תודה רוני! התכוונת ל-2012 או ל-2022, לגבי לאוס?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Aya_3349964
-
RE: אינטרנט בפיליפינים/ לאוספורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
אינטרנט בפיליפינים/ לאוספורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
הי,
אני ובן זוגי שוקלים לנסוע ביולי לחודש לפיליפינים או ללאוס.
חלק גדול מהתקופה הוא יאלץ לעבוד מרחוק, מישהו יודע איך אם יש אינטרנט מהיר מספיק לוידאו טוב ורציף וכד' באיי הפיליפינים, ובלאוס?
תודה לעונים!
-
RE: התייעצות לגבי יעדפורסם בפורום מרכז אמריקה
תודה על התגובה המפורטת. ניקרגואה מעניינת אותי בהחלט. בד"כ אני אוהבת שאין כמעט תיירים,אבל הפעם בתקופה זו אשמח לדעת אם בכל זאת יש שם מטיילים... וכמה המדינה בטוחה.
-
RE: התייעצות-יעד טיול בתקופה זופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תודה תומר. אני מחפשת טיול מגוון שיכלול בעיקר טיולי יום-טבע, מקדשים.. טרקים זה גם אחלה אבל אני בספק אם ייצא (בנפאל הייתי פעמיים,אולי אסע שוב) גם כמה ימים בים לא יזיקו.אני פחות בעניין של חופשה בסגנון ירח דבש...
השאלה גם מה מתאים לשבועיים בערך.. ולבד.
תאילנד פחות (גם הייתי וגם מוגבלת).
-
התייעצות לגבי יעדפורסם בפורום אפריקה
הי לכולם
מתרגשת לכתוב פה שוב,לא עשיתי את זה הרבה זמן…אני מטיילת ותיקה (בת 37 ). רגילה לטייל לבד.
אשמח לעצה לגבי יעד, לשבועיים פלוס מינוס, החל מעכשיו ועד דצמבר,כולל. באוגנדה כבר הייתי.
כמה נקודות שמטרידות אותי-מצב הקורונה ביעד/האם הכל פתוח או לפחות הרוב,האם יש תיירים לטייל איתם או לפחות לפגוש מידי פעם, ובטיחות כמובן למטיילת סולו.
אשמח לעזרתכם, התגעגעתי לתרמילאות

-
התייעצות לגבי יעדפורסם בפורום מרכז אמריקה
הי לכולם
מתרגשת לכתוב פה שוב,לא עשיתי את זה הרבה זמן…אני מטיילת ותיקה (בת 37 ). רגילה לטייל לבד.
אשמח לעצה לגבי יעד, לשבועיים פלוס מינוס, החל מעכשיו ועד דצמבר,כולל. בגווטמאלה ובקובה הייתי.
כמה נקודות שמטרידות אותי-מצב הקורונה ביעד/האם הכל פתוח או לפחות הרוב,האם יש תיירים לטייל איתם או לפחות לפגוש מידי פעם, ובטיחות כמובן למטיילת סולו.
אשמח לעזרתכם, התגעגעתי לתרמילאות