למה מטוסים צבועים בלבן ?
-
בואו נעשה הפסקה לרגע מאלפי השרשורים של לאן מותרולאן אסור מה צריך לעשות איפה נבדקים איפה בודקים ?
אני כבר מזמן הבנתי שאני לא מבין כלום ורק התבלבלתי. אבל בטוח שזה רק אני לי יש הבנה מוגבלת . והחלטתי לחכות ושזה יהיה רלוונטי אז אבדוק ממוקד מול רשות מוסמכת בארץ ומול המדינות שברצוני לבקר.
אבל זה אני .. אני בטוח שרוב הקוראים הבינו את הכללים וההגבלות הרבה יותר טוב ממני.
בכל זאת קצת חומר אחר.
מצרף כתבה מעניינת בנושא מדוע המטוסים בצבע לבן ? התשובות מעניינות ואפילו משפיעות על מחיר הטיסה.
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3908667
קריאה נעימה
-
-
בדיוק כמו שכל השאר קשור.
מטוסים לבנים לא טסים לאירופה ?
הקורא רוצה להבין למה הוא משלם על טיסה לאירופה ?
מהם החברות הזולות יותר לאירופה?
וסתם בשביל לדעת.
לא חייבים לקרוא מי שמכיר ויודע.
ואפשר גם למחוק עם חייבים.
-
הכל טוב!
קראתי לפני כמה שעות, השאלה היא איך וויזאייר מצליחה למכור בזול למרות צבעי המטוס המזעזעים שלה?!
*רק עשה טובה, אין רווח בין מילה לסימן שאלה, קריאה וכו’!
-
וויזאייר וחברות נוספות שצבועות מזעזע כמו בקרקס מעדיפות למכור בהפסד למול ההשקעה בצבע . כך נטען בכתבה.
ואי אפשר להאשים אדם שאין לו בגרות בלשון ועבר סדנת אוריינות של 3 ימים לפני חודש כאשר הוא בפורום במקום להקשיב למרצה.
אני לא בנוי לעברית .. מזל שלכתוב מרצדס אס קלאס אני יודע. וזה הכי חשוב.

-
זה בעצם דיי דומה לכל העולם העסקי איכות מול מחיר.
יש חברות רכב שיבנו רכב עממי במחיר שווה לכל פועל שיבוא לידי ביטוי בשימוש בחומרים פשוטים זולים כמו פלסטיקים ודמוי עץ ומתכות זולות אשר ישפיעו על איכות טיב ויעילות של הרכב ויש חברות שילכו על רכבים יוקרתיים המיועדים לפלח שוק מצומם יותר כאשר לא יתפשרו על איכות חומרים ויכולות כמו עץ מהגוני עור פרה תפור ידנית שילוב טיטניום וסגסוגות אלומיניום.
לצורך השוואה מרצדס המכונית הטובה בעולם מול קאיה או יונדאי או מיצובישי לדוגמא.
גם פה לא ראיתי מרצדס בצבעים מזעזעים אבל רכבים אחרים ראיתי גם ראיתי.
-
הן דווקא מרוויחות יותר טוב משאר החברות, אבל רצוי שישימו כמה מדבקות של הלו קיטי(גם סנופי הולך).
- זה די פשוט לזכור, בלי רווח אחרי המילה.
-
מזל שיש לי אוריינית וגרפיקאית צמודה בעבודה . לפעמים אין זמן לעיצובים. מי שמבין מבין.