בואנוס איירס ביוני
-
הי חברים,
מתכננים טיול ביוני (אם הקורונה לא תתפשט עד אז בעזרת ה).
הנחיתה בבואנוס איירס וגם ההמראה, יוצא נטו לא כולל טיסות 13 יום, נראה לי יותר מדי לעיר עצמה, נראה לי 6 ימים יספיקו.
יש מקומות מחוץ לעיר? משהו יחסית קרוב? והאם כדאי לשכיר רכב מטעמי ביטיחות/חוקים שם? אני דוברת ספרדית שוטף יחסית למרות שבעלי ינהג אבל לא יודעת אם זה נחשב למקום שבסדר בו לנהוג לתיירים? אם כן גם בתוך העיר עצמה?
חשבנו שאם כן מומלץ לנהוג שם אז להשכיר רכב ולנסוע למפלי איגואסו אבל זה 15 שעות! לקרדובה 9 שעות, בקיצור מרחקים רציניים… ביום אחד לא נצליח אז עם עצירות באמצע?
תודה מראש
-
קודם כל בואנוס איירס ביוני זה קר קר קר,
רכב בעיר לא מומלץ בכלל כי חנייה, המון המון תנועה בכבישים של אוטובוסים, מוניות וזו עיר שידועה בחסימות הכבישים שלה בגלל הפגנות/עבודות תשתית/תקלות בתחבצ
מחוץ לעיר אין כל כך מקומות מעניינים, אלא אם בא לכם נוף ים בינוני בחורף. שני ההיילטים של ארגנטינה לרוב האנשים הם ברילוצ’ה והאיגווסו – טיסות זה לא זול, אבל גם נהיגה של יומיים לכל כיוון ברכב שכור בכבישים לא מוכרים. רוד טריפ בארגנטינה במחוז בואנוס איירס לא הכי כדאי – נוף די יבשושי (לקראת הפמפס שזה פשוט מישורים בי כלום)
מבואנוס איירס, טיסה לברילוצ’ה אם בא לכם נוף הרים שלגי (לא בטוח אם מתחיל השלג ביוני), ואו טיסה לאיגווסו לאזור4 חמים יותר וצפייה במפלים שהם פלא עולם.
בואנוס איירס היא עיר כיפית ואם בא לכם להעביר בא חצי טיול עירוני אז בכיף, אחרת קחו רק 3 ימים ואם מחירי הטיסות מתאימים לכם תכניסו את ברילוצה ואגיווזו גם יחד (2-3 ימים איגווסו, 4 ימים ברילוצה) ואז לחזור לעוד 3-4 ימים לבואנוס לסיום
-
תודה:) כנראה באמת נשקול טיסות פנים
-
אם הטיסות יקרות (אין לי מושג האמת) ואתם רוצים לצמצם את מספרן, אופציה נוספת היא אוטובוס לאיגואסו. לוקח בערך 20 שעות, אבל לפחות זה ברצף והם ממש נוחים, כולל כאלו שהמושב נשכב למיטה (תלוי באוטובוס). זה כן גוזל המון מהזמן היקר שלכם אז עדיף טיסות, אבל שתדעו שיש גם אופציה כזו.
-
בבדיקה קצרה – מחירי הטיסות נעים בין 30-60 דולר לכיוון לבנאדם וכפול מזה להלוך-חזור (תלוי יום בשבוע, בהזמנה מראש)
שזה בערך כמו המחיר של אוטובוס לכיוון אחד (4000 פזו)
טיסה