כרטיסים לדיסני +max pass שאלות
-
שלום לכולם,
בדקתי באתר של דיסני כרטיסים ליום אחד 3.4 יום שישי,
והמחיר יוצא 154 דולר לכרטיס +20 דולר ל-max pass ממש יקר...
שאלה היא אם יש איזה שהיא דרך להוזיל את העלות דרך קופונים/גרופון ואם בכלל כדאי לקנות מראש או להגיע לקופה?
האם לאחר ההזמנה ניתן לשנות תאריך במקרה שלא נוכל להגיע?
האם ה-max pass כדאי או שאפשר לוותר עליו?
תודה מראש
זוהר
-
מאד נדיר למצוא קופונים לדיסני. זה מחיר של spring break.
דיסני אכן העלו את המחירים. הכרטיס הוא לא ליום ספציפי, אלא לכל יום שבו המחיר זהה, או נמוך יותר. כלומר, אם קנית כרטיס של $154 זה תקף בכל יום שהמחיר הוא $154 או פחות. אבל אם ביום שאתה רוצה ללכת המחיר $179 לא תוכל להשתמש בכרטיס. אבל אין בעיה לקנות גם יומיים לפני, המחיר לא יעלה, וזה לא שיגמרו הכרטיסים. לא רואה ערך רב בלקנות חודש מראש.
אנחנו מאד נהנינו מהמקס פס ואיפשר לנו לנהל את התורים באופן ממש טוב. כיוון שאתם בסוף שבוע של חופשת אביב אני מאמינה שיהיה לו ערך רב בניהול תורים, אבל שוב לא חייבים לקנות מראש, נדמה לי שאפשר לקנות באפליקציה כשמגיעים לפארק.
לא יודעת לאילו אטרקציות נוספות אתם מתכננים ללכת, אבל לטעמי המחיר פר שעת הנאה בדיסנילנד יוצא בסופו של דבר משתלם

-
תודה רבה שירלי.
לדעתך מבחינת עומס מבקרים בפארק כדאי לנסות להגיע יום לפני בחמישי למרות שהמחיר זהה או שזה לא משנה?
האם צריך כרטיס max pass לכול אחד מאיתנו או מספיק אחד שדרכו ניתן להזמין תור ולהוריד את התמונות?
אך זה עובד בפועל שאני מגיע לתור, אם רכשתי את ה-max pass אני מזמין תור באפליקציה ומגיע למתקן בשעה היעודה?
הבנתי שייש הנחה קטנה לילדים מגיל 3-9 האם צריך להציג תעודה או משהו?
-
אכן יש מחיר ילדים באתר אבל לא יודעת לגבי הצגת תעודות, כבר מזמן אין לי ילדים קטנים.
אם רוצים רק עבור התמונות, מקס פס אחד יספיק. אם רוצים הזמנת תורים באפליקציה, צריך מקס פס לכל משתתף, אבל אפשר את כולם על אותו טלפון. למיטב זכרוני ( היינו בנובמבר 2017) מזמינים את התור באפליקציה ומגיעים למתקן בשעה היעודה ועומדים בתור של האקספרס. צריך להעביר את הטלפון עם הברקוד בכניסה לתור. אפשר להחזיק רק תור אחד בכל פעם, אז ברגע שמנצלים את התור המוזמן אפשר להזמין עוד אחד.
אם יש אפשרות להגיע ביום חמישי ולא ביום ראשון, הייתי לוקחת אותה.
-
תודה רבה שירלי.
מה לגבי יום שישי לעומת חמישי יש הבדל משמעותי בעומס או שזה יום עבודה רגיל בארה"ב?
-
יום שישי הוא יום עבודה רגיל בארה”ב.