צ'ק אין אונליין באיבריה
-
הי,
מישהו במקרה יודע האם בצ'ק אין אונליין, שנפתח 24 שעות לפני הטיסה, ישנה אפשרות להחליף/לשנות מושבים ללא-תשלום( למושבי מחלקת תיירים כמובן) או שזה אפשרי רק בשדה?
בעיקרון נאמר לי ע"י שירות הלקוחות( המזעזע) שלהם לעשות צ' ק אין בשדה( אשתי זקוקה לspecial assistant)
וששם יקצו לנו מקומות, אבל ההרגשה היתה שהם סתם נותנים תשובות כדי להוריד אותי מהגב שלהם.
אשמח לשמוע מנסיונו של מי שטס איתם לאחרונה.
תודה
-
הקצאת המושבים בזמן הצ'ק אין היא רנדומלית ואין כל אפשרות לשנות אם לא משלמים לפני כן עבור בחירת המושבים.
בעיה נוספת היא שלא תקבלו בורדינג פס ומושבים לטיסת ההמשך ממדריד לארה"ב אלא אם ממלאים כל הפרטים הנדרשים לפני כם, לא בזמן הצ'ק אין אלא ימים או שבועות לפני.
צריך להיכנס לאתר איבריה עם מספר הבוקינג (שילוב של שש ספרות/אותיות) ושם המשפחה ולמלא את כל הפרטים, מספרי דרכונים וויזות, פרטי יצירת קשר, מען בארה"ב אחרי הנחיתה כולל מיקוד, מספרי טלפון וכו' וכו'. להקפיד ולסמן שזה בשביל כל הנוסעים באותו מספר בוקינג.
חוזר וכותב: אם לא תעשו זאת, לפי הניסיון האישי שלי, לא תקבלו בורדינג פס ומקומות לטיסת ההמשך.
בהצלחה
-
הי ראובן,
טסים ביום שני, הזנתי את רוב הפרטים באתר אבל חלק מהפרטים הנדרשים-לא ממש הבנו מה הם רוצים ולכן לא הזנו.
במידה ולא מקבלים בורדינג, מה נדרש לעשות בספרד? לאסוף את המזוודות??? לגשת לדלפקי הצ'ק אין מחדש במקום לעבור דרך אזור הtransit?
-
אנחנו לא הצלחנו ב-2017 לעשות 24 שעות קודם הבטחת מקומות
היה מדובר על שילוב של איבריה עם אמריקן אירלינס ,פשוט כל אחת הפנתה לשנייה וחוזר חלילה
בהחלט היקשו עלינו לקבל מושבים צמודים בשדה מת’א -למדריד
מה שכן נתנו לנו את המושבים לטיסת ההמשך ממדריד לבוסטון.
מוני
-
מקבלים בורדינג פס לטיסת ההמשך בנתב"ג, לא אוספים מזוודות, ממשיכות לארה"ב
-
-
כל הדרך זה איבריה ? או שזה שילוב של חברות ?
-
כל הדרך איבריה