סים אינטרנט באיטליה
-
שלום לכולם,
אני טס לאיטליה, מילאנו, למספר ימים ורוצה לדעת על סוגי החבילות והחברות של האינטרנט שאפשר לרכוש באיטליה עצמה.
כשחיפשתי באינטרנט התבלבלתי מרוב המידע ולא היה סיכום ממשי של מה שצריך או בגלל שזה נכון ל 2015-2016 או שרשום שעדיף מהארץ.
חשוב לי לציין, אני שם לארבעה ימים לכל היותר, אני מחפש חבילה של 2-3 ג’יגה לכל היותר בלי שיחות הודעות וכו מבחינתי, ושיהיה כמה שיותר זול.
בנוסף חשוב שיהיה קל לרכישה, כלומר בשדה התעופה או נפוץ בחנויות באזור כך שלא אצטרך להתברבר יותר מידי ללא אינטרנט.
תודה מראש !
-
עדיף מהארץ.לזמן קצר יש של 019 ממש בזול, לחליפין גלובל סים שישמש גם לנסיעות עתידיות (תקף ל-3 שנים מהטעינה האחרונה).
-
עזוב אותך… אתה לא יכול לשרוד 4 ימים בלי מסכים? תנסה פעם, זה כיף!
-
כשיש אינטרנט בחו”ל זה נוח מאוד להשתמש בסמארטפון בשביל ניווט בגוגל מפות, חיפוש המלצות למקומות ומסעדות וכו. אין כאן קשר להתמכרות למסכים או משהו כזה.
-
אתה נוסע לזמן קצר, לא ממליץ לבזבז חלק ממנו על חיפוש והתקנת SIM.
לדעתי גלובל סים של פלאפון יתן לך תשובה טובה,
אופציה שניה היא לבדוק חבילה לפי ימים בודדים עם הספק הסלולרי שלך בארץ, יכול להיות שלכל כך מעט ימים זה יצא הכי כדאי
-
פוסט זה נמחק! -
@Sailor אמר:
עדיף מהארץ.לזמן קצר יש של 019 ממש בזול, לחליפין גלובל סים שישמש גם לנסיעות עתידיות (תקף ל-3 שנים מהטעינה האחרונה).
מה ששוקי אמר חחח
@שוקי3 אמר:@דורון1 אמר:
כשיש אינטרנט בחו”ל זה נוח מאוד להשתמש בסמארטפון בשביל ניווט בגוגל מפות, חיפוש המלצות למקומות ומסעדות וכו. אין כאן קשר להתמכרות למסכים או משהו כזה.
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה אמר:
אתה נוסע לזמן קצר, לא ממליץ לבזבז חלק ממנו על חיפוש והתקנת SIM.
לדעתי גלובל סים של פלאפון יתן לך תשובה טובה,
אופציה שניה היא לבדוק חבילה לפי ימים בודדים עם הספק הסלולרי שלך בארץ, יכול להיות שלכל כך מעט ימים זה יצא הכי כדאי
תודה לכולכם ! עזרתם לי מאוד