ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וושינגטון עם מתבגרים

פורום צפון אמריקה
    וושינגטון
    3
    6
    243
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bigfoot
      bigfoot נערך לאחרונה על ידי

שלום,

במסגרת הטיול לארצות הברית (זוג ושלושה ילדים - 18,15,10.5) נהיה גם יומיים בוושינגטון.

לצערנו מוזיאון התעופה והחלל סגור לשיפוצים ולצד הבית הלבן גם המטבעה ובניין ה- FBI סגורים לסיורים עקב הקורונה.

בכדי לייצר בכל זאת יומיים משמעותיים, אנחנו מחפשים אטרקציות מעניינות נוספות מעבר לביקור ברגילות (קפיטול, מוזיאון הטבע, ה- MALL על האנדרטאות השונות) ושוקלים אולי ביקור בארלינגטון ובסניף של מוזיאון התעופה והחלל ליד שדה"ת.

האם יש הצעות והמלצות נוספות?

נשמח מאוד לשמוע,

יאיר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

יש במול עוד כמה מוזיאונים מעניינים. ממליץ במיוחד על: המוזיאון לתרבות אמריקאית Smithsonian National Museum of American History מוזיאון הילידים האמריקאים National Museum of the American Indian

מוזיאונים שקראתי עליהם (לא מניסיון אישי): מוזיאון הריגול International Spy Museum מוזיאון הצי U.S. Navy Museum

כדאי לבקר גם במפלים הגדולים של הפוטומאק: Great Falls Park

bigfoot תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

ביקרתי בארלינגטון (בית העלמין) בביקור הראשון שלי בוושינגטון והיה מאד מרשים. זה היה ביקור זוגי. לא יודע אם הייתי הולך לשם עם ילדים, אפילו שהם גדולים. גם כי הם עשויים לא לאהוב את זה, וגם כי הם ראו פחות סרטים/סדרות שרואים את בית העלמין, אז השורות עדיין ירשימו אותם, אבל זה חסר את הקונטקסט.

הסניף הרחוק של מוזיאון התעופה - בפועל "יעלה" לכם למעלה מחצי יום. אני חושב שזה יכול להיות שווה, אבל בעיקר אם אתם חובבי הז'אנר.

לא הייתי אף פעם אבל תמיד רציתי לבקר בקתדרלה הלאומית. סתם כי היא נראית לי מרשימה.

סתם רעיון (תלוי בעיתוי הביקור שלכם) זה לשכור סירה באגן הגיאות (בין אנדרטת ג'פרסון לוושינגטון ללינקולן). לא משהו מיוחד ולכאורה לילדים קטנים. אבל בגלל המיקום והנוף עשוי להיות חוויה מעניינת.

ועוד רעיון - וושינגטון נראית לי מקום נהדר לשכור אופניים

bigfoot תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • bigfoot
            bigfoot @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

היי, תודה רבה על ההתייחסות.

הסירה באגן הגיאות זה רעיון מצוין, חושבים גם על נסיעה לסניף מוזיאון התעופה. מכיוון שמתכננים לבקר גם במוזיאון האינטרפיד (נושאת המטוסים) בניו יורק, מתלבטים אם יש כאן כפילות או שמדובר בתצוגות משלימות. יש לך תובנות בעניין?

תודה רבה,

יאיר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • bigfoot
              bigfoot @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

תודה רבה. מתלבטים אם המוזיאון לתרבות אמריקאית מתאים לנערים שלנו. יש לך תובנות?

תודה,

יאיר

עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • עמיחי13
                עמיחי13 @bigfoot נערך לאחרונה על ידי

@bigfoot

כל נער ונערה הם אחרים. לדעתי המתבגרים שלי היו נהנים שם. תיכנסו לתמות בגוגל או לאתר המוזיאון ותתרשמו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון