תאילנד והמשך לפיליפינים
-
אני מתכנן טיול שלשה שבועות לבד לתאילנד ומשם ממשיך לפיליפינים לשבוע וחצי בין דצמבר לינואר.
,1.האם תקציב של 4000 דולר יספיק?(כולל טיסות פנים) אני לא בחור מפונק אך גם לא בא לי להתכלב
2.כיצד עדיף להגיע לאל נידו ומה תכיפות הטיסות הפנימיות ממנילה לשם
3.כיוון שזו פעם ראשונה שאני מטייל לבד בשני היעדים אשמח להמלצות לגבי יעדים שאסור לפספס שם וסתם עצות מבעלי ניסיון.
-
@יואב_3899222
ממנילה לאל נידו בחברת air swift (לא זולה) יש ארבע טיסות כל יום, בימים מסוימים יש עוד שתי טיסות יומיות. אם אתה רוצה לטוס יותר בזול, אפשר לטוס עם חברות אחרות (cebu או פיליפין) לפוארטו פרינססה ומשם לקחת ואן (נדמה לי 6 שעות) לאל נידו. באל נידו עצמה, יש 4 סוגי מסלולי שייט שאפשר לקחת ועוד טיול רכוב לכמה חופים מרוחקים יותר. מעבר לזה אין שם הרבה, אבל המקום נחמד. אם אתה מעוניין, יש באתר הזה בלוג שכתבתי על הטיול הראשון שלנו שם. מאז היה גם טיול שני.
-
-
@יואב_3899222
1000 דולר לשבוע יספיק גם לניו יורק
-
4000 דולר לחודש ו5 ימים כולל טיסות פנים זה תקציב טוב?!..מגניב.. הייתי בטוח שזה גבולי..
כי שמעתי שתאילנד בתקופה של הסילבסטר היא די יקרה (ובהתחשב שאני מטייל לבד)במיוחד באיים..בכל מקרה סבבה לשמוע שזה אחלה תקציב
תודה. -
@יואב_3899222
אה, לא ראיתי סילבסטר… ספציפית יהיה יקר יותר ליומיים לפני יומיים אחרי, אז תסגר מראש שלא תופתע
עדיין אמור להספיק בחלט זה מעל מאה דולר ליום