ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Sneaky peak

פורום צפון אמריקה
    ילוסטון
    5
    7
    273
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שקד
      שקד נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,

אני אכתוב דיווח יותר מלא בהמשך (הטיול שלי עוד לא נגמר), אבל בינתיים, רציתי לתת לכם הצצה קטנה לילוסטון עוצר הנשימה. אתם יכולים לראות שהכל עדיין מאוד מושלג, מדי פעם גם יורד שלג. לא כל הכבישים פתוחים, אפילו כאלה שהיו אמורים להפתח היום. בתמורה, מקבלים נופים עוצרי נשימה ויותר ביזונים מאנשים. I.O - אני חייבת לך על זה שעודדת אותי לבוא לפה עכשיו. זו חוויה חד פעמית ובלתי נשכחת.

undefined

מוני IO. karnielr 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
      • imeshy2
        imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

שקד היקרה, מחכה בקוצר רוח לדיווח שלך. ועד אז, מתמוגג מהתמונות. נראה לי שמעטים כאן היו באיזור הזה, בתקופה שאת כעת, והסיפור שלך יפתח צוהר לטיולים בארהב בעונה זו באופן כללי.

המשיכי להנות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • מוני
          מוני @שקד נערך לאחרונה על ידי מוני

@שקד

נהדר שקד

תודה על הדיווח בזמן אמת!

מאיזה מכשיר את מצליחה לצרף תמונות?

מוני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

שאלה מצוינת, מוני! בסופו של דבר, הצלחתי גם לצרף תמונות וגם לשלוח את ההודעה עם ספארי באייפד. הצלחתי לצרף תמונות אך לא לשלוח מאייפון. זה הצריך כמה נסיונות, כמו שאתה מבין.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • IO.
              IO. @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד

אלופהההההה 😍 💙

אני כל כך שמחה שאת נפעמת מהמקום המיוחד הזה ועוד בעונה כזו מיוחדת ! קשה להסביר את האפקט של ה- yellowstone עד שנמצאים שם (לי לפחות קשה).

כמו שציינתי - הייתי שם בעונה אחרת לגמרי, סוף הקיץ. אבל כחובבת סקי מושבעת, אני יודעת מה זה שלג. בעיני חורף היא עונה ממש נפלאה להיות בה בחוץ (לא רק בשביל סקי).

וכן, ברור שצריך להערך אחרת (השנה זה מאתגר מהרגיל - עם שיאי שלג שלא נראו כבר שנים, מהמעט ששמעתי). וכמו כל דבר - זה לא מתאים לכל אחת. אבל תמיד התרשמתי שיש לך את הפתיחות לצאת מה״מסגרת״ 😉

תמשיכי להנות עד לרגע האחרון !

זכית - ואנחנו זכינו עם הדיווח שלך - תודה ❣❣❣

שקד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
              • karnielr
                karnielr @שקד נערך לאחרונה על ידי

@שקד

כל כך יפה! תודה לך על השיתוף, משפר לי את מצב הרוח...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • שקד
                  שקד @IO. נערך לאחרונה על ידי

@io

אני חושבת שטיול בעונה הזו מתאים לאנשים שהם גם בסדר עם קור וגם לא יותר מדי סובלים מ-FOMO. מי שב-15 מעלות מתעטף בסוודר מול רדיאטור - כנראה שלא מתאים. מי שב-15 מעלות הולך בחולצה קצרה או אפילו מתלבט אם זה כבר זמן ללכת בקצר - אין בעיה. ה״ציוד המיוחד״ שלי כולל מעיל חורף טוב שמתאים למינוס קצת (מעיל החורף שלי באנגליה), נעלי ההליכה הותיקות שלי, שעדיין יחסית אטומות למים, וגרביים חמים, כאלה שאני גם ככה משתמשת בהם בימי חורף קרים. רוב, אם לא כל, מסלולי ההליכה סגורים עדיין (ראו תמונות) ככה שלטעמי אין משמעות למשהו קל, קומפקטי, וכו׳. מה שלובשים ליום שלג ברמת הגולן כנראה יספיק.

בנוגע לפומו, צריך להיות מוכנים לזה שיש ״אתרי חובה״ בפארק שאי אפשר יהיה לבקר בהם. כרגע זה בעיקר Norris Basin ו-Hayden Valley, וגם רוב האזור הדרומי של הפארק. בתמורה לויתור הזה מקבלים שפע של חניה, אפס תורים, פארק פנוי ונופים יפהפיים עם כל השלג מסביב. מה שכן, לא חושבת שהייתי מכוונת לבוא לפני התאריך של פתיחת הכבישים הראשיים, כי לפני זה מעט מאוד פתוח, בעיקר החלק הצפוני שבין ממות׳ ספרינגס ללאמאר ואלי. גם שם מדהים, אבל אולי זה לא בהכרח מצדיק את הלוגיסטיקה בהגעה לפארק. במילים אחרות, אולי יעד אחר יתן תמורה טובה יותר. השנה התאריך הזה היה אתמול.

ועכשיו עוד טיפה ממקומות שכן אפשר להגיע אליהם -

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון