ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות לגבי יעד

פורום מרכז אמריקה
    בטיחות כללי
    2
    5
    1509
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Aya_3349964
      Aya_3349964 נערך לאחרונה על ידי

הי לכולם 🙂 מתרגשת לכתוב פה שוב,לא עשיתי את זה הרבה זמן…

אני מטיילת ותיקה (בת 37 ). רגילה לטייל לבד.

אשמח לעצה לגבי יעד, לשבועיים פלוס מינוס, החל מעכשיו ועד דצמבר,כולל. בגווטמאלה ובקובה הייתי.

כמה נקודות שמטרידות אותי-מצב הקורונה ביעד/האם הכל פתוח או לפחות הרוב,האם יש תיירים לטייל איתם או לפחות לפגוש מידי פעם, ובטיחות כמובן למטיילת סולו.

אשמח לעזרתכם, התגעגעתי לתרמילאות 🙂

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @Aya_3349964 נערך לאחרונה על ידי

@Aya_3349964

מרכז אמריקה מבחינת קורונה כפי שאפשר לראות בעדכוני חיסונים שפירסמתי באתר- הכל מתנהל מאוד בעצלתיים… לגבי פתוח/סגור- כמובן שיהיה תלוי במדינה שתבחרי בסוף, אבל אפשר למצוא מה לעשות, ודברים בעיקרון פתוחים ברובם, וזה יותר שאלה אלו עסקים המשיכו לפעול אחרי תקופה ממושכת בלי תיירים ( שעוד נמשכת), וזה גם די עונה על עניין התיירים שיש לפגוש . זה בהחלט יכול להיות הרבה פחות מבעבר.

מבחינת בטיחות למטיילת לבד- את גווטמאלה הייתי מסמן כמדינה שיש להיזהר בה יותר, ובה כבר טיילת, אז אני מניח שאת מכירה את כל חוקי הזהירות שאני אוכל לציין. לא הייתי בוחר בהונדורס כיעד לבד, השאר זה כל מקום לגופו.

אני באופן אישי מאוד אוהב את ניקרגואה והייתי בה 3 פעמים, ובהחלט מתכנן את הפעם הרביעית כשאחליט שהקורונה וכל הפרוצדורות מסביבה מקובלות עליי לטייל. אם ניקרגואה היא הבחירה שלך- יש הרבה מאוד אפשרויות לטיול של שבועיים לפי העניין והרצון ( והתקציב). רק שצריך לזכור שמדובר במדינה שאולי הייתה אחת הבטוחות ביותר במרכז אמריקה עד לפני כ-3 שנים אבל אז ניחתו עליה מהומות פוליטיות ואח”כ הקורונה- מה שלא תרם למצב כלכלי סביר לתושבים, ולפיכך יש מצב שדברים יראו הרבה יותר רע, מבחינת ביטחון אישי.

Aya_3349964 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Aya_3349964
          Aya_3349964 @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

תודה על התגובה המפורטת. ניקרגואה מעניינת אותי בהחלט. בד"כ אני אוהבת שאין כמעט תיירים,אבל הפעם בתקופה זו  אשמח לדעת אם בכל זאת יש שם מטיילים... וכמה המדינה בטוחה. 

Aya_3349964 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Aya_3349964
            Aya_3349964 @Aya_3349964 נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו מהגרעין  אשמח לדעת אם יש לך מושג 🙂

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין @Aya_3349964 נערך לאחרונה על ידי

@Aya_3349964

האמת שניסיתי לאסוף מידע על מצב הנוכחי שם וזה לא נשמע ככ מעודד. מצד אחד אומרים שעדיין בטוח ( בהנחה שמתנהלים בחוכמה). אבל זה לא מה שהיה לפני המהומות הפוליטיות. אני אצטרך למצוא שוב את אחד הדיווחים שמצאתי ולקשר אותו לפה.

מה לגבי קוסטה ריקה? נכון שהיא הרבה יותר יקרה. אבל הבחירה כמה ועל מה להוציא היא שלך בסופו של דבר. קוסטה ריקה כבר תראה יותר תיירות מאחרות. 

לא יודע בעידן קורונה עם דרישות לבדיקות וכו' האם בשבועיים כדי לשלב מדינות, אבל אפשר גם לעשות קוסטה ריקה וניקרגואה משולב כשקוסטה ריקה תהיה אזור ארנל ופורטונה ובניקרגואה להיכנס לאזור ריו סן חואן שלא היה מתויר כ"כ גם טרום מהומות וקורונה ואפשר לקוות שהוא יותר בטוח.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון