זהו חברים- נוסעים למיירהופן
-
לקח קצת זמן , עצבים של הרגע האחרון ( לא באשמתי) אבל תפרתי חופשה למיירהופן אהובתי. בעצם "עמק צילרטל" אהובי. (יודע יודע שזה כפל מילים)
הפעם לצערי רבים משותפי הקבועים "נטשו" אז אהיה רק עם הקטנצ'יק בן ה -12. קצת מבאס אבל מצד שני איזה יופי של בונדינג זה עושה לאבא ולבן, לא?
בקיצור יוצאים ב 12.2 בפברואר בטיסה של אל על שתפסתי בבלק פריידי במבצע. מחיר טוב שכלל מזוודה והושבה. נחיתה מוקדמת במינכן- אולי אולי נצליח אפילו לגנוב חצי יום גלישה באותו היום או קצת פחות- נראה,. אם כי אני לא ממש אופטימי.
6 ימי גלישה מלאים וביום האחרון חוזרים ללינה בשדה"ת- למחרת טיסה בבוקר. [19.2]
היה קצת סיבוך עם המלונות ( שיא העונה) והתעכבתי עם ההזמנה שלא באשמתי- אבל בסוף זה נפתר- מצאתי משהו נחמד, חצי פנסיון- טיפה יותר יקר מהמתוכנן אבל עדיין בגדר הסביר.
אגב- עושה רושם שבכללי יש עלייה של כ -10% במחירים של הכל יחסית לשנה שעברה.
נשאר רק להתרגש ולהתפלל שלא יהיו אסונות קורונה.
-
אני משוכנע שזה יהיה מושלם. חופשות בכלל וסקי בפרט הן זמן מושלם לתקשורת, הכרות והתחברות בקטע המשפחתי.
רובנו זוכרים את ההורים בקטעים משפחתיים חגיגיים ובהיבט החינוכי בתוך הבית. כאן זה זמן איכות להתחשל, לחוות וליהנות יחד. תהנו!
מת לחזור לעמק צילר ובמיוחד לצל אם צילר. לצערי הרצף השנה לא יכלול אותו אבל בשנה הקרובה זה must
-
אני מקנא בך על ה "רצף" - בקושי הצלחתי לארגן את החופשה הזאת אבל ראבאק- באמת שאי אפשר להתלונן.
ואני פשוט נורא אוהב את צילרטל- לא יודע אם זה רק נוסטלגיה או שפשוט משהו שם באורך ומגוון המסלולים יושב "בול" עלי .
ועכשיו כבר אין סבלנות
-
הי, זה ממש פשוט, אם תרצה אי פעם להצטרף צור קשר.
לוקחים טיסות כמה חודשים טובים מראש לפי מבצעים ונקודות, קובעים יעד הגיוני לגלישה על פי אותה טיסה ובוחרים פנסיון מומלץ במרכז העיירה.
אני לא מהחבר'ה של קלאב מד או של מלונות יוקרה שהוזכרו כאן בפורום, מעדיף לנצל את החורף לכמה שיותר גיחות עם עלות שפויה ואז הכל בפרופורציות.
כך אפשר להספיק כמה יעדים באותה עונה.
אישית התאהבתי בצל אם צילר, במרץ השנה גלשתי יום שלם על מסלולים אדומים ושחורים מצד אל צד של המפה. התחבורה הציבורית בכלל המרחב מושלמת
-
חחחח את כל זה אני יודע- הסיבוך היה לקבל אישור מהעבודה- היה לי רק שבוע ספציפי שבו היה לי סיכוי להשתחרר . בקיצור סגרתי מראש טיסה כי אפשר תמיד לשנות את המועד שלה והשכרת רכב עם ביטול- ומלון היה לי "ביד" אבל עד שקיבלתי תשובה חיובית מהעבודה לא יכולתי להזמין אותו- מפה לשם הוא כבר התמלא. פה התחיל כאב הראש כי לך חפש מלון בשיא העונה 6 שבועות מראש.
את מירהופן בחרתי בגלל הנחיתה במינכן.
יש לי עוד חלום לנסוע פעם ללאדיס- סרפאוס - פיס. נעבוד על זה.
אולי גם קיצביל אבל עושה רושם ששם יקר יותר.
-
לאדיס בתוכנית אצלי גם, אפשר לשתף חלומות.
קיצביל אכן יקרה יותר אך זהו יעד מוצלח לנסיעה עם בת זוג לא גולשת ו/או הורים.
כמי שבא לגלוש מהבוקר, הלכתי על Kirchberg השכנה. מקושרת בגלישה גם לקיצביל וגם לSkiwelt.
-
בקירכברג זכור לטובה המלון: Hotel Gasthof Skirast