • הגבוה ביותר 15
    • קבוצות 0

זוהר888

@זוהר888

16
    מוניטין
    141
    צפיות בפרופיל
    456
    פוסטים
    0
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2757362 גיל 56

זוהר888 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי זוהר888

• RE: האם ניתן להסתדר בצורה טובה בסן פרנסיסקו ללא רכב?

@אלי-רון

אובר הכי נוח בסן פרנסיסקו .

תוריד את האפליקציה תכניס נקודת מוצא ויעד ותוכל לקבל את העלות גם מפה .

כמובן שייש להתייחס לשעות העומס אבל זה יתן לך תמונה די ברורה לגבי עלויות .

אובר מאוד נפוץ בסן פרנסיסקו והזמינות גבוהה.

אנחנו נסענו למשל מלוברדו ליוניון סקוור בעלות של 8 דולר באובר פול שזה נסיעה משותפת עם עוד אנשים .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: כמה חשוב לבדוק ולוודא הכל ! אמריקן איירליינס

שתהיה טיסה נעימה... נקווה שתצליח לשפר מיקום בנתב”ג.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: פלורידה+ניו יורק

תודה רבה... 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: מיאמי והסביבה - יעוץ מסלול!!

היי, 

לינה בקי ווסט בלי ספק בכלל ואז אפשר לצאת בערב  ולחזור לחדר בכיף. 

הננו שם באפריל האחרון גם כזוג וממליץ לפחות על שתי לילות יום ההגעה ויום נוסף. 

אנחנו לנו שם ב-ambrosia שהיה נפלא ונמצא במרחק הליכה קצרצר מרחוב דובל. 

קיבלנו חדר שהוא ממש בית של שתי קומות עם חניה צמודה שבעל המקום שומר לאורחים. 

ארוחת הבוקר נמצאת במתחם בבריכה וממש היה נהנו שם. 

יש בקי ווסט מה לראות וגם חופים נחמדים.

מיאמי לפחות שלושה ימים כדי להנות ממנה. 

לקיי ווסט כדאי לצאת לא מאוחר ולעשות את הדרך בכיף וזו נסיעה ארוכה. 

את הגרפיטי במיאמי כדאי לעשות בבוקר של היום שאתם נוסעים לקיי ווסט זה יקח לכם שעה וחצי להתרשם ומשם אפשר לצאת לדרך. 

היינו גם בסנט פיטסברג פחות מעניינת לטעמנו. 

אם אתם בקטע של שופינג תקדישו יום לסוגראס שנמצא ליד מיאמי. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: חלוקת ימים בין מיאמי לקי ווסט

@shlomishani-gmail-com

היי, 

קיי ווסט לפחות שתי לילות ושלושה ימים , רק הנסיעה שהיא מאוד מיוחדת זה חצי יום לכיון עם עצירות בדרך. 

תגיעו בצהרים המאוחרות ותמקמו במלון ותצאו לכיכר מלורי לראות את השקיעה המדהימה ובערב כמובן רחוב הבאים. 

למחרת יום טיול ויש מה לראות או סתם לבלות בחופים. 

יום אחרון צ'ק אאוט ותתחילו להתקדם למיאמי. 

קח בחשבון שהנסיעה היא איטית וחלק ניכר מהכביש זה נתיב אחד ללא אפשרות עקיפה. 

טיפ חשוב ללון ליד העיר העתיקה במרכז העיניים ואז לא צריך את הרכב ואפשר להגיע ברגל לרוב המקומות. 

תהנו מקי ווסט 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: קניון אנטילופ, פייג'

@nurit19

היינו בתחתון ומומלץ מאוד, המקום שווה את עלות הכניסה. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: טיסה עם דרכון בתוקף פחות מחצי שנה

@reuben13

תודה ראובן ותודה לכול מי שענה הרגעתם אותי. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: השכרת רכב בסן פרנסיסקו והחזרה בווגאס

תודה רבה חברים עזרתם לי מאוד…

ראובן אתה אלוף.... 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: הפרשי מחירים בהשכרת רכב ובחירת רכב

@reuben13

תודה רבה ראובן, אין עלייך אדבר מחר עם אוטו יורופ

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: הפרשי מחירים בהשכרת רכב ובחירת רכב

@ramiav1

היי רמי, 

גם אני נפלתי עם רכב עייף של דולר לפני שלוש שנים ולכן מעדיף את אלאמו שאיתם מאז היה לי ניסיון מוצלח מאוד בכמה השכרות. 

