ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרואטיה בראש השנה

פורום טיולי משפחות
    קרואטיה
    10
    28
    2882
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • karnielr
      karnielr @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

דעתי על הבעייתי ואפשרי ידועה. בעיניי זה גם נימוקים יותר חשובים מכסף. התייחסתי לעלות הנוספת רק כי התייחסת לכך שזה לטעמך סכום ממש נמוך שנוח לך יותר להמר עליו (אין לי מושג אם 300 דולר נוספים משנים או לא משנים את התחושה הזו אצלך).

גם לי ממש ממש חסר, במיוחד שאצלי זה לא טיול קצר של חופשה אלא דרך חיים (רוב הזמן אני בחו”ל), אבל לנסוע עכשיו זה לא זה ולא שווה את כל הבלגן. אבל בסופו של דבר כל אחד עושה את השיקולים שלו. אם את מוכנה לקחת את הסיכון של ביטול/בידוד/אי הכנסה/היתקעות בחו”ל/קורונה בארץ זרה ואת זה שאולי דברים יהיו סגורים/שונים בקרואטיה בגלל הוירוס, כי זה שווה בעינייך את הרצון לצאת החוצה, זו ההחלטה שלך ומה שאת מרגישה נוח איתו. 

imeshy תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • imeshy
          imeshy @keves160 נערך לאחרונה על ידי

וכפי שאמרתי בעבר, לא רואה היגיון בהזמנת טיסות / טיול / כיוצ”ב לטווח של יותר מ -10 ימים קדימה.. 

המלצתי – להכין מתווה למספר יעדים במקביל ולשים במגירה. 

10 ימים טרום הטיול – במידה ואפשרי ונכון עבורינו – להזמין. 

גילוי נאות – אני מפנטז בצורה זו על בולגריה אחרי החגים (אמצע אוקטובר) 

• צחצח המטייל
            צחצח המטייל @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback אמר:

@keves160 אמר:

מזמן לא מחיר אטרקטיבי עבורך של 600 דולר לשלושה: + 150 דולר לשלוש

זה עדיין מחיר אטרקטיבי ...אבל תכלס אתה באמת חושב שעוד 100 דולר פחות 100 דולר זה ה ISSUE פה?
            זה ממש לא.
            ה ISSUE זה שממש ממש חסר לי טיול.
            וכמה זה בעייתי ואפשרי.
            העלות פלוס מינוס לא רלוונטית

מסכים איתך ב 100%

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback אמר:

@keves160 אמר:

מזמן לא מחיר אטרקטיבי עבורך של 600 דולר לשלושה: + 150 דולר לשלוש

זה עדיין מחיר אטרקטיבי ...אבל תכלס אתה באמת חושב שעוד 100 דולר פחות 100 דולר זה ה ISSUE פה?
              זה ממש לא.
              ה ISSUE זה שממש ממש חסר לי טיול.
              וכמה זה בעייתי ואפשרי.
              העלות פלוס מינוס לא רלוונטית

אני בעקרון תומך/בעד.

נשמע שאת מודעת לכל הסיכונים הרלוונטים ועושה את כל הפעולות הנדרשות לצמצום שלהם לרמה שנראית סבירה.

לדעתי מספיק להוריד את הסיכון לרמה סבירה כדי לקבל החלטה לנסוע, לא צריך להוריד לרמה אפסית.

אני בכל זאת חושב שיש בעיה עם נותן שירות שאי אפשר ליצור איתו קשר.

לא בשלב ההזמנה, אני מעדיף להזמין דרך האינטרנט מול מידע כתוב ולא מול מענה אנושי אלא במקרה שיש בעיות.

במקרה הספציפי של ישראייר לא רק שהיה ברור שמגיע לי מהם כסף בחזרה, הם גם שלחו לי במרץ אישור שאכן הם יחזירו לי את הכסף.

אז שלחו אישור, אז מה? לא קיבלתי כסף בחזרה ולא היה עם מי לדבר, אפס תקשורת. אני כבר נפשית הבנתי שיש סיכוי גבוה שאני צריך להפרד מכמה אלפי שקלים.

