לונדון קיץ 2021-הבירה האירופאית הראשונה המחוסנת-נפתחת-עדכונים טיסות דילים ועוד....
-
כותבים שם באותו עמוד על חזרת התיירים המחוסנים לישראל בהיותה המדינה המחוסנת הראשונה ועל הבדיקות שיצטרכו לעבור בכניסה למדינה. -
תודה שקד!
-
בריטיש איירוויס זו הבחירה שלי מזה שנים.
חברה מעולה, בשנים האחרונות קצת התדרדרה בשירות במטוס, בלשון עדינה, אבל זו חברת תעופה של אימפריה.
אני חבר "נוסע מתמיד", ופשוט קיבלתי תמיד מחירים טובים, זמינות, מטוסים טובים, אמינה, גם שיש תקלות עיכובים, לא בורחים מאחריות.
חווית שרות טובה.
הבסיס שלה בהיתרו, זה יתרון למי שרוצה להגיע ללונדון במהירות, שעות טיסה מישראל מצוינות.
בשנים האחרונות, דיילים צעירים בעיקר, עשו שכונה במטוס עם צעירים בריטים, כמויות של משקאות אלכהול, צועקים מתפרעים, לא פשוט, הייתי בטיסה בחזרה לישראל, 3 צעירים בריטים, השתכרו, בעדוד הדייל, שדחף להם עוד ועוד אלכהול, עלו על הכסאות מאחוריהם היו כמה ישראלים ממש ברחו למושבים פנויים שאחור. מזל שהיו כמה כאלה.
זה לא מתאים לחברת תעופה כזו.
שכונה ממש. היה מזעזע.
מצד שני החווית שרות הכוללת טובה, כמעט תמיד קיבלתי שדרוגים. האפליקציה נוחה,כל הדיגטציה טובה. הבורדינג פס, החלפות מושבים אוכל וכו', אחת הטיסות הארוכות מישראל במסגרת טיסות באירופה.
הבונוס הגדול, יורדים תוך דקות, יוצאים ועולים על רכבת או האקספרס או פיקדלי כחול לתוך לונדון. בנגוד לשעות טיסה בלואו קוסט לשדות מרוחקים, לוטון, ארקיע גם לא טסה להיתרו, רק אלעל, עד לפני הקורונה, מאזן השעות זמן כסף לטיסה ללונדון, מתקזז בגדוול מול כביכול מחיר גבוהה יותר.
זה במפורש לא כך, למי שיבדוק, הכל מתקזז מול שעות נוחות מהירות כניסה ללונדון, הכרטיס בד"כ כדאי שכולל 2 מזוודות, בסוף יוצא כמו הוצאות טיסת הלואוקוסט, עם כל התוספות.
זה היעד שבמפורש לא שווה בד"כ לטוס בלואוקוסט.
כמובן כל אחד והעדפות שלו, חשוב לציין השרות למשפחות עם ילדים קטנים יוצא מן הכלל, בעיקר שהיו קטנים מאוד, הכל מתוקתק, יש מנשאים נוחים, הם נותנים מושבים מול המנשא. למשפחות שרוצות לטוס עם ילדים קטנים מאוד.
לשרות עם ילדים שציינתי, צריך להזמין טיסה בבואינג שלהם או אחר ולא בטיסות איירבוס.
נראה שלונדון על הפרק, בקיץ 2021.
-