זלצבורג בסילבסטר
-
שלום רב
אני מגשש כרגע בעניין היעד הבא שלי.
השאלה שלי האם כדאי לטוס לזלצבורג בסילבסטר (מ 30 לדצמבר עד 2 לינואר).
אני רוצה לנסוע לטייל העיר וסביב העיר למרחצאות ולראות נופים (יום בעיר, יום במרחצאות ויומיים סביב העיר). אבל יש לי מספר חששות.
חשוב לי לדעת האם הקור שם מוגזם? האם הכל סגור שם ב 1 וה- 2 לינואר? כנ”ל לגבי תחבורה ציבורית.
ובכלל בקור של ינואר ניתן לטייל בעיר וסביבתה או שכדאי לשמור את היעד הזה לקיץ-אביב-סתיו?
תודה לעונים.
-
מישהו? הרעיון כדאי? -
-
תמיד מצילה אותי את

כפור של -4 אני יכול לסבול האמת, הבעיה שלי היא אם אצליח לטייל בטבע בכפור הזה (התמונות של הבלוגרים מהאזור למטייל קורצות לי מאוד – הנהרות והאגמים. גם לי בא חח). וגם העניין של המוקמות הסגורים מוסיף למחשבה. מצד אחד בא לי שנה אזרחית חדשה אמיתית אבל מצד אני לא רוצה להיתקע במלון כשהכל סגור ובא לי לראות נופים יפים.
מה שמוזר לי שאני לא מוצא טיסות ישירות בפברואר ומרץ…
-
דווקא ראשון בינואר היה יכול להיות אחלה הזדמנות למרחצאות (ואני ובת זוגתי מתים על זה). אבל צריך לעשות חיפוש ולראות אם גם הם פתוחות. קיצר דילמה חח… אבל תדה רבה על המידע – זה מאוד יעזור להחליט
-
הנופים מסביב, יהיו כנראה מושלגים (?) בכל אופן בהרים מסביב, הבעיה היא עם הליכה בשטח אחרי הכפור בלילה ועם שעות הזריחה: מ-09:00 והשקיעה: קצת אחרי 17:00.
* אין לי מידע בקשר לטיסות ישירות בחודשים המאוחרים יותר(יש רכבת מוינה).
-
-
-
ינואר וטיולי טבע באזור זלצבורג עלול להיות מושלג ולא רק כפור, מה שאומר שאם אתה לא מיומן בהליכת שלג---זו תהיה בעיה.
מעבר לכך- לא מעט אתרי טבע סגורים כמובן מהסתיו ועד האביב.
אם אתה ללא מכונית- אז יהיה גם יותר קשה לראות נופים.
ואין טיסות ישירות לדעתי בחורף לזצלבורג, רק בקיץ היו.
-
מצאתי כמה מעניינים, כולם שעה מזלצבורג אבל הם נראים מדהימים – עם נוף מטורף הנשקף מהן!!!

-
תודה רבה על המידע. אכן מצאתי אל על בדצמבר רק. ניראה לי שבאמת אדחה את זולצבורג לקיץ.
ידוע לך מתי בדרך כלל מתחילת הטיסות הישירות?
-
-
-
גם כאשר יש טיסות ישירות, הן יקרות מאוד מאוד. לוינה מצד שני יש טיסות זולות מאוד למי שמזמין הרבה זמן מראש בחברות הלואו קוסט וויז או ראיין, ואפילו מידי פעם אוסטריאן מפתיעים במחיר.
-
דווקא לסיבסטר רציתי להתפשר על 371 דולר. רציתי לוודא קודם שהביקור שם שווה את המחיר.
-
אם מחיר היעד שלך הוא 371$ אז כנראה תוכל למצוא בעונה טיסה ישירה במחיר כזה. טיסות הלואו קוסט נמכרות במחיר הרבה יותר נמוך למקדימים להזמין.
-
דווקא במחשבה שנייה אם כשאזמין טיסה לוינה עם וויז (הם בעברית לכן אני מעדיף אותם) והם יהיו זולים משמעותית אזכה לאיזה יום במוזיאונים של וינה וזהי היה שווה את הכסף בהחלט – אבל ייתן לי פחות זמן על זלצבורג עצמה. חח קיצר ניראה לי שאקדיש לזה שבוע של מחשבה

-
טיסות ישירות באל-על, יתחילו באמצע אפריל מ-349$.
תחבורה נוחה יש בעונת הסקי וגם בשאר העונות.
-
-
תודה רבה לכל העונים. עזרתם לי בנוגע לשאלה האם לטוס בסילבסטר או לחקות לאביב…
עכשיו נותר לי להחליט