ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביטוח רפואי

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    1159
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Danik1956
      Danik1956 נערך לאחרונה על ידי

האם ניתן להאריך את הביטוח הרפואי לחו”ל (למשל בחברת הראל) לאותם אזרחי ישראל שנתקעו בחו”ל ולא יכולים לשוב ארצה כעת?
      reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 @Danik1956 נערך לאחרונה על ידי

@kalda01

שאני נתקעתי בארה”ב באפריל 2020 (כבר בתקופת הקורונה), הארכתי את הביטוח בהראל כמה פעמים, בסה”כ בעוד חודש וחצי. עשיתי זאת טלפונית ולא היו כל בעיות.

בת זוגי הייתה מבוטחת בחברת כלל, הם עשו קצת בעיות והיו קצת ויכוחים, גם דרשו מסמכים על ביטולי הטיסות, אבל בסופו של דבר גם האריכו לתקופה הזאת.

כעת אני לא יודע איך זה הולך, כי הראל ושאר חברות הביטוח בארץ מבטחות לארה”ב רק למחוסנים, אם הנוסע מחוסן, אני לא רואה מדוע שלא יאריכו את הביטוח במקרה שנתקעים בחו”ל

אבל הכי טוב והכי בטוח, לברר בשירות הלקוחות של החברות בארץ

Danik1956 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Danik1956
          Danik1956 @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13 אמר:

@kalda01

שאני נתקעתי בארה”ב באפריל 2020 (כבר בתקופת הקורונה), הארכתי את הביטוח בהראל כמה פעמים, בסה”כ בעוד חודש וחצי. עשיתי זאת טלפונית ולא היו כל בעיות.

בת זוגי הייתה מבוטחת בחברת כלל, הם עשו קצת בעיות והיו קצת ויכוחים, גם דרשו מסמכים על ביטולי הטיסות, אבל בסופו של דבר גם האריכו לתקופה הזאת.

כעת אני לא יודע איך זה הולך, כי הראל ושאר חברות הביטוח בארץ מבטחות לארה”ב רק למחוסנים, אם הנוסע מחוסן, אני לא רואה מדוע שלא יאריכו את הביטוח במקרה שנתקעים בחו”ל

אבל הכי טוב והכי בטוח, לברר בשירות הלקוחות של החברות בארץ

השאלה אם הסכימו להאריך מעבר לשנה מיום תחילת הביטוח?  להאריך עד שנה אין בעייה.

keves160 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • keves160
            keves160 @Danik1956 נערך לאחרונה על ידי

@kalda01

באופן כללי, בימים ללא קורונה, לא מצאתי אף חברה בארץ שמוכנה להאריך מעבר לשנה. זה המקסימום (ובחלק מהחברות אפילו מגבילים לפחות מזה). 

Sailor תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Sailor
              Sailor @keves160 נערך לאחרונה על ידי

@keves160

אני לא יודע מה קורה היום עם הקורונה, אבל דייחיד שילד ביטחו לכל החיים בתשלום חודשי.

זה נתן גם ביטוח משלים בארץ, לפי מה שסיפרו לי, טוב יותר מאלה של קופות החולים.

ההצטרפות מתחת לגיל 65

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון