טיול ביולי
-
חוכמת ההמונים:
הייתם מבטלים טיול משפחתי לסינגפור ותאילנד מאמצע יולע עד אמצע אוגוסט שעלה לנו הרבה כסף כולל הרבה טיסות והרבה מלונות ברמה גבוהה?
אני שואל כי עד שאני יקבל בחזרה את הכסף יקח הרבה זמן
תודה -
לא..בכלל לא
-
פוסט זה נמחק! -
כנראה שהייתי מבטלת.
-
אבל אם לא יהיו טיסות ועדיין יהיה בלאגן
-
אם לקחת בחשבון שהקורונה לא התפרצה בשבוע האחרון, אני מניח שהזמנתםלפחות לפני חודשיים, דהיינו לכל הפחות 8 חודשים מראש, מבטיח לך שאת אותו מחיר פלוס מינוס היית משלם גם אם היית קונה 3- 4 חודשים מראש, אבל אמרו לך שעדיף כאן מהר ועכשיו אז זרמת.
בכל מקרה כרגע אם אין לך מה להפסיד אולי כדאי להמתין קצת בתקווה שדברים יתבהרו עד אז, אך אם יש(וכנראה שאין) אפשרות לקבל החזר מהותי ועכשיו אז בהחלט כדאי, תמיד תוכל לקנות שוב
-
יכול להיות אני טועה...לא הייתי צריך להגיב בכזו נחרצות
-
יולי זה עוד הרבה זמן – אם יש לך אפשרות לחכות ולראות מה קורה … הייתי מחכה
מצד שני אם אין לך זמן ואתה עלול להפסיד הרבה כסף הייתי מבטלת ואחריי שהמשבר יסתיים – תמיד אפשר לתכנן שוב
-
-
מנסיון אישי, ביטלנו במלון אחד לא עשו כל בעייה אפילו אמרו זה מובן בהתאם למצב ואיחלו לנו בריאות והזמינו אותנו להזמין כאשר המצב יסתדר. מלון שני שלא הייתה אפשרות ביטול הם הסכימו ללא תשלום להעביר את התאריך לחודש אחר לפי רצוננו. צריך לתת כבוד ! לעומת רויאל ג'ורדניאן איירוויס שביטלו את הטיסות מישראל, נעלמו / ונאלמו, פשוט ירדו למחתרת ולא נותנים כל הצהרה מה
קורה. נבוא איתם חשבון בעתיד.
-
@cafrica-net אמר:
לעומת רויאל ג'ורדניאן איירוויס שביטלו את הטיסות מישראל, נעלמו / ונאלמו, פשוט ירדו למחתרת ולא נותנים כל הצהרה מה
מי שמכיר את מערכת היחסים איתם ואת ההתנהלות שלהם גם בעת של משבר ביטחוני זה או אחר לא מצפה ליותר מידי ובגלל זה גם לא מופתע שזה היחס.
כנראה שאין שלמות בעולם..גם אם לפעמים נחמד לשכוח מזה
הירדנים ימשיכו כנראה להיות שחקן מרכזי במערך הטיסות למזרח גם אחרי משבר הקורונה וגם אני כנראה ימשיך לטוס איתם פה ושם אם כי פחות (בעיקר בגלל שיש לרוב אופציות זולות יותר אצל המתחרים וכשהמחיר קרוב לטורקיש עדיף טורקיש).
-
@cafrica-net אמר:
@דוקטור-דו-ליטללעומת רויאל ג'ורדניאן איירוויס שביטלו את הטיסות מישראל, נעלמו / ונאלמו, פשוט ירדו למחתרת ולא נותנים כל הצהרה מה
זו חברה שלא מתפקדת בשעות משבר ולחץ לנו היתה התנסות מאוד לא מוצלחת איתם בצוק איתן. אבל...תביעה ייצוגית נגדם פתרה את נושא הפיצוי.
-
אין קשר בין אהדתם לישראלים לבין התנהלותם כלפי כל הלקוחות, הם לא מגיבים גם ללקוחות שאינם "בני דת משה", לא בנושא ביטולי-טיסות ולא איבוד מזוודות, זו בעיה של שירות לקוחות שאינו מתפקד.