בסופו של דבר אחרי 3-4 חודשים קיבלתי את כל הסכום אבל עד שקיבלתי מבחינתי היה סיכוי גדול שאני צריך לשכוח מהכסף.

ayeletback תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ayeletback
                ayeletback @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל אמר:

ני בעקרון תומך/בעד. נשמע שאת מודעת לכל הסיכונים הרלוונטים ועושה את כל הפעולות הנדרשות לצמצום שלהם לרמה שנראית סבירה. לדעתי מספיק להוריד את הסיכון לרמה סבירה כדי לקבל החלטה לנסוע, לא צריך להוריד לרמה אפסית.   אני בכל זאת חושב שיש בעיה עם נותן שירות שאי אפשר ליצור איתו קשר. לא בשלב ההזמנה, אני מעדיף להזמין דרך האינטרנט מול מידע כתוב ולא מול מענה אנושי אלא במקרה שיש בעיות. במקרה הספציפי של ישראייר לא רק שהיה ברור שמגיע לי מהם כסף בחזרה, הם גם שלחו לי במרץ אישור שאכן הם יחזירו לי את הכסף. אז שלחו אישור, אז מה? לא קיבלתי כסף בחזרה ולא היה עם מי לדבר, אפס תקשורת. אני כבר נפשית הבנתי שיש סיכוי גבוה שאני צריך להפרד מכמה אלפי שקלים. בסופו של דבר אחרי 3-4 חודשים קיבלתי את כל הסכום אבל עד שקיבלתי מבחינתי היה סיכוי גדול שאני צריך לשכוח מהכסף.

עדיף על אלעל. שעדיין לא החזירו כלום ( הם חייבים לי כ 18000 שח )

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • צחצח המטייל
                  צחצח המטייל @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

בינתיים מחירי הטיסות של ישראייר לדוברובניק בחגים הכפילו עצמם ומעלה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • דוקטור דו ליטל
                    דוקטור דו ליטל @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback אמר:

@דוקטור-דו-ליטל אמר:

ני בעקרון תומך/בעד. נשמע שאת מודעת לכל הסיכונים הרלוונטים ועושה את כל הפעולות הנדרשות לצמצום שלהם לרמה שנראית סבירה. לדעתי מספיק להוריד את הסיכון לרמה סבירה כדי לקבל החלטה לנסוע, לא צריך להוריד לרמה אפסית.   אני בכל זאת חושב שיש בעיה עם נותן שירות שאי אפשר ליצור איתו קשר. לא בשלב ההזמנה, אני מעדיף להזמין דרך האינטרנט מול מידע כתוב ולא מול מענה אנושי אלא במקרה שיש בעיות. במקרה הספציפי של ישראייר לא רק שהיה ברור שמגיע לי מהם כסף בחזרה, הם גם שלחו לי במרץ אישור שאכן הם יחזירו לי את הכסף. אז שלחו אישור, אז מה? לא קיבלתי כסף בחזרה ולא היה עם מי לדבר, אפס תקשורת. אני כבר נפשית הבנתי שיש סיכוי גבוה שאני צריך להפרד מכמה אלפי שקלים. בסופו של דבר אחרי 3-4 חודשים קיבלתי את כל הסכום אבל עד שקיבלתי מבחינתי היה סיכוי גדול שאני צריך לשכוח מהכסף.

עדיף על אלעל. שעדיין לא החזירו כלום ( הם חייבים לי כ 18000 שח )

אכן בהחלט עדיף.

אני לא יודע אם כל מי שהגיע לו קיבל בחזרה כסף מישראל או רק אלו שלחצו, אני כמובן מקווה שהאופציה הראשונה היא הנכונה.

בכל מקרה אני לא מסתיר את דעתי, אם אל על היתה חייבת לי כסף לא הייתי שוקט על השמרים והייתי מנסה להפעיל כל מנוף לחץ אפשרי כדי לקבל את הכסף שמגיע לי. אני מקווה שתקבלי את המגיע לך בקרוב

• 1
                    • 2
                    • 2 / 2
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון