שרשור "אדם מתכנן - אלוהים צוחק".
-
אנחנו מתחזקים חלום רב שנים לראות הר געש פעיל….בהוואי באי הגדול יש שמורה בה ניתן היה לראות לוע פעיל של הר געש (בלט בעיקר בשעות הערב) וניתן היה לשוט ולראות לבה זורמת לתוך המים, מראה מדהים לפי הסרטונים. מספר חודשים לפני שהגענו לשם בקיץ 2019 התפרץ הר הגעש הזה, גרם להרס גדול ו….זהו, אין באי הזה לבה פעילה. הסתפקנו בלראות לבה טריה בת כמה חודשים….

-
זה אמור היה להיות שלי השנה
……… במאי … עוד יגיע קיללאוואה … טוב סיפור -
ניו יורק כמה ימים בדרך מערבה – אדל בלוך באור – הציור של קלימט … ב נוי גלרי בניו יורק
הגעתי מוקדם … יום שלישי … לא יום טוב … רק מחר. אפשרי יש שיפוץ בחדר של המוצג… אמהמה מחר אני טסה הלאה… איך שאני משוחחת עם שומר הסף… מגיעה גברת מהודרת מאד – ומבטא וינאי אומרת לי שהיא מצטערת אבל…
מיד עברתי לאותו מבטא ואותה שפה גרמנית וינאית (אבא שלי) … הסבר עוד כמה מילים – והיא מציעה לי לעלות לקפה הווינאי בקומה הראשונה …
וואו ממש וינה !! עוגות קפה וינאי לא אמריקאי- ארוחת בוקר מעולה לחם ואפפלשטרודל…
מהזה עד היום אני חולמת על הארוחה והעוגה … ושיחה מענינת עם מהגרים נוספים …
בבואי לשלם … נאמר לי שלא צריך כי הגב שמנהלת את המוזיאון איתה שוחחתי בכניסה … עשתה לי מחווה של. OTH…
רשמתי כמה משפטי תודה אספתי את השטרודל ויצאתי לי לפארק …
-
בדיוק מה שקרה למכרה שלי
-
נזכרתי בעוד אחדכשנסענו לקוסטה ריקה תכננו ללון באוהל מול הארנל , שאז עוד היה מתפרץ בתדירות גבוהה…
כנחתנו – התיק עם האוהל ועוד ציוד בכלל לא הגיע. גם למחרת הוא לא הגיע, אחרי שכבר שינינו תוכניות….
בסוף הוא הגיע שבוע אחרי, את הארנל כבר עברנו עם לינה רגילה בהוסטל….
אז תכננו….
-
אז אם מוזיאונים. אנחנו הגענו למוזיאון האנתרופולוגי בונקובר (שלושה כוכבי מישלן במדריך מישלן של קנדה) רק כדי לגלות ששבועיים קודם סגרו אותו לשיפוצים. במקום שטרודל אכלנו בייגלה במסעדונת סמוכה... -
בדיוק ג’ון לנון אמר על זה :החיים זה מה שקורה לך שאתה מתכנן תוכניות אחרות” כמה נכון