מחפש אתר סקי למתחילים עם מגוון אטרקציות
-
שלום,
אנחנו 5 אנשים שמעוניים לצאת לחופש סקי ראשונה(מלבד בחור אחד שהיה בבנסקו) של שבוע בתקופה שאחרי 15.2 כולל.
אני מחפש אתר סקי שיהיה טוב למתחילים באמצע פברואר, אפשר גם מרץ אם יש משהו מומלץ, ושיהיו בו עוד מגוון אטרקציות וחיי לילה מעניינים מלבד סקי.
נסיתי לעבור על כל מיני אתרי סקי אבל לא הצלחתי להבין איפה באמת יותר יתאים.
הבחור שהיה בבנסקו לא מעוניין לחזור לשם ואמר שהוא התאכזב מחיי הלילה שם, לכן בנסקו זה לא אופציה.
אשמח לשמוע על המלצות
-
אתה צריך יותר לפרט , מי אתם, גילאים גברים נשים ? מה מעניין אותכם ? מה לא…. איזה שפות אתם דוברים, והכי חשוב תקציב
כמעט כל אתרי הסקי מתאימים לתקופה שאמרת, כמעט כל האתרים מתאימים למתחילים
אוסטריה טובה למתחילים כיון שאתה צריך מדריך והם ידועים בהדרכה האיכותית שלהם
אני לא חזק בחיי לילה. בד”כ ישן בלילה …. אבל אזור אישגל , סן אנטון חזקים בחיי לילה. השתייה לא יקרה יחסית.
גם אזור קיצביהל , הייתי דוקא באיזה מועדון שניים חזקים
אתה צריך אתר גדול , של צעירים
-
@BeniOs אמר:
שלום,
אנחנו 5 אנשים שמעוניים לצאת לחופש סקי ראשונה(מלבד בחור אחד שהיה בבנסקו) של שבוע בתקופה שאחרי 15.2 כולל.
אני מחפש אתר סקי שיהיה טוב למתחילים באמצע פברואר, אפשר גם מרץ אם יש משהו מומלץ, ושיהיו בו עוד מגוון אטרקציות וחיי לילה מעניינים מלבד סקי.
נסיתי לעבור על כל מיני אתרי סקי אבל לא הצלחתי להבין איפה באמת יותר יתאים.
הבחור שהיה בבנסקו לא מעוניין לחזור לשם ואמר שהוא התאכזב מחיי הלילה שם, לכן בנסקו זה לא אופציה.
אשמח לשמוע על המלצות
מחיי הלילה הוא התאכזב? אני התאכזבתי מהתורים הארוכים למעליות וגם באתר עצמו.
-
אנחנו בגיליי 25-26 שני זוגות ועוד חבר, אין בעיה עם אנגלית, הרב מעוניין בסנובורד, התקציב באזור 1500 יורו לאדם
-
@BeniOs אמר:
אנחנו בגיליי 25-26 שני זוגות ועוד חבר, אין בעיה עם אנגלית, הרב מעוניין בסנובורד, התקציב באזור 1500 יורו לאדם
בתקציב כזה תוכלו לדעתי לגלוש באוסטריה,בצרפת.מציעה להכנס לאתרי האינטרנט של החברות המשווקות חבילות סקי.
פינגוין,סקידיל רק כדי להתרשם לגבי מחירים.כמובן שאם אתם מארגנים לבד אולי ייצא לכם יותר זול.
-
בפברואר צרפת פחות רלוונטית בגלל חופשות בית הספר, ורק בול טורן יש חיי לילה. באוסטריה תבדקו את מאירהופן, מעולה לבורד ולבילויים.
עוד לא הייתי בזלבך כמו שצריך, יש לי המלצות חמות מחברים בקטע.
אם התקציב מאפשר, טיסה לציריך ורכבת לVerbier. המקום היחיד שב11 בלילה עומדים בתור להכנס לפאב/דיסקו Monfort וכו
-
פוסט זה נמחק! -
הינה סדרת סרטונים שאולי תעזור לכם
https://youtube.com/playlist?list=PLqsx_NeXc9g8omc2K0Ixa3UCk6BTLIprA
-
מיירהופן תתאים לכם. גם חיי לילה וגם מתחם הגלישה של המתחילים אהורן יתאימו.
זלבאך אתר נהדר למתחילים עם חיי לילה.
-
חיי הלילה באוסטריה בימי קוביד מוטלים בספק. הכל תלוי מה יהיה המצב. זה מהאתר הרשמי של אוסטריה (בתקווה שרמה 1 תישאר עד לינואר):
Austria's 3-Stage Model for Autumn and Winter 2021/22
Stage 1
(currently in effect)
- For entry to hotels and restaurants, for cable cars (during the winter season), to enter Christmas markets, and for gatherings from 25 people, you will need to show proof of vaccination, past infection, or a negative test
- FFP2 masks are required for everyone on public transport, in cable cars, and essential businesses such as supermarkets, chemists, petrol stations, banks. FFP2 masks are required in all shops and museums for those that are not vaccinated or have recovered from COVID.
- Après-Ski: Proof of vaccination, past infection, or negative PCR test (!) required. Antigen tests are not sufficient.
Stage 2
(7 days after exceeding threshold of 300 intensive-care beds occupied)
- Proof of vaccination or past infection required for night clubs, après-ski, and events without assigned seating with more than 500 attendees
- Antigen self-tests no longer accepted as proof (e.g. for restaurants, Christmas markets etc.)
Stage 3
(7 days after exceeding threshold of 400 intensive-care beds occupied)
- Proof of vaccination, past infection, or negative PCR test (!) required. Antigen tests are no longer sufficient anywhere.
- Après-Ski: Proof of vaccination or past infection required. A negative tests is no longer sufficient.