מלון בבוסטון
-
מתלבטים בין 2 מלונות מרכזיים לבין 2 מלונות שאינם כאלו.
יש רכב, משפחה של 5, 15-17/10
נשמח לחוו”ד או הצעה למשהו אחרי .
La Quinta by Wyndham Boston Somerville
-
אין לי נסיון באף אחד מהמלונות, אבל על סמך המיקום בלבד – Boston Omni Parker House Hotel ממוקם מעולה. מבין המרוחקים, La Quinta by Wyndham Boston Somerville נראה לי עדיף (קרוב ל-Orange Line).
לגבי הרכב, הייתי בודקת אם יש אפשרות להשאיר אותו במלון ולטייל בתחבורה ציבורית – חיפוש חניה בבוסטון יכול להיות עניין מתיש ויקר, במיוחד באמצע השבוע. אני מניחה שבמלון מרכזי (ואולי גם במרוחקים יותר), החניה עצמה תהיה בתוספת תשלום אז תוסיפו את זה לרשימת השיקולים.
-
תודה
-
יש הבדל תהומי במחירי המלונות. ככלל המלונות בבוסטון יקרים מאד. שני המלונות שבעיר נעים בין 400-500$.
הפארקר האוס נחשב למלון יוקרתי ו''כבד''. מיקומו מדהים, מרחק הליכה מכל האטרקציות המרכזיות בבוסטון.
המריוט ''חדש'' יותר אך עדיין יוקרתי. ממוקם על המים אבל קצת ''בצד''. עדיין קרוב לדרום טאון.
שני האחרים זולים בהרבה בעצם מיקומם בפרוורים. ההייאט המצויין בשאלה (יש עוד הייאט בקיימברידג' על הנהר) הוא בעיקרו מלון עסקי.
-
רוני, האם כשיש רכב זה כל כך נורא לא ללון במרכז העינינים?
-
שאלת הלישון במרכז העיר או בשוליים חוזרת על עצמה בכל עיר גדולה בעולם. ברור שאפשר לישון לא במרכז ולנסוע עם האוטו ו/או תחבורה ציבורית למרכז בוקר וחזרה בערב.
כמו הרבה ערים אחרות – בוסטון פקוקה ועמוסה. חניה יכולה להיות עניין של הרבה עשרות דולרים. תחבורה ציבורית בשילוב אוטו (כלומר נוסעים מהמלון לתחנת הרכבת) זה גם לשלם על חניה (אם כי פחות), גם לשלם על נסיעה, וגם להסתבך מעט עם חניה.
וכמובן כל מה שקשרו לבילוי ערב, ו/או על הבוקר.
נקביל את השאלה לישראל – האם כדי לטייל בתל אביב הייתם מציעים לתיירים לישון בנתניה?
-
מבינה בהחלט את העמדה, לכן בניו יורק אני תמיד במנהטן ולא במקום אחר אבל עדין תמיד עולה השאלה…
המלונות פה הם לא כמו תל אביב נתניה, יותר כמו תל אביב רמת השרון (5 קמ, לפחות אחד מהם..).
צריך לחשוב...
-
בוסטון עצמה לא כ'כ פקוקה. תל אביב יותר. הדרכים אליה פקוקות רוב היום אבל יש חלונות זמן שהנסיעה שוטפת. למשל ממדפורד, היכן שמלון הייאט נמצא, זמן ההגעה לדאון טאון הוא כעשרים דקות. בפקקים - שעה עד שעה וחצי. חלון זמן אפשרי 10:00-14:00.
בתוך העיר אין חנית רחוב בדאון טאון, בסביבות הקווינסי מרקט, נורת' אנד ואטלנטיק אבניו. יש בכמה חניונים במחירים די סבירים.
מערבה יותר אפשר למצוא חניית רחוב עם מדחנים (זוכרים מה זה?) אם משקיעים בזה קצת זמן וסיבובים.
לעומת זאת התחבורה הציבורית קצת יותר נוחה ממדפורד עם האורנג' ליין שמגיע לאזורי דאון טאון כרכבת תחתית. מצד מערב (סומרוויל) צריך אוטובוסים או את הגרין ליין המעצבן שפועל ברובו כרכבת קלה.
לסיכום - הלינה בבוסטון טריקית. אם לא בא לכם לשלם מאות דולרים תוכלו למצוא בעיר ברוקליין הסמוכה והצמודה לבוסטון כמה מלונות סבירים בעלות נמוכה יותר ועדיין לא זולה, להחנות הרכב ולנוע בתב''צ לתוך העיר. ולהשתמש ברכב לסביבות העיר ומחוצה לה.