היי מוני ,
תודה על המענה המפורט , ברשותך עוד שאלות והמלצות שתוכל לתת
אז ככה יש מסגרת כללית לטיול וכבר הוזמנו רוב חדרי המלון אבל הכול נתון לשינוי :
3/10 נוחתים ב-ניוארק בשתיים בצהריים אוספים רכב וממשיכים ללינה ליד וודברי קומון .
4/10 יציאה בבוקר מוודברי לכיוון יוטיקה שבה נלון ,לא מצאתי לינה באולד פורג' ולא בטנדרה .
הייתי שמח להמלצות על איזה כביש לנסוע ועל נק' עצירה מומלצות בדרך .
5/10 יציאה מיוטיקה לכיוון לייק פלאסיד ובדרך הנק' הבאות : saranac lake-the wild center-tupper lake-blue mountain-indian lake ,והגעה ללינה בלייק פלאסייד אם יש המלצות לנק' נוספות /אחרות אשמח.
יכול להיות שלא הבנתי אותך ואני צריך להשאיר יום נוסף לאזור לייק פלאסייד או ההרים הלבנים ורק אז לצאת להמשך המסלול שמפורט בהמשך?
6-8/10 יציאה מלייק פלאסייד ליום ארוך...ולפי מפות גוגל נסע על כבישים 100b-17-185-9n ,וגם פה אשמח להמלצות על נק' עצירה ומסלולים קצרים . שבסופו נגיע ללינה בגוראהם לשני לילות וגם פה אני אשמח להמלצות למסלול /נק עצירה ליום הראשון מלייק פלאסייד עד לגוראהם , וליום השני שכבר נקום בגוראהם ונחזור לשם ללינה נוספת .
8/10 יציאה בבוקר מגוראהם לבוסטון , וכאן אני מתלבט בעזרתך אם יש מקומות מעניינים לעצירה או אאוטלט טוב בדרך או שאתה ממליץ להמשיך ישירות לבוסטון ולהתחיל שם את יום הטיול באזור השעה עשר וחצי , או לחלופין בכלל המשיך בהרים הלבנים עד שעות הצהריים המאוחרות ואז לצאת
ללינה בבוסטון .
בוסטון לצערנו רק טעימה ואת הזמן העירוני נשקיע בניו יורק בסוף הטיול , וההתלבטות אם לעשות משהו בדרך אליה או להרוויח שם את היום הנוסף כי ביום שאחרי אנחנו ממשיכים לקייפ קוד ובטח נצא לשם כבר בשעה ארבע וחצי חמש כדי להימנע מנסיעה בחשיכה .
אנחנו מתכננים ללון ב-tewksbury פרברי בוסטון לפי המלצתך ולא בתוך העיר וזה גם בטח משפיע מבחינת יציאה לעיר וחזרה ממנה.
9/10 יום בבוסטון והגעה בערב לקייפ קוד ללינה
10 /10 יום בקייפ קוד קוד והסביבה ולינה בקייפ קוד.
11/10 יציאה מקייפ קוד לחופי רוד איילנד/קונטיקט -אשמח להמלצות על נק' עצירה ולגבי לינה חשבנו על מיסטיק וככה גם לחתוך את הנסיעה חזרה לניו גרזי .
12/10 חופי רוד איילנד והמשך נסיעה לניו ג'רזי
אני מחפש גם אאוטלטים שיתאימו למסלול שנוכל לעצור בהם לכמה שעות בסוף יום נגיד או אם יש יהיה מזג אוויר פחות טוב .
מודה לך מראש ...וסליחה אם חפרתי