שמתי לב שייש הפרשים בין נציגי אלאמו בארץ שאצלי לפחות בבדיקה שעשיתי ממסי היו הכי יקרים אחריהם אלומה ואופרן יצאו הכי זולים ודי מתקרבים להצעה של אוטו יורופ שעובדים בעיקר עם דולר. 

אני מעריך שבשיחה טלפונית עם עם אופרן אוכל לקבל הנחה נוספת. 

ב-suv הבנתי שייש שלוש דרגות ואני אקח כנראה את הדרגה האמצעית ומקווה שזה יספיק למזוודות. 

תודה... 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי זוהר888

• RE: טיול שלכת פעם שלישית הפעם נצליח?

קודם תודה לכול מי שענה. בהתאם לזה שכנראה לא נגיע אני מתלבט אם לשנות את כיוון המסלול ולעשות אותו נגד כיוון השעון או לחלופין לוותר על אולד פורד ולייק פלאסיד. יום 26.9 להתחיל תנועה ממונרו לכיוון לייק גורג ולגביו אשמח לקבל המלצות אם כדאי בכלל להקדיש יום לסביבתו וללון לידו, ולמחרת להמשיך לסטוהה ולהמשיך עם המסלול שמוני המליץ עליו ואז אני אולי גם אוכל להשאיר את קייפ קוד במסלול שתכננתי. אשמח לתובנות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • טיול שלכת פעם שלישית הפעם נצליח?
      • היי חברים,
      • טוב אז אחרי 2 ביטולים שהבריחו את יונייטד הטיל של החותים לפני חגי תשרי הקודמים ,ודלתא ביולי האחרון המלחמה עם האיראנים ובין לבין שרות מילואים ארוך שלא נגמר .
      • הפעם אני מקווה שזה יוצא לפועל , וכמובן חזרתי לקבל פה את התובנות הנכונות למרות מצבו העגום של הפורום.
      • ההרכב זוג הורים ושתי מתבגרות 14 ו-17 טיול רכוב והוזמן כבר הרכב שנאסוף ב-jfk.
      • נוחתים ב-21.9 בלילה וממשיכים למלון בניו גרזי באזור הסקאוקס שנבחר בגלל עלויות בתי המלון הזולות משמעותית ותחבורה ציבורית נוחה לעיר .
      • למחרת כבר נכנס בתחברה ציבורית לניו יורק לשם אנחנו מקדישים שלושה ימים וב-25.9 נעשה צ'ק אאוט וננוע למונרו לוודברי קומון קצת שופינג וסיבוב באזור .
      • הטיול עצמו יתחיל ב-26.9 ועד ה-8.10 שזהו היום שבו אנחנו חוזרים בערב לאזור שדה התעופה ללינה ולמחרת 9.10 חצי יום שופינג אחרון לפני המראה ב-20:30 עם סוויס

• לרשותנו 13 ימים לטיול והכיוון הוא המסלול הנ"ל : ניו יורק ← עמק ההדסון← הרי האדירונדק← ההרים הלבנים ← ורמונט ←מיין פארק אקדיה ←בוסטון← קייפ קוד ←החוף של קונטיקט ורוד איילנד ← ניו יורק .
      • אנחנו אוהבים טבע אבל בקטע של מסלולים קצרים, תצפיות, נקודות עצירה מעניינות ואוהבים מסלולים עם מים וחופי ים. החגים לא מהווים אצלנו שיקול במסלול ובימי הטיול ואין לנו תכנון לגביהם שאמור להגביל אותנו . בתכנון להתחיל את היום בשמונה וחצי אחרי ארוחת בוקר ולסיים לפני החשיכה טיול מתגלגל אבל לא מירוץ.
      • אשמח להמלצות לנק' עניין לאורך המסלול וכמובן לכיוונים והמלצות אך לסדר אותו נכון .

• תודה מראש לכול העונים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: סיוע בתכנון מסלול למזרח ארה"ב באוקטובר

היי מוני ,

תודה על המענה המפורט , ברשותך עוד שאלות והמלצות שתוכל לתת

אז ככה יש מסגרת כללית לטיול וכבר הוזמנו רוב חדרי המלון אבל הכול נתון לשינוי :

3/10 נוחתים ב-ניוארק בשתיים בצהריים אוספים רכב וממשיכים ללינה ליד וודברי קומון .

4/10 יציאה בבוקר מוודברי לכיוון יוטיקה שבה נלון ,לא מצאתי לינה באולד פורג' ולא בטנדרה . הייתי שמח להמלצות על איזה כביש לנסוע ועל נק' עצירה מומלצות בדרך .

5/10 יציאה מיוטיקה לכיוון לייק פלאסיד ובדרך הנק' הבאות : saranac lake-the wild center-tupper lake-blue mountain-indian lake ,והגעה ללינה בלייק פלאסייד אם יש המלצות לנק' נוספות /אחרות אשמח. יכול להיות שלא הבנתי אותך ואני צריך להשאיר יום נוסף לאזור לייק פלאסייד או ההרים הלבנים ורק אז לצאת להמשך המסלול שמפורט בהמשך?

6-8/10 יציאה מלייק פלאסייד ליום ארוך...ולפי מפות גוגל נסע על כבישים 100b-17-185-9n ,וגם פה אשמח להמלצות על נק' עצירה ומסלולים קצרים . שבסופו נגיע ללינה בגוראהם לשני לילות וגם פה אני אשמח להמלצות למסלול /נק עצירה ליום הראשון מלייק פלאסייד עד לגוראהם , וליום השני שכבר נקום בגוראהם ונחזור לשם ללינה נוספת .

8/10 יציאה בבוקר מגוראהם לבוסטון , וכאן אני מתלבט בעזרתך אם יש מקומות מעניינים לעצירה או אאוטלט טוב בדרך או שאתה ממליץ להמשיך ישירות לבוסטון ולהתחיל שם את יום הטיול באזור השעה עשר וחצי , או לחלופין בכלל המשיך בהרים הלבנים עד שעות הצהריים המאוחרות ואז לצאת ללינה בבוסטון . בוסטון לצערנו רק טעימה ואת הזמן העירוני נשקיע בניו יורק בסוף הטיול , וההתלבטות אם לעשות משהו בדרך אליה או להרוויח שם את היום הנוסף כי ביום שאחרי אנחנו ממשיכים לקייפ קוד ובטח נצא לשם כבר בשעה ארבע וחצי חמש כדי להימנע מנסיעה בחשיכה . אנחנו מתכננים ללון ב-tewksbury פרברי בוסטון לפי המלצתך ולא בתוך העיר וזה גם בטח משפיע מבחינת יציאה לעיר וחזרה ממנה.

9/10 יום בבוסטון והגעה בערב לקייפ קוד ללינה

10 /10 יום בקייפ קוד קוד והסביבה ולינה בקייפ קוד.

11/10 יציאה מקייפ קוד לחופי רוד איילנד/קונטיקט -אשמח להמלצות על נק' עצירה ולגבי לינה חשבנו על מיסטיק וככה גם לחתוך את הנסיעה חזרה לניו גרזי .

12/10 חופי רוד איילנד והמשך נסיעה לניו ג'רזי

אני מחפש גם אאוטלטים שיתאימו למסלול שנוכל לעצור בהם לכמה שעות בסוף יום נגיד או אם יש יהיה מזג אוויר פחות טוב .

מודה לך מראש ...וסליחה אם חפרתי

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888

היי מוני ,

תודה על המענה המפורט , ברשותך עוד שאלות והמלצות שתוכל לתת

אז ככה יש מסגרת כללית לטיול וכבר הוזמנו רוב חדרי המלון אבל הכול נתון לשינוי :

3/10 נוחתים ב-ניוארק בשתיים בצהריים אוספים רכב וממשיכים ללינה ליד וודברי קומון .

4/10 יציאה בבוקר מוודברי לכיוון יוטיקה שבה נלון ,לא מצאתי לינה באולד פורג' ולא בטנדרה . הייתי שמח להמלצות על איזה כביש לנסוע ועל נק' עצירה מומלצות בדרך .

5/10 יציאה מיוטיקה לכיוון לייק פלאסיד ובדרך הנק' הבאות : saranac lake-the wild center-tupper lake-blue mountain-indian lake ,והגעה ללינה בלייק פלאסייד אם יש המלצות לנק' נוספות /אחרות אשמח. יכול להיות שלא הבנתי אותך ואני צריך להשאיר יום נוסף לאזור לייק פלאסייד או ההרים הלבנים ורק אז לצאת להמשך המסלול שמפורט בהמשך?

6-8/10 יציאה מלייק פלאסייד ליום ארוך...ולפי מפות גוגל נסע על כבישים 100b-17-185-9n ,וגם פה אשמח להמלצות על נק' עצירה ומסלולים קצרים . שבסופו נגיע ללינה בגוראהם לשני לילות וגם פה אני אשמח להמלצות למסלול /נק עצירה ליום הראשון מלייק פלאסייד עד לגוראהם , וליום השני שכבר נקום בגוראהם ונחזור לשם ללינה נוספת .

8/10 יציאה בבוקר מגוראהם לבוסטון , וכאן אני מתלבט בעזרתך אם יש מקומות מעניינים לעצירה או אאוטלט טוב בדרך או שאתה ממליץ להמשיך ישירות לבוסטון ולהתחיל שם את יום הטיול באזור השעה עשר וחצי , או לחלופין בכלל המשיך בהרים הלבנים עד שעות הצהריים המאוחרות ואז לצאת ללינה בבוסטון . בוסטון לצערנו רק טעימה ואת הזמן העירוני נשקיע בניו יורק בסוף הטיול , וההתלבטות אם לעשות משהו בדרך אליה או להרוויח שם את היום הנוסף כי ביום שאחרי אנחנו ממשיכים לקייפ קוד ובטח נצא לשם כבר בשעה ארבע וחצי חמש כדי להימנע מנסיעה בחשיכה . אנחנו מתכננים ללון ב-tewksbury פרברי בוסטון לפי המלצתך ולא בתוך העיר וזה גם בטח משפיע מבחינת יציאה לעיר וחזרה ממנה.

9/10 יום בבוסטון והגעה בערב לקייפ קוד ללינה

10 /10 יום בקייפ קוד קוד והסביבה ולינה בקייפ קוד.

11/10 יציאה מקייפ קוד לחופי רוד איילנד/קונטיקט -אשמח להמלצות על נק' עצירה ולגבי לינה חשבנו על מיסטיק וככה גם לחתוך את הנסיעה חזרה לניו גרזי .

12/10 חופי רוד איילנד והמשך נסיעה לניו ג'רזי

אני מחפש גם אאוטלטים שיתאימו למסלול שנוכל לעצור בהם לכמה שעות בסוף יום נגיד או אם יש יהיה מזג אוויר פחות טוב .

מודה לך מראש ...וסליחה אם חפרתי

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888
    • RE: השכרת רכב ב-ewr כבישי אגרה במזרח ארה"ב וענייני מזוודות

היי ראובן, תודה... כבר עשיתי בהמלצתך חברות במועדון, ולקחתי רכב בקבוצה של השברולט טראוורס ואין לי בעיה אם יבוא להם לשדרג אותי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888

תודה... ראובן אכן נלך על ה-6.95, מוזר שבאתר של אוויס זה נותן להוסיף רק את המסלול של הכול כלול.

אני מניח שבאיסוף של הרכב בתחנה בשדה אני אוכל להוסיף את המכשיר במסלול הסטנדרטי ותקן אותי אם אני טועה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888

מוני תודה רבה... עוד כמה שאלות ברשותך: באתרים של בוקינג והוטלס אני מתקשה למצוא מקומות לינה ב-old Forge יש סיבה ידועה? גם שמצאתי מלונות מעטים הם דורשים לינה של שתי לילות לפחות זה קשור לזה שאני מגיע ביום שישי? איפה אתה ממליץ ללון באזור ההרים הלבנים ופאתי בוסטון אם לא רוצים ללון בתוכה?

תודה מראש זוהר

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888

מוזר באתר של אוויס זה נתן לי עלות של 207 דולר לאיסי פס ל-10 ימים וזה נראה לי מוגזם ולכן שאלתי פה אם זה הגיוני

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888

@רוני-סופר

תודה על הקישור , אנחנו מוגבלים בימי הטיול אז כבישי אגרה כנראה יהיו הכרח .

מנסה רק להבין אם כדאי איזי פס ולשלם לפי נסיעות או לקחת מסלול שהכול כלול .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888

@הצועד-בנעליו

אני רואה שרשום בגוגל מפות כביש אגרה אבל אני לא מצליח למצוא את התעריפים איפה זה מופיע ?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      זוהר888
      זוהר888