ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השיבה להודו............

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    הודו קשמיר ויזה להודו הימאצ'אל פראדש
    7
    28
    607
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dregev03
      dregev03 נערך לאחרונה על ידי

Thank you Sandeep This is to early for me… However it is interesting to know about flights from Delhi to Bhuntar. Which companies fly and how frequently? Any other flight info maybe of interest …..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • zvikamr
        zvikamr @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

טרק המפטה פאס ממנאלי לצ'אטרו שעל הכביש לספיטי יכול להיות ספתח נאה, הטרק קצר והפאס נמוך יחסית. הטרק שהזכרת שמגיע לבטאל מתחיל בברלצ'ה לה על הכביש מקיילונג ללדאק ויורד לאגם צ'נדרה טל, מדובר על טרק גבוה מאוד אבל רובו ככולו בירידה (לא עשיתי). בספיטי אני ממליץ בחום על הטרק הקל בין הכפרים שמעל/צפון-מזרח לקאזה (ההומסטייס בכפרים נפלאים), ועל הצצה לעמק פין. הטרק משם לקינאור דרך באבה פאס נחמד, אבל מדלג על המנזר המעניין בטאבו ועל הכפר הנחמד נאקו בהמשך הכביש לקינאור. אפשר להסתפק בטיולי יום מהכפר מוד.

אני לא מחבב את עמק פרבטי (למעט הטרק לספיטי שהוא מאוד יפה אבל ארוך וקשה) אבל זה מן הסתם עניין של טעם ונסיבות. יותר מידי ירוק, הרבה תיירים, וחלק מהכפרים לא מזמינים במיוחד.

צ'מבה קצת רחוקה, הכי נוח להגיע מדרמסלה בנסיעה של כמה שעות. ה"כביש" לצ'מבה דרך עמק פאנגי וסאצ' פאס גרוע מאוד וכדאי לנסוע דרך שם רק אם מטיילים תוך כדי. אכן יש טרק מעמק צ'מבה לכיוון דרמסלה שמסתיים בטריונד.

• zvikamr
          zvikamr @cillam נערך לאחרונה על ידי

@cillam

הי צילה, יש מצב.

עוד אין לי תכנית מפורטת. מתכוון לטוס לאינדונזיה לקראת סוף יולי, לעבור לפפואה בתחילת ספטמבר ולהסתובב שם חודש וחצי-חודשיים, כולל פסטיבל גורוקה באמצע ספטמבר, ואולי לחזור שוב לאינדונזיה לקינוח.

cillam תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • dregev03

אגב צילה וצביקה יש הרצאה בזום של ״עולם אחר״ על אינדונזיה ביום שני הקרוב ב18:00. נרשמתי ואנסה להתחבר למרות שאין לי אספירציות בעניין וגם לא פספורט מתאים

• dregev03

צביקה

1. כן טרק המפטה פאס נשמע כמו התחלה נאה.
              2. אכן הטרק מברלצ׳ה לה גבוה (ב2019 הייתי כבר אחרי יותר משבועיים בלדאק וזאנסקאר) וכנראה שיום יומיים בקיילונג לא מספיקים מבחינת הסתגלות לגובה …
              3. אני מניח שבגלל שזה בסוף העונה, אין היגיון להיכנס לספיטי נגד כיוון השעון מקינאור. אקרא שוב על הטרק הזה לראות מה הדליק אותי בו.
              cillam תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • cillam
                cillam @zvikamr נערך לאחרונה על ידי

@zvikamr

תודה על ההתיחסות … לבינתיים אני מתחילה road trip לשוויץ ולפרסים שלה …

• cillam
                  cillam @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

לא עשיתי לא זה ולא זה … אהבתי את הבבה פאס כי עברנו מהירוק של קינור ליובס של ספיטי הנוף האנשים השוני קצת היה קשה כי בפאס היה שלג … אבל היה טרק מענין …יחד עם רועים ועוזי פשמינה שעוברים לספיטי ביוני/יולי …

• Sandeep_Narang_Travel_Agent_in_India
                    Sandeep_Narang_Travel_Agent_in_India נערך לאחרונה על ידי

Dear Dregev,

Namaste & Greetings from Travel Agent in India

You can start from Amritsar - Dharmashala - Kull/Kasol - Manali - Keylong - Rangrik/Kaza - Tabo - Nako - Sangla - Narkanda - Shimla- Chandigarh - Rishikesh - Delhi - Departure

If you can extend your stay with 06 Nights / 07 Days so you can add: Agra (The Taj Mahal) - Jaipur - Pushkar - Jaipur - Delhi - Departure

I will be happy to assist you, feel free to get in touch.

Thanks & Regards, Sandeep Narang www travelagentinindia.com ++919911802491 [email protected]

• 1
                    • 2
                    • 2 / 2
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון