שולחן הימורים
-
מוסיפה את ההימור שלי
ספטמבר 2021.
-
ספטמבר 2021
-
-
נשמע טוב. אני הייתי דוחה את התאריך לאפריל - מאי ולא למרס. בכל אופן התיירות הנכנסת עוד רחוקה מהתחדשות רק היוצאת למחוסנים תתחיל. כך שהמחירים והביקוש של השנים האחרונות יחזור עוד שנתיים שלוש לדעתי. מצד שני מי שיכניס ישראלים ירוויח (ויפסיד מגבות) כי ישראלים שיקבלו פטור מבידוד בחזור ינהרו לאן שלא מחייבים בידוד בהלוך. כמו בלגרד למשל. ככל שהמדינה בהלןך תהיה קפדנית פחות לשם המחוסנים ייסעו יותר.
-
הוא גם אמר “
פורטיס משוכנע שבמהלך קיץ 2022 תחזור תנועת הנוסעים מישראל, לפחות כמחצית התנועה שעברה בנתב”ג בשנת 2019 – טרם פרוץ נגיף הקורונה וגם תנועת המטענים תמשיך לשגשג. כולי תקווה שבתום הרבעון האחרון של 2021 נוכל לתכנן חזרה כמעט מלאה בשנת 2022″.” ---כלומר מבחינתו (והוא לגמרי בעל אינטרס לעודד תיירות יוצאת) הוא לא רואה חזרה לשגרה לפני 2022 . אגב תואם לנבואות דומות באירופה.
-
סך הכל הגיוני.
רבל חצי מ 2019 גם זה המון יחסית לעכשיו.
תחילה מחוסנים ישראלים (אם אכן יאשרו) אחרי כן יכניסו לפה תיירים רק ממדינות עם תחלואה נמוכה ועם הגבלות (וזה רק אחרי שיחוסנו רוב הישראלים אם לא כולם). ורק בהדרגה יפתחו לישראלים יעדים שלא הכניסו אותם לפני זה במקביל לירידה בתחלואה. ואכן זה יהיה שיקום ארוך.
אבל את יודעת ב 2019-2018 טסתי 6-7 פעמים בשנה . אם אצליח לטוס 3-4 אהיה מספיק מאושר (כרגע אפילו פעמיים, פעם חורף פעם קיץ, אבל אני אופטימי ליותר)
הימור שלי:
אפריל 2021 טיסות חוזרות. (בכפוף לביטול בידוד לשבים)
יולי 2021 רכבות אוויריות ליעדים מבוקשים (כמו שהיה עם בלגרד ודובאי)
ספטמבר 2021 מתחילים להיתרבות היעדים כאירופה מכניסה אותנו ואנו מתחילים להכניס תיירים.
תחילת 2022 מאט לאו-קוסט חוזר עם האירופאים.מרץ 2022 חוזרת תנועת הלאו קוסט לארץ
-
יולי 2022 -
מי מעוניין כיום לתקן את ההימור שלו על השולחן- מתי נחזור לתיירות חופשית? באירופה?
(לא מחשיבה אי תיירות בדובאי או זנזיבר כתיירות חופשית)
-
אין לי הימור לתקן כי לא הגבתי קודם, אבל לפי איך שהדברים נראים כעת, הייתי אומרת קיץ 2022.
-
רוצה להתוודות:
השתתפתי באופן סמוי בשרשור הזה. כלומר, כשהוא עלה אז, חוץ מזה שקראתי את הימוריהם של אחרים (כלומר: אתם), גם חשבתי לעצמי מה ההימור שלי.
אבל החלטתי לשמור אותו בלב.
כי הוא נראה לי הזוי ולא רציתי שילעגו לי או ״יוכיחו״ אותי או יתפסוני בטמטומי או שסתם לא התחשק לי לחלוק או כל הנ״ל ועוד
ומאז עבר קצת זמן, וההימור שהיה כבר אז כאמור הזוי למדי – הלך ואיבד מסבירותו האפסית.
אבל אני, מה לעשות, נשארתי תקועה עליו
לא כי אני עד כדי כך מטומטמת – כי אני לא מוכנה להרפות! לא מוכנה לוותר על שביב התקווה הכי קטן ולא הגיוני שיש (ויש!).רוצה לומר: כי אני זקוקה לו להימור הזה שיתממש.
ודווקא עכשיו, כשהוא כבר בכלל לא סביר בשום רמה, דווקא עכשיו לא אכפת לי לשתף:
(חח לרגע חשבתי לפתוח תת-שרשור שבו אני מבקשת מכם להמר מה ההימור שלי
לפני שאגלה. אחד הרעיונות הכי טובים שהיו לי בשנה האחרונה ואף הצלחתי לשעשע את עצמי
– אבל לא! אני אוותר)מרץ 2021! זה ההימור שלי. כי אני רוצה סקי! כי אני צריכה סקי! כי אני לא מוכנה בלי סקי!
(יונית, נראה שהפרתי באלימות את חוקי השרשור אז את מוזמנת למחוק! ברצינות, אני לא אעלב – נשבעת! וגם מתנצלת. אמיתי. פשוט לא התאפקתי. וחברים – אנא אל תגיבו לתגובה שלי – עד שהיא תמחוק, פליז! לא רוצה לייצר פה מרד. תודה מראש)
-
אני איתך. אצלי התקווה גוברת על ההגיון כי אי אפשר עוד ככה.
-
@יונית אמר:
מי מעוניין כיום לתקן את ההימור שלו על השולחן- מתי נחזור לתיירות חופשית? באירופה?
(לא מחשיבה אי תיירות בדובאי או זנזיבר כתיירות חופשית)
תחילת תיירות סבירה אני מהמר באוגוסט 2021.
למה? לא בגלל שיקול ראלי, בגלל שאני רוצה/צריך/מקווה לחופשה עוד הקיץ.
תיירות חופשית? שמזכירה מספיק את 2019? אני מהמר על פסח 2022.
-
נשאר בהימור המקורי: קיץ 22 -
רוצים להמר כמה זמן השדה ישאר סגור ? -
-
@aljaje אמר:
@kalda01
סגור למי?

סגור למי שאין לו מטוס פרטי או חבר בוועדת החריגים. רק כדי שלא תחשבו שעובדים עליכם, כעת נוחתת טיסת דלתא מניו יורק. נראה לכם שהמטוס הזה לא ימריא מפה? עלאק שדה סגור…
-
לפי מה שהולך פתיחה ראשונית בקיץ 23 -
תיכף נוחתת טיסה מבנגוק של אל על...מעניין את מי מביאים משם וכמה הדבקה תהייה -
@kalda01
26.1.2021: טיסת אל על LY81 לבנגקוק בתאילנד ועליה עשרות תאילנדים שעובדים בישראל בסיעוד וחקלאות.
המטוס גם צריך לחזור מתישהו.
-
ישראבלוף למהדרין. לפי אתר נתב”ג אין נחיתות. לפי אתר FLIGHTRADAR יש הרבה טיסות של חברות זרות שנוחתות ומגיעות כל יום.
תבדקו