ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

PCR TEST DAY 2

פורום אירופה
    12
    74
    5411
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nirsade34
      nirsade34 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב לכולם

איך מתבצע תהליך בדיקת קורונה יומיים לאחר הכניסה לאנגליה?

האם זו למעשה ערכה שאני מזמין מראש ושולח למלון שבו אשהה ולאחר יומיים מרגע הנחיתה מבצע את הבדיקה עצמאית ואז שולח למעבדה?

או שיש אפשרות לעשות את הבדיקה באחת מבין קופות החולים שם ואז לקבל תשובה?

אני חושש שאם אעשה את הבדיקה עצמאית אני עלול לעשות טעויות.

אודה לכם לקישור לאתרים מורשים העוסקים בנושא ובמחיר שפוי.

Roco שקד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Roco
        Roco @nirsade34 נערך לאחרונה על ידי Roco

@nirsade34

תכנס לאתר הרשמי של ממשלת בריטניה, יש שם לינק לבצוע.

בהצלחה. 

הערה, אישית, אני חושב שאם זה טיול תירותי עדיף לחכות עד לאחר ה21 ביוני, שכנראה עוד מגבלות יוסרו. 

ראה הקישור,

יש לינק פניימי כניסה לבדוד והזמנת 2 בדיקות.

https://www.gov.uk/uk-border-control

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • שקד
          שקד @nirsade34 נערך לאחרונה על ידי

@nirsade34

באתר הרשמי של הממשלה יש רשימה של מעבדות מורשות שבהן אפשר לעשות את הבדיקות. אתה צריך לבחור שם ממי אתה רוצה לקנות. לכל מעבדה יש נהלים איך היא עובדת ואיך שולחים את הדגימות. בכלליות רובן מבוססות על זה שאתה עושה את הבדיקה לבד ושולח את הערכה או בדואר או בתיבות איסוף ייעודיות. באחריותך לוודא שיש לך גישה לתיבות האלה. חלק מהחברות מציעות איסוף על ידי שליח. יש בתי מרקחת כמו Boots שעושים בדיקות לפני טיסה ויכול להיות שהם יתחילו להציע גם שירות של Day 2. אתה חייב לקנות מראש את ערכת הבדיקה. ב-48 השעות שלפני הטיסה אתה צריך למלא טופס של Passenger location ושם אתה צריך לתת את מספר האסמכתא של הבדיקה שקנית, כמו גם פרטים אישיים ליצירת קשר למקרה שתדרש לבידוד בכל זאת. בביקורת הדרכונים אתה צריך להראות גם את ה-passenger location form וגם את הקבלה על זה שבאמת קנית ערכת בדיקה. מאחר שקנית את ערכת הבדיקה לפני מילוי הטופס, אתה בוחר שם איך לקבל אותה. אפשר לקבל אותה במשלוח דואר רגיל, אפשר באמצעות שירות שליחים. בגלל זה יש עדיפות ללינה במקום שבו יש קבלה שתוכל לקבל את המשלוח בשבילך, ולא דירת איירבנב שבה אתה תצטרך להיות בבית כדי לקבל את המשלוח.

ממה שאני רואה בינתיים – Testing For All מציעים מחירים אטרקטיביים והשירות שלהם, מנסיוני הצנוע, הוא טוב. יש מצב שהייתי קונה מהם מראש גם את יום 2 וגם את הבדיקה שלפני הטיסה בחזרה. אני עשיתי אתם בדיקה ביום שישי בבוקר שהאספה מתיבת הדואר בשישי אחה״צ. בשבת בערב הגיעה התוצאה.

מה שצפוי להפתח במהלך הקיץ ולא מיד כרגע זה בעיקר המופעים (הראשונים נפתחים כבר בשבוע הבא תחת מגבלות). סיכוי מסוים שיבוטל הצורך להזמין מקום מראש באתרים, לא בטוח שזה יקרה בקרוב. אני לא הייתי בונה על זה שהבדיקות יבוטלו. אין למדינה שום סיבה לבטל אותן. זה חלק חשוב ממניעה של התפרצויות והעלות מגולגלת על הנוסע ולא על המדינה. לדעתי זה לא יתבטל בחודשים הקרובים אז אני לא הייתי לוקחת את זה כשיקול בהחלטה שלי.  

