שלום לכולם, אולי תזהו אותי משאלה אחרת ששאלתי לגבי טיול בארהב אבל אציג את עצמי שוב 
אני וחברה שלי אחרי צבא ומתכננים לטוס באוגוסט לטיול בארהב.
כרגע אנחנו רוצים להוציא את הויזה והיינו רוצים לשמוע כמה המלצות למה כדאי לרשום / לא לרשום בטופס עצמו.
קודם כל אסביר את הסיטואציה, היא ללא ויזה, פעם ראשונה שלה, היא נמצאת בעבודה מסודרת ותהיה בין שנה א ל ב בלימודים אקדמיים.
אני בעל ויזה תקפה עד חודש יולי (מה שאומר שאני עושה חידוש שזה למעשה אותו תהליך כמו אחד חדש ואני יכול לעשות אותו כבר עכשיו), אהיה לפני שנה ראשונה בלימודים אקדמיים (ארשם רק בהמשך, לקראת ינואר) ובכל מקרה כרגע אני נמצא בעבודה מסודרת עם משכורת קבועה ובמקום מסודר.
השאלות שלנו:
1. מה עדיף לרשום, שאנחנו טסים ביחד או כל אחד לחוד ?
2. קשור בחלקו לשאלה הראשונה, יש חלק הויזה שצריך לתת איש קשר או פרטי ארגון מסוים מארה"ב שמכיר אותנו / מכיר בהגעה שלנו לטייל (דוגמא לארגון זה בית מלון שהוזמנו בו חדרים). לי יש משפחה רחוקה שם ולא אין בכלל, כמובן שלא הזמנו עדיין מלונות, כדאי לרשום את המשפחה כאיש קשר שלי שם ? אם נירשם ביחד טוב שארשום את המשפחה שלי גם אצלה כקרובים מסוימים ? במידה ולא כדאי לרשום ביחד / לא כדאי לרשום משפחה, מה עליי לעשות כי אין לנו מלונות שם עדיין.
3. איזה אישורים יש לצרף לויזה ? כמו לדוגמא אישור מהעבודה ? אישור מהלימודים ? (איזה סוג אישור עליי לבקש וכו').
כמובן שנשמח לקבל עוד מידע רלוונטי בנושא והמלצות, גם המלצות על חברות שמסייעות / עושות את התהליך בשבילנו והאם מומלץ לעשות זאת בעצמנו.
תודה !