התיעצות לגבי השכרת רכב
-
נוסעים ל 16 יום למערב ארה”ב. הנסיעות ארוכות ואנחנו מחפשים רכב נוח ל- 5 אנשים מבוגרים ומזוודות.
רוצה להתייעץ עם בעלי הניסיון:
- הבן שלי בן +24 ולפי האתרים של חברות ההשכרה לא יוכל לנהוג ברכב גדול, גם בתוספת תשלום. האם אתם מכירים חברה שמאפשרת נהיגה גם לצעיר ?
- המחיר באלמו זול משמעותית ממחיר של AVIS והרץ. האם חברה זו מומלצת בארה”ב ?
תודה מראש על הסיוע,
-
-
מהניסיון שלי רכב מיניואן (ל7) יתן לכם את השילוב הכי טוב מבחינת נוחות ומחיר. כלומר מניסיון שלי 5 מבוגרים יכולים לנסוע במיניואן (כדוגמת דודג’ קרואן) יחד עם המטען שלהם. זו פשרה סבירה. כמובן שהרבה יותר נוח ברכב גדול יותר כמו למשל סוברבן אבל ההפרש במחיר הוא גדול יחסית.
-
בדיוק סיימתי שבוע עם רכב שכור מאלמו- לא היתה שום בעיה. -
לגבי נהג צעיר – מנסיוננו בקנדה בשנה שעברה בחברת אלמו, תמורת 25$ ליום התאפשר לבן הצעיר – בן 23 לנהוג ברכב. תוספת זו שולמה במקום ולא בארץ.
לגבי ארה”ב שזה היעד שלנו השנה – מחיפושי באתרי השכרה זה נראה דומה – למעט הגבלה שראיתי במדינת ניו יורק לגבי רכבים יותר גדולים מהסטנדרטי
-
@עמיחי13 אמר:
כמובן שהרבה יותר נוח ברכב גדול יותר כמו למשל סוברבן
חוץ מנוח זה קל לנהיגה עם כל הגודל הזה?
נראה לי בארץ דורשים רשיון ג’ לכאלה מכוניות, סוג של מיני משאית אלה עם הקבינה הכפולה וארגז מאחורה. -
מה שקורה בארץ לא רלוונטי לארצות הברית , ואם הגדירו טנדר שמאוד קל לנהוג בו המשאית, זה תרגיל מקומי .
לנהוג בקמפר של 10 מטר מספיק רשיון ב בארצות הברית
אתה יכול להיכנס ולשכור משאית קלה עם גיר אוטומטי שבארץ אתה צריך רשיון של משאית עבורו .
אתה צריך להעביר נגרר בארצות הברית , אתה נכנס לחנות קונה וו גרירה ומתקין לבד , בארץ אתה צריך להעביר אישור של מכון התקנים או של הטכניון.
-
זו תקינה אירופאית.
* אבל, מי שהוציא רישיון נהיגה 'b' עד שנת 2007, יכול לנהוג ברכב במשקל עד- 4 טון (b -בארה"ב מותר לנהוג ברכב עד 26,000lbs).