דו"ח מהירות באוסטריה
-
היי,
שכרנו רכב באוסטריה והרגע קבלתי מחברת ההשכרה מייל שיש דו”ח על מהירות (8 קמ”ש מעל המותר) שהגיע על הרכב בתקופה שהיה אצלי.
בדו”ח רשום שהם יסבו את הדוח על שמי בעלות טיפול של 36 יורו ומשם אני לבד מול הרשויות.
בהיעתק של הדוח לא מצוין איך משלמים אותו וכן רשום “
The Authorities, as a result, will put the fine on your name, sending it to your home address without any
surcharge or penalty. You will be able to pay or dispute the sanction before the Courts when the Local Authorities will
notify directly to you the traffic violation. Please note that the timeframe to notify citizens living abroad is normally 365
days.יקח לדו”ח שמשויך אליי עד שנה להגיע ?
אשמח אם משהו שיש לו ניסיון ספציפית באוסטריה, יתאר איך משלמים ומסיימים את הסיפור הזה.
תודה.
-
איזו חברה השכרת?
תחכה לדו”ח בדר”כ יש בדוח לאן להעביר את הכסף. מספר חשבון בנק וכו”ל.
שיגיע הדוח תשלם אותו.
אין שום בעיה
-
גם אני קיבלתי דוח .שכרנו באוויס לא כתוב על מה הדוח מנסה להשיג את אוויס בארץ ללא הצלחה שלחתי מייל לאוויס גרמניה אולי משם תבא הישועה
שכרנו במינכן הדוח מאוסטריה שהיינו בעיקר שם .
-
@yo533 אמר:
איזו חברה השכרת?
תחכה לדו”ח בדר”כ יש בדוח לאן להעביר את הכסף. מספר חשבון בנק וכו”ל.
שיגיע הדוח תשלם אותו.
אין שום בעיה
שכרנו ב-EuropeCar
הם שלחו מייל שהם עם צילום הדו”ח אבל זה משהו כללי כזה רק עם שם ותיאור העבירה בלי החשבון בנק להעביר אליו.
אגב אחרי שמעבירים לחשבון בנק הבינלאומי, איך הם יודעים לקשר בין התשלום שלי לדוח שלי? איך הם מבדילים בין הכסף שלי לכסף של משהו אחר אם זאת סתם העברה בנקאית?
-
יותר קל לתת גיחה לסופש בוינה או מינכן ולדלם ישירות בבנק המקומי ועל הדרך להנות מטיולון נחמד.
אבל זו דעתי וזה מה שאני הייתי עושה ..
-
בד”כ מדובר בעברת IBAN\BIC ו בטופס העברה יש שדה “הערות” בו תמיד אפשר להוסיף הערה עם מספר דוח ופרטים נוספים. גם ישירות בבנק אפשר לבקש מפקידה לכתוב הערה.
בהצלחה.
אגב, לך 8 קמ זה הרבה, יש פי אנשים שגם 5 יותר שילמו. ככה ה...
-
לצערי גם אנחנו שכרנו באוויס וקיבלנו דו”חות מהירות… על כל דו”ח מהירות שילמנו כ- 30 יורו רק על הסבת השם מאוויס לשם שלנו…
לאחר שקיבלנו את הדו”ח עצמו מאוסטריה (לקח כמה חודשים), שילמנו בקלות וביעילות דרך חברה שנקראת money net. בעלות של 45 ש”ח. העברנו להם הכל (דרך האתר שלהם) והם טיפלו בדו”ח מול הרשויות באוסטריה ושלחו לנו את כל האישורים הנדרשים. היה מאד נוח והוריד לנו את הנטל מהראש.