טיול משפחתי לאירופה
-
אשמח לעזרתכם!
אמורים לטוס בסוף נובמבר לטיול משפחתי להולנד (זוג+3), קצת חוששים שהולנד תהפוך בקרוב לאדומה לאור התחלואה העולה שם. כפרי הנופש בצרפת מלאים לגמרי (וגם מחירי הטיסות לשם גבוהים בצורה לא הגיונית). אשמח לשמוע דעתכם, האם להמשיך בתכנון להולנד ולקוות לטוב? האם לשנות בכל מחיר? תודה!!
-
הזמנתם כבר מקומות לינה וטיסות? אם לא אז לא להזמין. עדיף בתקופה הזאת לשלם קצת יותר ולהזמין ברגע האחרון.
אם הזמנתם גם לא הייתי מבטל. הייתי מחכה לשבוע לפני ועושה הערכת מצב. הדברים נזילים.
-
-
היית ממליץ לשנות לצרפת?
-
תחכו עד רגע לפני שאפשר לשנות.
-
אם כבר קניתם ליעד שאתם מעוניינים בו למה לשנות עכשיו ליעד שמבחינתכם בעדיפות נמוכה יותר?
מכיוון שאף אחד לא יכול לדעת איך תתפתח הקורונה נראה לי שכדאי לחכות לרגע האחרון ואז להחליט
-
מבחינתי אין יעד בעדיפות נמוכה, אחרי השנתיים האלו העיקר לטוס

בעיקרון היה לנו שבועיים בהם יכולנו עוד לעשות שינויים מבחינת תנאי הכרטיסים ובתי המלון שהוזמנו, בגלל זה נקודת ההחלטה שלנו היא עכשיו
-
הכוונה לא נמוכה אלא גבוה יותר וגבוהה פחות, תיעדוף.
לא יודע על סמך מה קיימת ההשערה שהולנד תהיה עוד שלושה שבועות בעייתי יותר מצרפת, פשוט לא מכיר את הנתונים. אם אתם רואים הסתברות גבוהה להתרחשות הזו ועכשיו זה הרגע האחרון – אז עכשיו.
לא יודע אם יש לכם את האופציה לשנות תוכניות, במקום כפר נופש טיול אחר ובלינה שאיננה בכפר נופש צריכה להיות המון גמישות, אפשר באמת להזמין ברגע האחרון.