לונדון פברואר
-
ערב טוב לכולם
מגיעים ללונדון השבוע לשבועיים
אם יש למישהו לוח זמנים לשתף אשמח מאוד
מגיעות 4 בנות בגילאי 25-35
המלצות לבילויים יתקבלו בשמחה
מה עדיף סקאי גרדאן או מגדל שארפ ומה ההבדל בינהם ?
קניות האם נשארי מעט סיילים

אואטלט מומלץ
האם להצטייד בטרמי ובמגפי ugg הקור נסבל עכשיו ( זכור לי שבתקופת הכריסמייס קיפאון ) לכל הכוונה נשמח מאוד נוחתות בלוטון משם למלון the savoy
הבנתי שיש עליו המלצות חמות
תודהה לכולם
️ -
ל-4 אנשים אני הייתי לוקחת מונית או לכל היותר שאטל. הנסיעה מלוטון נמשכת בערך שעה, תלוי בתנועה.
ההבדל העיקרי בין השארד לסקיי גארדן הוא שהעליה לשארד היא בתשלום ולסקיי גארדן בחינם, אבל בהזמנה מראש. למיטב זכרוני ההרשמה לסקיי גארדן נפתחת בימי שני ב-9-10 בבוקר שעון מקומי והיא בערך לשבועיים קדימה. תצטרכו לראות אם נשארו מקומות זמינים לתקופה שלכן. בשארד יש מסעדה יוקרתית ויקרה (ואולי גם איזה באר). בסקיי גארדן יש כמה מסעדות שאפשר להזמין אליהן מקומות בלי קשר לביקור החינמי, ואז בטוח אפשר לעלות למגדל. אני הייתי פעמיים באחת מהן, ה-Darwin Brassiere, פעם אחת לארוחת בוקר ופעם אחת לארוחת ערב. ארוחת הבוקר הייתה בסדר, רק יקרה. ארוחת הערב הייתה לא כל כך מוצלחת, מנות קטנות ויקרות מאוד, אבל בעיקר אקוסטיקה נוראית ורעש מחריש אוזניים. אם את רוצה ארוחת ערב בעלות של 50-100 פאונד לאדם אז יש לי כמה המלצות הרבה יותר מוצלחות מזה. עוד אפשרות שלא עולה פה הרבה אבל היא קיימת, זה מקום שנקרא Vertigo42, הוא מאוד קרוב לסקיי גארדן, וכמו שאפשר לנחש מהשם הוא נמצא בקומה 42 של מגדל. אני לא הייתי שם בעצמי, אבל חברה שלי הייתה כמה פעמים והמליצה מאוד. תמיד יש להם גרופונים ל-afternoon tea, אבל רק באמצע השבוע. קחו בחשבון שבפברואר הרבה פעמים עוד קר, יש רוח, לפעמים יורד גשם, ככה שלא בהכרח נעים לצאת למרפסת בסקיי גארדן, למשל.
קור זה עניין סובייקטיבי. כרגע בלונדון קר בערך כמו בירושלים, כי בינתיים השנה יש חורף ״חמים״ במיוחד. אם כרגע היית קופאת בירושלים את תקפאי גם בלונדון. לפי דעתי מה שהכי חשוב זה מעיל טוב ומחמם. אני באופן אישי לא מישהו שסובל מקור, וברוב הימים אני הולכת בחולצה קצרה ועליה מעיל חורף, כי ברגע שנכנסים למקומות אז נהיה חם. אם היו 5 מעלות והייתי צריכה להסתובב כל היום בחוץ אז יש מצב שהייתי לובשת חולצה ארוכה ואולי גם גרביוניים. מבחינתי לא צריך ביגוד תרמי ולא צריך מגפיים חמים. מי שסובל מקור במיוחד כנראה ירגיש אחרת. אני בכל מקרה ממליצה על מעיל טוב ומחמם. ככה נכנסים למקום ופשוט מורידים אותו, במקום להשאר שם עם 3 שכבות ולמות מחום.
עכשיו עוד יש שאריות אחרונות של סיילים. לא הולכת לקניות באאוטלטים של לונדון אז אני לא יכולה להמליץ לך.
@,מעיין-פלד_4095630 אמר:
ערב טוב לכולם
מגיעים ללונדון השבוע לשבועיים
אם יש למישהו לוח זמנים לשתף אשמח מאוד
מגיעות 4 בנות בגילאי 25-35
המלצות לבילויים יתקבלו בשמחה
מה עדיף סקאי גרדאן או מגדל שארפ ומה ההבדל בינהם ?
קניות האם נשארי מעט סיילים

אואטלט מומלץ
האם להצטייד בטרמי ובמגפי ugg הקור נסבל עכשיו ( זכור לי שבתקופת הכריסמייס קיפאון ) לכל הכוונה נשמח מאוד נוחתות בלוטון משם למלון the savoy
הבנתי שיש עליו המלצות חמות
תודהה לכולם
️ -
יש לכן המון (!) זמן.. שבועיים בלונדון זה זמן נהדר.
אני לא בטוח שדווקא בפברואר, אבל בכל זאת – יש המון מה לעשות בלונדון.
כדאי לשקול בימים יפים ופחות קרים לנסוע קצת מחוץ לעיר – יש המון אפשרויות.
אולי כדאי שתרשמי קצת את התכנונים שלכן ונוכל להוסיף או להעיר
-
תחבורה מלוטון:בהרכב שלכן הייתי לוקח מיני-קאב.
4 ברכב כבר לא הרבה יותר יקר מכל מיני שאטלים רכבות וכאלה ויש את הנוחות של דלת-לדלת
ביגוד חורף:
אם אתן לא מתכוונות לעשות שופינג לביגוד כזה לדעתי כדאי לכן לקחת ביגוד טוב.
גם אם תבדקו ערב היציאה מה מזג האוויר לא תוכלו לדעת שבועיים קדימה מה יהיה מזג האוויר ותמיד יכול להגיע איזשהו גל קור.
אם מתכננות שופינג לביגוד טרמי תיערכו בהתאם עד למועד השופינג.
סקיי גארדן ושארפ הם אטרקציות, אבל לדעתי לא הכי בולטות בלונדון.
יש ים של חומר על לונדון, גם בעברית, ממליץ שתבדקו מה מוצא חן בעיניכן ואתן רוצות להגיע ולראות.
-
תודה לכולם
לפני חודש הגעתי לבקר את האחיינית שלי הגענו ללונדון וישר מלונדון לקיימברידג .לא היה לי זמן לטייל בלונדון
חייבת טיול פיצוי ללונדון המהממת היום אנחנו מגיעות 4 בנות לבילויייי וטיול בלבד
הקור שיגע אותי ולא הספקתי כלום הפעם שבועיים זה מלא זמן אך ורק לחרוש את לונדון תודה על כל ההמלצות
עשינו יומן ולוח זמנים
אני אשלח יותר מאוחר
תןדה רבה לכל העונים ושבת שלום יצאנו לטיסה
️ -
פוסט זה נמחק! -
לונדון שבועיים זה חלום
לונדון מהממת יש מלא מה להספיק מקריאת הפוסט נשארו לכם כמה ימים
כתבו לכם על אטרקציות
אני אתמקד באוטלאט
אז אני מאוהבת בביסטר וילאג שאלת על אוטלאט
מהממם שם כשעה ורבע נסיעה מאוקספורד
יש שם מגוון חנויות רובם מותגי על כמו גוצ’י ברברי ולטיני
יש גם ראלף לורן וטומי הילפיגר וכו׳
המקום יפיפיה מין מבנים קטנים של ארמונות לכל מותג בית כזה משלו . המחירים מעולים לא מצאתי זול יותר גם לא בסייל .
יש שם בית קפה בגודל של אולם שמחות בקיצור נעלים נוחות להתלבש חם ולהתכונן למרתון
אוטלאט נוסף יש באנה 02 יש שם יותר מותגי ספורט קלווין קליין טומי הילפיגר . אדידאס נייק וכו׳
נמצא כ40 דקות מהמרכז
לא הכי זול בעולם אבל היו שם כמה מציאות
אוטלאט נוסף בימבלי
הוא פתוח לא קניון יום ללא גשם ..
יש שם נקסט נחמד הכל אוטלאט
משקפי שמש sunglasses. עם מבחר לא מבייש של פארדה מיו מיו גוצ’י וכו׳
וחנויות של הספורט אדידאס נייק היו בלאנס
חנויות של ג’ינסים לוויז ריפלי
וגס כמובן וסופרדריי . מרק ספנסר וחנות מתנות לילדים שלא זוכרת את שמה שווה ביותר
-
בנות, מעין כתבה לפני שבועיים שהיא כבר יצאה ללונדון -
שתי ה*נשים* - סיוון וגלית, הן אותה *אישה* ואותה תגובה.
ובנות...אולי יש לאחד המגיבים בפורום.
-
פוסט זה נמחק! -
-
@מעיין-פלד_4095630 אמר:
צהרים טובים דוקטור דו-ליטל
אם תדפדף בתגובות למעלה תראה שלא הייתי בלונדון טסתי ללונדון ומשם לקימבריידג לא הספקתי לטייל לכן חזרתי לטיול פיצוי
לא חייבים להגיב לפני שקוראים העיקר להראות שהדוקטור יודע🤬
* ההערה כוונה ל"שתי" הנשים שכתבו *היום* תגובה לשאלתך - את אחת התגובות הגברת מחקה, כנראה שמה- לב שכתבה את אותה תגובה בשמות שונים (כדי שלא נגלה שזו אותה אחת).
* לא נאמר לנו שהביקור בלונדון היה "טיול פיצוי", אבל נחמד שגילית לנו ונהנית מהביקור.
שבת שלום.
-
יאוו איזה בושות 🤪
איך אני מוחקת את התגובה ההזויה שלי
דוקטור דוליטל לא הבנתי למי התגובה סורי .
שבת שלום ומבורכת
️ -
מצד שמאל למטה יש שלוש נקודות אנכיות, לחצי עליהן ותמצאי את המילה: מחק.
זה בסדר, לא אסון גדול.