מתלבט לגבי טיול במזרח
-
היי חברים,
אני חייל משוחרר בן 23 שמעוניין לעשות את ״הטיול הגדול״
האמת שאני מתלבט לגבי דרום אמריקה לגבי המזרח בערך כמו כולם, אך לאחרונה שמתי לב שאולי המזרח מושך אותי יותר.
כרגע אין לי מישהו שיכול להצטרף אליי לטיול וכנראה אני אטוס לבד, זו פעם ראשונה שאני אטוס לבד ועוד לטיול כזה, האם מומלץ? אני לא מכיר את עצמי לבד וקצת חושש שלא אסתדר.
בעיקרון אני מחפש בטיול נופים יפים, חופים, אטרקציות(מוזיאונים, מבנים , מסיבות וכו)
1. לגבי האנגלית יש לי אנגלית די סבירה, האם במזרח אפשר להסתדר עם זה?
- מי שחווה את הטיול לבד אשמח לשמוע האם כדאי ונהנתם? איך יצאתם לטיול ואיך חזרתם
- האם יש מקומות מומלצים , מדינות שאסור לפספס?
- אני מתכנן לטוס באוגוסט- ספטמבר , האם זו תקופה טובה, ולכמה זמן הייתם ממליצים לנסוע?
- האם יש חיסונים מיוחדים שצריך לעשות לפני שטסים?
- כדאי לטוס בתקופת הקורונה, או שיש מגבלות מסוימות?
אשמח לתשובות תודההה
-
-
-
תקרא חדשות כמו כולם.
-
@Matan-Travel אמר:
לא היית ממליץ לנסוע בתקופה הזאת?
לא.
@Matan-Travel אמר:
יש מגבלות כלשהן?
ברור. קודם כל יש מדינות שבכלל לא מקבלות תיירים, או מקבלות רק תיירים ממקומות מסוימים. יש מקומות שבהם אתרים ומקומות (מסעדות, אירועים, בתי מלון) סגורים לגמרי או פועלים חלקית עם מגבלות), יש מקומות עם סגרים ואפילו עם תחלואה קטסטרופלית (הודו למשל). גם מי שמקבלות תיירים כנראה ידרשו כל מיני דרישות (וגם לחברות התעופה לפעמים יש דרישות) של בידוד או בדיקות על חשבונך. וכמובן כל מעבר בין מדינות כל החוקים משתנים ושוב בדיקות ועניינים. חוץ מזה כל יומיים הכל יכול להשתנות אם התחלואה עולה או יורדת. זה זמן גרוע לעשות טיול שכולל כמה מדינות.
הייתי מחכה שהקורונה תחלוף. במיוחד אם אתה נוסע לבד ורוצה את הפן של לפגוש הרבה מטיילים – אין הרבה שמטיילים כרגע.