Roco מטייל_3937334 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Roco
            Roco @שקד נערך לאחרונה על ידי Roco

@שקד

על הצרה הזו תוסיף, דווחים על 6 שעות תור בכניסה בהיתרו. ונראה לי שהחופשה תיהיה, ריצה בין בדיקה לבדיקה לפני אחרי הכניסה בזמן השהיה דיי2, ולפני החזרה. ובין לבין לבלות עם הנייד בהזמנות אישורים ותשלום. לא אטרקטיבי בכלל. 

אני עדין מאמין שהם ירגיעו שה53 אחוז יקבלו את המנה השניה. 

הפעם אנחנו בסאחנה עם אילנית והאורנג'דה, באוויר הפתוח, ואתם?  

שקד דוקטור דו ליטל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • שקד
              שקד @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

אני חושבת שאתה קצת מגזים. תורים בהית׳רו? בוקר טוב ישראל. הרבה פעמים חיכיתי בהית׳רו (ובלוטון) מעל שעה לביקורת דרכונים, גם לפני הקורונה. על אף האיומים – כשאני טסתי לא מזמן השדה היה די ריק. היו הרבה פחות תורים מבד״כ.

ההתעסקות עם הבדיקות היא בעיקר לפני הטיסה כי צריך למצוא מעבדה שנותנת שירות שמתאים לך – על כל אחת צריך לקרוא את התנאים שלה ולראות איך בדיוק הכל מתנהל. ברגע שמגיעים זה באמת לא סיפור.  ריך להשקיע כמה דקות ב״הפעלה״ של הערכה, יש מעבדות שדורשות שתעשה שיחת וידאו כדי להראות שהכל עדיין סגור ועשית את הבדיקה בזמן. אחרי זה מדובר בסיפור של 5 דקות. אפשר לבחור ספק שיש לו משלוח דרך הדואר ולא בתיבות ייעודיות. לא מתרוצצים ולא נלחצים. פשוט שמים את זה בתיבה וממשיכים ביום שלך. החובה החוקית שלך היא לעשות בדיקה במועד שנקבע. מה אכפת לך שיקח למעבדה שבוע לעבד את זה? זו לא בעיה שלך. אתה עשית את מה שהיית חייב לעשות וזהו. אתה לא צריך להתבודד עד שמגיעות התוצאות, אתה רק צריך לעשת את הבדיקה במועד שנקבע.

אני לא נכנסת איתך לעוד ויכוח עקר על תקוות להסרה מוקדמת של מגבלות. זכותך להאמין, ללא שום אינדיקציות, שבחודש הבא תבוטל הדרישה לבדיקות. דעתי היא שזה לא יקרה. המדינה לא מעוניינת לעודד תיירות נכנסת. היא מוכנה *להתפשר* על תיירות נכנסת כדי לאפשר לאזרחים שלה לצאת. 

Roco תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל @Roco נערך לאחרונה על ידי

@Roco

לא, אני לא מוכן לשלם את סכומי הלינה שדורשים בישראל.

אני מוכן לטייל טיולי יום כשאני ישן בבית, אני מוכן ללון לינת שטח בחניוני לילה או אצל חברים/משפחה.

אבל באופן כללי עד שהמחירים בארץ לא יהיו באיזושהי רמה של שפיות אני לא מוכן לשלם אותם גם אם אזכה בלוטו. נראה לי כגזל.

? שמחת הפרטים הקטנים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • Roco

@שקד

כתבו 6 שעות בכניסה ללונדון בהיתרו. זה נכון? 

כל האזרחים מהרשימה הירוקה, חייבים את הבדיקות בכניסה? גם אירופאים?

גם לא כתבו אם מה שקובע זה המדינה ממנה אתה מגיע או האזרחות שלך?

ידוע לך אם זה בתור של אזרחים שאינם אזרחי האיחוד? כי הבנתי שהתורים בביומטרי האירופאי זה פחות זמן. 

שקד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • שקד

@Roco

אני מאמינה שהיו אנשים שנתקעו לכמה שעות בתור, אבל אני גם מאמינה שזה לא המצב המייצג. זה יקח יותר זמן אם אתה מגיע במקביל לטיסה שנחתה ממדינה ״אדומה״ ואז יש יותר בלאגן לוודא שכולם הזמינו מלון בידוד וכולם הולכים אליו. כל התהליך לוקח עכשיו יותר זמן כי כל אחד צריך להראות שהוא עשה בדיקה לפני הטיסה, שהוא הזמין בדיקות לאחרי הנחיתה וכו׳. תוסיף עוד דקה לכל אדם בביקורת הגבולות ותראה שזה מאריך את התורים בצורה משמעותית. לא יודעת כמה יצא לך לנחות בסמוך לטיסה מהודו או מהמזה״ת, זו אותה בעיה.

אין משמעות לאזרחות שלך אלא למדינה שממנה טסת ולמדינות שבהן היית ב-10 ימים שלפני הטיסה. כולם צריכים להבדק לפני ולהבדק אחרי. יש תור נפרד לאזרחי בריטניה, איחוד, קנדה, אוסטרליה וניו זילנד (אולי עוד כמה מדינות) אבל כולם צריכים להבדק.

Roco תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • nirsade34
                      nirsade34 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכולם
                      • Roco

@שקד

אז סביר כנראה שטיסות ממדינות ירוקות, כגון אירופאיות, שמאפשרים להם לעבור בגייט הביומטרי לא יתקעו בעצם בתור הרגיל,  עם מדינות טיסות ממדינות אדומות?! 

אבל בהיתרו עד כמה שידוע לי טרום קורונה, אין הפרדה בין הטיסות במעבר הדרכונים, כולם מתנקזים לאותם שערים. או שזה עכשיו שונה? 

איפה נעשה המיון שבודק מאיפה הגעת ואיפה שהית לפני ההגעה ב10 הימים האחרונים? 

זה בכלל חידה בעיני. יש טופס וברקוד ממיין אותך? 

• שקד

@Roco

יש תורים ספציפיים למגיעים ממדינות אדומות. יש שילוט וזה ברור לאן הולכים. לא בדקתי את זה, אבל לא יפתיע אותי אם לפחות חלק מהטיסות ה״אדומות״ מנותבות מראש לטרמינלים אחרים.

• Roco
                            Roco @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד

הם בהחלט עובדים נכון מתחילת הקורונה, שמה שישוב מהיכן מגיעה הטיסה, ואיפה כל נוסע ביקר ב10 הימים קודם להגעה.

זה מופיע בטפסים שצריך למלא מראש.

אבל היכולת להםריד בין המגיעים באותה טיסה, שכפי שציינת למשל מגיעה מיעד אדום, היא עדין חידה, כלומר במקרה שהגעת ממדינה ירוקה, אבל כן הייתי לפני כן במדינה אדומה, איך בדיוק יפרידו אותך? 

כנראה שעד שלא מגיעים להיתרו לא ניתן להבין.

כרגע המסקנה שזה יותר מדי פורצדורות.

נמתין להודעת אנגליה, ב21 יוני לפחות. 

• ?
                              משתמש שנמחק @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

נכון בהחלט מעדיף לישון בחוץ אם שק שינה מאשר לשלם מחירים הזויים כאלו🤗

• שמחת הפרטים הקטנים
                                שמחת הפרטים הקטנים @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

בכל מקרה הנופש בארץ לא דורש עלות טיסה, השכרת רכב וכו'.

נשמע לי מוגזם לטעון שזה יוצא יותר זול..

זו חוויה אחרת ומי שמטייל הרבה בארץ גם ממצה באיזשהו שלב, אבל מבחינת עלות בשורה התחתונה קשה לי להאמין שתוציא פחות על נופש בחו"ל..

ובשבילי לישון בשק"ש זה לא נופש..

Roco דוקטור דו ליטל ? keves160 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • Roco
                                  Roco @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

בארץ, מחוץ מהדרום הרחוק או הגולן והגליל העליון, בישראל ניתן לחזור לחינה במרכז. אלא אם מחפשים גיבושון משפחתי במדבר או בקתה למרגלות החרמון....חחח

• Roco
                                    Roco @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי Roco

@שמחת-הפרטים-הקטנים

כשלא היו בעיות ומגבלות קורונה, טיסות לאירופה היו קלות מיציאה לחופשה בארץ, כרטיס ביטוח, מגיעים לנתב"ג וזהו. 

• דוקטור דו ליטל
                                      דוקטור דו ליטל @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@שמחת-הפרטים-הקטנים אמר:

בכל מקרה הנופש בארץ לא דורש עלות טיסה, השכרת רכב וכו'. נשמע לי מוגזם לטעון שזה יוצא יותר זול..

נכון שמרגיז שאחרי הוספת עלויות טיסה השכרת רכב ביטוח חבילה סלולרית ושאר ירקות נופש בחו”ל יכול להיות יותר זול מישראל?

יש לי עכשיו חופשה מוזמנת ביד של שבוע בקפריסין, כרטיסי טיסה שולמו, מלון הוזמן (ישולם במקום) רכב מושכר הוזמן והכל יותר זול משמעותית לעומת חופשה דומה באילת (בדקתי), אחרי ארוחות ואטרקציות יהיה הרבה יותר זול מאילת. וזו כשההשוואה לא הוגנת, כשאני לא מחשב טיסה לאילת אלא בנסיעה הרכב המשפחתי.

לא עניין של אמונה, סופרים כסף.

כמובן שלבקר במקום חדש וחוויות חדשות יש את הערך המוסף שלהם.

@שמחת-הפרטים-הקטנים אמר:

ובשבילי לישון בשק"ש זה לא נופש..

גם בשבילי. 

אבל אין מצב שאני אשלם על שני לילות בסוף שבוע ב 5000-6000 שקלים לזוג (איך בארץ כותבים? 1250 לאדם ללילה כדי שיראה פחות?), אם הזוגה תרצה להיות רומנטית בסכום של 3 לילות בארץ (גג 4) ניסע לשבוע בחו”ל וכנראה נשאר עם עודף.

אגב נופש שלא בארץ יש לו עוד יתרונות כמו שליוונים אין שום בעיה אם אני רוצה קפה הפוך בארוחת בוקר בשבת (או ראשון) והילד רוצה כוס ברד בבריכה (ובכלל הארוחות של סוף השבוע אין טעם של משהו מחומם), המסעדות בסביבה ואולי חלק לא קטן מהאטרקציות לא נסגרות לי בסופי השבוע, וכו’.

בארץ סופ”ש עולה לי יותר מיום חול ואני מקבל פחות שירותים. בחו”ל בסופ”ש יש יותר מאמצע השבוע, שוק איכרים יש בעיקר בסופי שבוע.

אבל יש הבדל בין נופש לטיול, למשל בטיולי שטח לעומק המדבר שק”ש האופציה הכי ראלית.

• ?
                                        משתמש שנמחק @שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

@שמחת-הפרטים-הקטנים

תלוי איזה נופש , ואיפה בחול .

• שקד

@Roco

אין אפשרות להפריד. בדיוק זו הסיבה שאתה נדרש לבדיקה לפני הטיסה ובדיקה אחרי הטיסה. יש סיכוי שגם אדם שהגיע ממדינה ירוקה ישב בטיסה ליד נוסע ממדינה אדומה ועכשיו הוא נדבק גם. זה בדיוק העניין. זו גם הסיבה למה אני לא חושבת שהם יבטלו את הדרישה הזו בקרוב (בוודאי לא כשהעלויות מגולגלות על הנוסע ולא על המדינה).

• Roco

@שקד

אם הבנתי נכון, וניסיתי לקרוא שוב באתר הרשמי, מישראל ופורטוגל למשל שנחשבות ירוקות, שבהן שהנית לפחות 10 ימים לפני ההגעה הישירה ללונדון, את מגיע עם מסמך וקוד בנייד, עם אישור בדיקת קורונה שלילית.

ונדרש לשהות בבידוד יומיים לצאת לבצע בדיקה מס2, וזהו? או שיש עוד בדיקה?

ללא קשר,

שאחר כך בדיקה לפני היציאה לישראל.

שאלה,

הבידוד הוא הכרחי עד תוצאות בדיקה שניה? זו שלאחר ההגעה? 

או שהם ויתרו עליו? 

ביציאה נדרשת בדיקה רק אם את טס לישראל כלומר לפי היעד. 

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 1 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון