נפולי ואמלפי וסורנטו
-
אנו לנים בנפולי והשאלה שלי האם לקחת מעבורת משם ישירות לקאפרי, ומקאפרי לחזור לנפולי, או שעדיף להפליג מקאפרי לסורנטו ומשם להתחיל את האוטובוס של הביקור בעיירות. לא יהיה לנו רכב אלא רק תחבורה ציבורית. אז השאלה היא האם ביום אחד ועמוס (וללא מסעדות) אפשר להספיק את קאפרי והעיירות (פוזיטנו, אמלפי, סורנטו) או שעדיף יום שלם רק לעיירות ועוד יום (או חצי יום?) לקאפרי והאם הנסיעה של נפולי קאפרי יפה פחות מסורנטו קאפרי או זה לא משנה.
תודה
-
אי אפשר להספיק את קאפרי סורנטו ודרך אמלפי ביום אחד. בשום מקרה. עדיף יום שלם לעיירות של דרך אמלפי ועוד יום לקאפרי. אולי להוסיף לו את סורנטו בערב. בשני המקרים השייט לקאפרי הוא במעבורת בים. באותו הים. זה לא משנה.
-
אז השאלה היא האם ביום אחד ועמוס (וללא מסעדות) אפשר להספיק את קאפרי והעיירות (פוזיטנו, אמלפי, סורנטו) שום סיכוי קאפרי יום העיירות- (בלי סורנטו) יום (לפחות!!!!) סורנטו- כמה שעות בערב אולי אחרי קאפרי?
או שעדיף יום שלם רק לעיירות ועוד יום (או חצי יום?) לקאפרי והאם הנסיעה של נפולי קאפרי יפה פחות מסורנטו קאפרי או זה לא משנה.
הנסיעה - כוונתך השיט? בין נפולי קאפרי לבין סורנטו קאפרי?--- מה זה משנה- מים וים כחול.
-
תודה לשניכם. כן, חשבתי שאולי שיט אחד יותר יפה מהשני.
אז יום אחד לדרך אמלפי, יום שני לקאפרי-סורנטו, ולפומפיי יספיק לי חצי יום אם איערך נכון (אזמין מראש), נכון?
-
בלוח הזמנים הצפוף הזה, זה המיטב שתוכל לעשות.
-
@מטייל_4180862 אם אתה לא שוכר רכב אני ממליץ לך לשכור נהג מדריך מקומי לטיול בחוף אמלפי. במקום לבזבז זמן על תחבורה ציבורית הנהג ייקח אותך ישר ובצורה מנוסה למקומות המענינים.