לאן אפשר לטוס - הרשימה.
-
תוקף החיסון לא ידוע,
ידוע שהחיסון טוב ל 6 חודשים כי זה מה שבדקו, בקרוב יהיו מספיק כאלה שהתחסנו לפני שנה ואז יהיה אפשר לדעת אם החיסון טוב גם לשנה.
יכול להיות שיתברר שהחיסון טוב ל 6 חודשים, יכול להיות שיתברר שטוב ל 20 שנה או לכל החיים.
כנראה שתוקף התעודה יוארך בהתאם.
אם יתגלה וריאנט שהחיסון לא יעיל מספיק כנגדו כנראה יצטרכו חיסון נוסף.
כשהיית קטן חוסנת נגד פוליו, לפוליו נוצרו המון וריאנטים אבל בינתיים אתה לא צריך חיסון נוסף כי החיסון יעיל גם כנגד הוריאנטים.
אף אחד לא יודע מה יקרה, בינתיים נכון לעכשיו לא נוצר וריאנט לקורונה שהחיסון של פייזר לא יעיל כנגדו.
@Roco אמר:
במערכת הבריאות קוראים לבטל את פטור הבידוד למחלימים
“מערכת הבריאות” היא משרד ממשלתי עם נושאי תפקידים רשמיים, תפקידם לתת המלצות רשמיות ומנומקות לדרג המחליט (הממשלה) כדי שיחליטו על הצעדים שצריכים להנקט, לא לשחרר הודעות אנונימיות לעיתונות.
הקריאות האלו ערכן כערך קליפת השום
-
נראה לי שהדבר הטוב ביותר בשביל חובבי הנסיעות, זה פשוט להפוך בעצמם לווריאנט !!!, כי בנתיים,נראה שהיחידים שמצליחים להסתובב בעולם בחופשיות בלי שנתפסים בכניסה לאף מדינה, זה הווריאנטים. !!!!
השאלה היא האם יש תוקף לעניין זה, "אני ווריאנט", אולי ככה יהיה לי קל לטייל בעולם......חחח.
בנימה הומוריסטית, בימים כל כך לא שגרתיים.
-
-
אני רוצה להיות הואריאנט הרוסי אבל אין לי דרכון רוסי
, הרוסים לקחו לנו אותם כשעלינו לארץ לפני 31 שנה בוגדים שכמונו , אחשיו אפילו לטוס לשם איני יכול עוד איפה שנולדתי די אפסורד הייתי אומר -
ועוד דיון סרק על הוריאנטים
על מדיניות משרד הבריאות
על טיבן של כתבות והודעות לתקשורת.
וכלום על יעדי טיסה אפשריים-ככותרת הפוסט.
בבקשה הישארו בתחומי התוכן הרלוונטיים.
-
או כולנו מרצדס אס קלאס

-
פורסם בערוץ 13, לונדון תיהיה הבירה האירופאית הראשונה להפתח, בגלל מבצע החיסונים.
והנה המבשורה שאולי בדרך,
שר החוץ הבריטי יהיה בביקור בישראל, ולחשו להם, שיתכן ויחתם הסכם "מסדרון אווירי בין לונדון לתל אביב" ללא בידוד וללא בדיקות. !!!!
-
כל ה”יתכן” ו”אולי בדרך”, הכל שמועות וברברת שנועדה למלא זמן אוויר או למשוך קליקים. או שיש נתונים או שאין.
-
https://13news.co.il/item/news/economics/consumers/where-can-we-fly-to-1240187/
ראיתי. נחמד.
נשאר לומר הלוואי. ואז היא תיהיה לי למדינה 20 (בשנתיים-שלוש לפני קורונה די חזרתי לאותן מדינות, אם כי לא תמיד לאותם המחוזות) כי לא הייתי בבריטניה.
אראה את הביג בן, והפרלמנט והארמונות. והרחובות היפים והמועדונים המרתקים.
נשאר לקוות שהפולטיקאים שלנו לא יעשו הכל כדי שזה לא יקרה.
כי הם מאוד משתדלים “להגן” עלינו.
הבעיה שלי שהכתבה קצת שטחית וכללית. וקצרה. מרגיש סתם למשוך רייטינג. ציני ומגעיל מצידם.
לא דיברו שם את חובה ה 72 שעות לפני.
כן פתח לי תיאבון לרודוס\ כריתים\ מונטונגרו.
-
-
חחחח.בלונדון יש כל כך הרבה מה לעשות ולראות, שגם חודש זה קצת. לגבי הביג בן, חחח.אפשר לראות אותו, גם עם הפיגומים והבדים שמכסים עליו מבחוץ. ב2019 היה ככה, זה החלק הכי םחות אטרקטיבי בסיור בלונדון.
למי שכבר שמעת את דעתי, לונדון זו עיר הבירה המדהימה באירופה מבחינת עניין תרבות אתרים מוזיאונים, ועוד ועוד. רוצים לחזור שוב ושוב, אבל רק בקיץ...חחחח.
לדעתי תיהיה התנפלות של ישראלים על לונדון בקיץ, במסגרת הסדר כזה או אחר.
בלונדון תמצא מומיות בנגישות שאין באף מקום, כול הכל, שהביאו ממצרים, חסכת נסיעה למצרים.
האגף מומיות מדהים, עד כדי כך ששווה לחזור שוב ושוב, בבריטיש מוזיאון. רק מוזיאונים, זה 4 ימים למי שבאמת מתעניין בתחום.
לא לפרט מדי, רק להזכיר, בריטיש מוזיאון, קריית המוזיאונים, טבע מדע, טכנולוגיה וויקטוריה ואלברט.
נשיונאל גלרי, עם אוספים מאירופה, שלא מביישים מוזיאונים באירופה. מוזיאון העיר לונדון.
הטייט מודרן והטייט בירטאן.
בקצור....הרבה מה לראות. הכניסה לכולם חינם, חוץ מתערוכות מיוחדות.
-
בזה אני יותר ממסכים איתך, לונדון אחת הערים הכי מעניינות בעולם וחודש באמת הוא ק טעימה ממה שיש לעיר הזו להציע.
לפחות מבחינת ההעדפות שלי.
-
@Roco אמר:
רוצים לחזור שוב ושוב, אבל רק בקיץ...חחחח
דווקא בקיץ קצת פחות. כלומר יש הרבה אירועים והופעות, אבל באוגוסט גם הלונדונים מתלוננים שמרוב תיירים לא רואים את היער, ואם יש שרב אז זה ממש עונש בטיוב. אביב וסתיו יותר כיפים בעיניי (לא הייתי בחורף). באמת העיר הכי נפלאה.
-
השנה כנראה הרוב יהיו ישראלים מחוסנים....חחחח.
הקיץ בלונדון זה אביב בישראל במקרה הטוב 21 על 14.
לכן קיץ אביב אלה מושגים יחסיים.
למי שלא היה בלונדון אף פעם, עלול לפרש את ההמלצה לאביב וסתיו בלונדון כאילו זה חמים כמו בארץ, ממש לא. הקיץ עצמו בלונדון קריר ואם אין גשם כמה ימים זה נהדר. זה גשם קל זרזיפי לא כבד בד"כ.
לכן פעם ראשונה טס ללונדון, מומלץ בקיץ לקחת לבוש ארוך וז'קט לערב.
לא לדאוג קחו את הז'קט אתכם למטוס, שגם ככה קר בטיסה, כשתרדו מהטיסה ותרגישו שאתם לבושים בול למזג האוויר.
חופשה קרירה בלונדון בקיץ, היא ממש התרופה לקיץ הישראלי החם הלח והמיוזע.
כיףףףףף, סעו.
כפי שציינתי בפוסט אחר, אני אישית מעדיף טיסה ישירה להיתרו, ולא לשדות מרוחקים, גם אם זה לא טיסת לואו קוסט. חסכון בטיסה של 5 שעות, זה דיל רע מאוד. הזול יקר והיקר זול.
-
אינשאללה.
-
@Roco אמר:
הקיץ בלונדון זה אביב בישראל במקרה הטוב 21 על 14. לכן קיץ אביב אלה מושגים יחסיים. למי שלא היה בלונדון אף פעם, עלול לפרש את ההמלצה לאביב וסתיו בלונדון כאילו זה חמים כמו בארץ, ממש לא. הקיץ עצמו בלונדון קריר ואם אין גשם כמה ימים זה נהדר. זה גשם קל זרזיפי לא כבד בד"כ.
האם יצא לך להיות קיץ שלם בלונדון? הנתונים ממש לא כאלו. טווח הטמפרטורות מאוד רחב. אם תסתכל על הקיץ הקודם תראה שזה נע ממינימום של 7-8 מעלות בלילה ועד 36-37 בשיא היום, תלוי ביום. בימי השרב התחתית לא ערוכה לזה, וגם ב-28 מעלות מחניק ומגעיל. ברור שהקיץ הבריטי אינו הישראלי, אבל זה לא שמדובר בקיץ קריר.
-
אפילו בימים הקרובים ישנו גל חום בלונדון עם טמםפרטורות של לפחות 32 מעלות – ראה כאן
אתה מאוד אוהב לחיות בפופוליזם הזול שלך, רק מן הראוי שהוא יהיה מגובה בעובדות כלשהן..
בשנים האחרונות, בכל קיץ (ושקד, הלונדונים שלנו תוכל להעיד) – ישנם מספרי גלי חום כבדים, שבשילוב עם חוסר במיזוג במרבית המקומות (מלונות, חנויות, רכבת תחתית) משמעו ימים קשים ביותר , אפילו יותר מאשר אצלינו. נכון שבשאר הימים מזג אוויר בסך הכול מאוד נעים (גשם מדי פעם), אבל אין להתעלם גם מהתופעות הללו, שמכבידות יותר ויותר.
-
שום דבר לא ערוך לחום וזה נורא. בתחבורה הציבורית אין מיזוג, גם בטיוב וגם באוטובוסים. הבתים בנויים לשמור חום בפנים: שטיחים, זכוכיות כפולות וחלונות שבקושי נפתחים, וכמעט בשום מקום אין מזגן. יש הרבה בניה עם זכוכית בשביל להכניס אור, בקיץ זה הופך לחממה.
תמיד יש גלי חום. לפעמים יש 2-3 במהלך הקיץ, כל אחד נמשך כמה ימים, לפעמים יש שבועות של טמפרטורות מעל 30 מעלות. היתרון על פני קיץ בארץ זה שלא משנה כמה שזה נורא, זה נגמר הרבה יותר מהר. אבל זה ללא ספק נורא.
-
הייתי גם הייתי, בשנים האחרונות יש אכן מצבים חריגים ב2019 בספטמבר היה ימים של מעל 30 מעלות, מאוד נדיר, וגם ימים מסוימים עם קפיצה חריגה למעלה, עדין רוב הקיץ אינו חם הוא בסביבות 21 עד 23 מעלות, ביום.
כל מי שרוצה להאמין אחרת, כמידע למי שלא נסע ללונדון מעולם, גם טוב.
לונדון נעימה מאוד בקיץ אבל רחוקה מלהיות חמה.
נסיעה טובה.
ד.א. לפני שבועיים בערך גם היה גל חום בלונדון, היה יותר חם מישראל. החריג אינו מעיד על הכלל.
-
קשקשני,
שקד גרה בפרבר לונדוני…
אני הייתי בלונדון בשנים האחרונות למעלה מ- 10 פעמים..
רק אתה צודק