מאווי הדרך ל HANA
-
אני רואה שכולםםם עושים אותו הדבר מתחילים מהתחלה ורואים לאן מגיעים עד שכמעט מחשיך ואז חוזרים.
חשבתי לעשות בדיוק הפוך.
על הבוקר לנסוע ישר לסוף המסלול ( רוצה לעשות את ה 7 POOLS ) ולהתחיל לחזור. מה שנספיק עד שיתקרב החושך.
ואז ביום אחר לעשות מה שלא הספקנו בהתחלה.
אני מפספסת משהו? כי לא ראיתי אף אחד שעשה את זה.
( האופציה ללינה ב HANA לא מעשית זה עולה מליונים, לא בא לי להזיז לינה וכרגע גם אין מקומות ) -
הנסיעה איטית ממילא ורובה בירידה, כך שיותר נוח לעצור דווקא בדרך הלוך. לא חייבים לעצור בכל מפל, חוף או תצפית. אפשר להספיק הכל כולל הבריכות, שלא חובה לטפס על כולן. עדיף לצאת מוקדם ולחזור מהבריכות.
-
לא היתה בעיה לעשות את הדרך הלוך ושוב באותו יום ולהספיק לעצור איפה שרצינו, כולל 7 הבריכות.
-
איזה מסלול עשיתם ב 7 הבריכות?
כמה זמן הוא לקח?
-
אנחנו עשינו את הדרך הלוך וחזור ביום אחד, ובדיעבד הייתי מוסיפה לילה בהאנה כדי לעצור ביותר מקומות.
קחו בחשבון שהנסיעה איטית ומפותלת.
-
כמה זמן יקח לי להגיע לסוף אם אני יוצאת מוקדם בבוקר ולא עוצרת בכלל עד שמגיע ל 7 הבריכות?
לינה ב HANA לא אפשרית ( העלות קרובה ל 1000 דולר ללילה ) -
@ayeletback אמר:
איזה מסלול עשיתם ב 7 הבריכות?
כמה זמן הוא לקח?
סורי....אמנם טיילנו שם בקיץ 2019 ולא לפני המון שנים, אבל לא זוכרת...אני כן זוכרת שהדרך קשה מאוד למי שסובלים מדרכים מפותלות וסיבוביות, הגדול שלנו היה במצב עילפון רוב הדרך והצטערתי שלא הצטיידתי בכדור נגד בחילות.
-
@karnielr אמר:
י....אמנם טיילנו שם בקיץ 2019 ולא לפני המון שנים, אבל לא זוכרת...אני כן זוכרת שהדרך קשה מאוד למי שסובלים מדרכים מפותלות וסיבוביות, הגדול שלנו היה במצב עילפון רוב הדרך והצטערתי שלא הצטיידתי בכדור נגד בחילות. ,
תודה על הטיפ, אזכור לקחת
-
אנחנו ישנו לילה אחד בהאנה (במלון מטורף שהיה יקר אבל שווה כל דולר) וזה היה מעולה כי לא היה לנו עומס או לחץ בהלוך או בחזור.
אנחנו נחתנו במאוי בשעות הבוקר המאוחרות, לקחנו רכב והתחלנו לנסוע לכיוון האנה. עצרנו במעט מאוד מקומות בהלוך, ואחרי הלילה בהאנה התחלנו מהבריכות (בפארק הלאומי) ועצרנו בכל הנקודות שעניינו אותנו בדרך, כולל מפלים ובריכות לקינוח).
אם מגיעים למאווי מהחוף המזרחי או המערבי ונוחתים בשעה סבירה, יש יתרון ללהתחיל עם הדרך להאנה.