טיסות ישירות לקרואטיה?
-
מתכננים טיול לקרואטיה בספטמבר
מישהו יודע\ת אם יש טיסות ישירות לערים בקרואטיה?
-
טיסות ישירות יש רק לזאגרב למיטב הבנתי, כלומר לצפון המדינה כדי להגיע לדרום המדינה צריך לקחת טיסת המשך או לטוס למונטנגרו ולחצות את הגבול הקרוב
-
-
יש טיסה ישירה של אלעל בימי שלישי בחודש ספטמבר בשעה 16:40 יש טיסה ישירה של ישראייר לטיווט במונטנגרו כמעט בכל יום בשבוע בספטמבר
-
צודק, מצאתי את הטיסה הישירה לזאגרב בימי שלישי
אם ארצה לבנות טיול של 10 ימים ולשלב טיסת סאנדור עם טיסת ישראייר, אני מניח ששכירת רכב תהייה בעייתית
יש אפשרות קלה להגיע מטיווט אל דוברובניק ולשכור את הרכב בתוך קרואטיה על מנת להחזירו בזאגרב? (זה בדרך כלל כרוך בתשלום על החזרה במקום אחר לא נורא גבוה)
-
לגבי מעבר לטיווט לדוברובניק : תצטרך להתחיל ולקרוא על הנושא, למשל במקומות מסוג זה: https://www.montenegro-sheli.com/croatia-montenegro/ שים לב שאתה מוסיף עוד מדינה ולכן אולי עוד שיקולי קורונה , בדיקות וכדומה. צריך לקחת זאת בחשבון.
לגבי השכרת הרכב: אני לא יודע מתי טסת לחו"ל בעבר. כל נושא שכירות הרכב השתנה - המחירים עלו בצורה משמעותית (פי 2 ויותר), כולל הקנסות על החזרה במקום אחר.
מציע לך לבדוק את הנושאים הטכניים קודם: ימים ושעות טיסות לכל יעד, מעבר גבול, עלויות רכב בהשכרה ביעד אחד והחזרה ביעד אחר ואז תוכל לראות אם מה שאתה מתכנן הוא אפשרי בכלל.
-
בעידן הנוכחי של ביטולי טיסות--- מציעה מאד להיות מחובר אך ורק לחברת תעופה אחת.
ביטול לג אחד (למשל הלוך עם חברת X) משאיר אותך עם לג שני (חזור עם חברת Y) בלי אופציה בעצם להגיע
או להיפך.
תוסיף לזה גם מעבר מדינות נחיתה בטיויאט ,נסיעה תחבורה ציבורית לדוברובניק -מהעיר עצמה ולא מהשדה, כשלש שעות נסיעה-יש כ3 אוטובוסים ביום בערך 08.00, 10.00 ו15.30 )והשכרת רכב שם ואז לחצות את כל קרואטיה מערב,מרכז דרום צפון-כמו שכתב לך קודם , קרואטיה מדינה צרה וארוכה -הטיול הזה מתפרש על אורכה המלא ועוד התחלה במונטנגרו (בלי לבקר בה?)
למה לא "רק" מונטנגרו-- יש לך מספיק ימים, יש שוני בין האזור ההררי והחופים, יש לך טיסות ישירות, השכרה והחזרה של רכב באותה נקודה-פשוט יותר,לא?
-
יונית, תודה על המידע
על סמך מה שקראתי בשבוע האחרון בחרתי בקרואטיה כך שאחפש פיתרון בלי לעבור גבולות
לגבי מחירי ההשכרה והכללים של חברות ההשכרה, צודק imeshy2 (אולי צודקת?) וחברות ההשכרה אכן העלו מחירים בטירוף לרבות הקנס על החזרה במקום אחר - חזרתי לפני שבוע מיוון ושילמתי כפול ממה שאני רגיל לשלם עבור שכירות רכב
הפיתרון שלי ככל הנראה יהיה לחזור בטיסת אל על ישירה מזאגרב ולטוס לזאגרב בטיסה לא ישירה של איגיאן או טורקיש
תודה רבה על כל העזרה שאני מקבל
אלי
-
שוב מזהירה מאד יותר מאי פעם על שילובי חברות תעופה.
רק אתמול התבקשתי לסייע בפתרון למשפחה שהזמינה טיסה ליעד באירופה, הלוך עם חברת X וחזור עם חברת Y-
הטיסה הלוך בוטלה, הפעם בעוד מועד ולא בדרך לשדה התעופה במונית כפי שכבר קרה ללא מעט ישראלים עם חברת אל על בחודש האחרון.
הטיסה חזור לא מבוטלת.
אין להם טיסות חלופיות לאותו יעד במחיר שפוי שיכולות להחליף את הטיסה שבוטלה.
מקום הלינה הוזמן מראש ללא אופציית ביטול
בעלי המקום לא מוכנים לקבל את ההסבר שהטיסה בוטלה.
זו אינה נסיעת עבודה, או אירוע משפחתי או משהו שאתה "חייב" לעשות.
מציעה מאד לא לשלב חברות תעופה שונות בטיול .
ושוב- תבדוק עם עצמך למה קרואטיה ולא מונטנגרו שהיא "פשוטה" יותר לטיול ולא פחות יפה (אולי יותר?)