מישהו יכול לעלות רשמים מזאלבך אוסטריה?
-
מישהו יכול לעלות רשמים מזאלבך אוסטריה? -
אחד האתרים האהובים עלי. אתר די גדול (200קמ מסלולים). מקושר היטב, כשרובו משני צידי העמק ושלוחה נחמדה עם מסלולים ארוכים ללאוגנג. רמת סקי קל-בינוני. אין צורך להתנייד עם רכב וניתן למצוא בקלות לינה בסמוך למסלולים ותחנות רכבל.
בגלל הגובה לגלישה, רצוי להגיע בשיא העונה, כלומר מאמצע ינואר עד אמצע מרץ.
-
אני מצטרף לתגובה הקודמת. לאתר אין יחוד. הוא נוח מאד למתחילים ובינוניים.
אנחנו השתכנו ( 2016) במלון: Hotel Kohlmais שהוא למעשה 50 מטר מהמעלית הקרובה וניתן לגלוש עד 50 מטר מהמלון.
מלון סביר בהחלט.
אבל שמנו עין על מלון בלאוגנג שנמצא על המסלולים וגם הוא 50 מטר מהמעלית: Holzhotel Forsthofalm.
יצא לנו לגור בו בקיץ לפני הרבה שנים במסע על אופני הרים. מומלץ.
-
הייתי שם למשך יום אחד בלבד בski safari בתחילת מרץ 2020, התרשמתי כל כך שאני עתיד לחזור לשבוע בינואר הקרוב.
זאלבך יקרה יותר אך היא יותר דינמית בapres ski מאשר הינטרגלם. החיבור החדש לויהופן מאפשר לינה זולה בעיירה עצמה
-
למה דווקא לאוגנג? מה אהבתם שם יותר?
-
רוב עיירות הסקי די דומות ולכן אני לא יכול לאמר שלאוגנג שונה בהרבה מזאלבך (העיירות נמצאות משני צידי אותו אתר סקי). אבל, מאד אהבנו את המלון Holzhotel Forsthofalm שהתגוררנו בו באחד הקייצים לפני שנים רבות. מאז הוא מאד התפתח והפך ממלון משפחתי חביב למלון מפואר יחסית שמתאים מאד לסקי (על המדרון).
-
@drporat אמר:
למה דווקא לאוגנג? מה אהבתם שם יותר?
אני מעדיף להיות בעמק המרכזי, כלומר בזלבאך-הינטרגלם. הגישה לרוב חלקי האתר נוחה יותר. אם זה ואפרה סקי לא חשובים לך, גם לאוגנג תתאים, רק תוודא שהלינה קרובה למעלית.