ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון - שלושה ימים באוקטובר

פורום אירופה
    לונדון
    11
    47
    794
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מוראל
      מוראל @שקד נערך לאחרונה על ידי מוראל

@שקד

אחרי כלל הטיפים המפורטים של כולכם נראלי שאנחנו יותר סגורים על המסלול

מה אתם חושבים?

היום הראשון זה יהיה בזרימה אל מול הכוחות שלנו בסוף..

יונה וקשת תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

אני מציעה לך לא להזמין מקום בסקיי גארדן לכל כך מוקדם בבוקר. אוקטובר זה חודש שבו הרבה פעמים יש ערפל בבוקר, וזה יהיה מאוד מאוד חבל אם תעלו למעלה ולא תראו כלום. בנוסף, ראיתי עכשיו שהאתר נפתח לביקורים החינמיים בשעה 10. יש מסעדות שנפתחות ב-8:00-8:30, ואז תוכלו לעלות, אבל זה בשביל המסעדה, ואז מצופה שתלכו לשם לארוחת בוקר. כאמור, בעיני זה לא כדאי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • יונה וקשת
          יונה וקשת @מוראל נערך לאחרונה על ידי

@מוראל התוכנית הזאת נראית כבר הרבה יותר טוב מבחינת זמנים ותכנון. היא עמוסה עכשיו בצורה טובה - כלומר יש בה כנראה יותר דברים ממה שתספיקו, אבל זה כדי שאם משהו סגור/מאכזב ואתם מדלגים ממנו מהר הלאה - תמיד יש עוד משהו מוכן בתוכנית.

לגבי נוטינג היל ופורטבלו:

שימו לב ששוק העתיקות של פורטבלו פועל רק בשבת.

אני אחדד: "שוק פורטבלו" עצמו פתוח כל יום, עם פירות, ירקות ועוד מאכלים ודברים, עד שעות אחה"צ המוקדמות, אבל הסצנה של דוכני העתיקות והפיצ'פקעס שרובם מתכוונים אליה כשהם אומרים "שוק פורטבלו" מתקיים רק בשבת.

באומרי זאת - באחד מביקורינו בלונדון גרנו 11 ימים בשכונה הזאת, ונהנינו מאוד!!!! מרחוב פורטבלו דווקא בימים *שלא* היה בהם שוק העתיקות שהוא צפוף ברמה שקשה להגיע לדוכנים לראות משהו. רחוב פורטבלו הוא רחוב שוקק ומגניב עם המון גראפיטי מרהיב וחנויות מקסימות שמוצאים בהן דברים שיש רק בלונדון (אחד הבנים שלי קנה נעליים שקופות שרואים דרכן את הגרביים עם ההדפס של הביג בן שגם קנינו שם).

לשיקולכם.

מוראל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • מוראל
            מוראל @יונה וקשת נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת היי תודה על הטיפ החשוב, אני מתלבט אם בכל זאת יש מה ללכת לשם ? או שורדיץ' או אפילו גרינץ'?

כמה זמן לוקח עניין החילופי משמרות?

יום שישי מרגיש לי קצת לא סגור עדיין

ומה שנספיק בשאר הימים יהיה לברכה

שקד תודה על הטיפ על סקי גארדן נאחר אותו ואת השייט בהתאם

יונה וקשת הצועד בנעליו 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • יונה וקשת
              יונה וקשת @מוראל נערך לאחרונה על ידי

@מוראל אנחנו ויתרנו על חילופי המשמרות לטובת שיטוט ברחוב פורטבלו, ולא התחרטנו. חילופי משמרות הוא סוג של "V" שתיירים רבים מרגישים צורך לסמן אותו. אני לא אתווכח עם אף אחד שיבחר להקדיש לזה את הזמן - בכל זאת טקס שהוא מוסד, וכפי הנראה - גם מרשים. אנחנו בחרנו שלא לבזבז זמן יקר בלעמוד שעה סתם רק כדי לתפוס מקום טוב (כי אחרת לא רואים כלום ובאמת חבל על המאמץ), אבל זו בחירה אישית לגמרי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • imeshy2
                imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

גם בעיני, החלפת המשמרות הייתה החוויה הכי פחות מעניינת בלונדון...

• הצועד בנעליו
                  הצועד בנעליו @מוראל נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@מוראל

המידע על החלפת המשמר של הוד מלכותו צ'רלס ה 3 נמצא כאן:

Changing the Guard - Ceremonial Events - The Household Division - Official site

הסבר כללי, שעות, מסלול וכו'.

רשמת גם ארמון סנט ג'יימס וגם בקינגהם, לא נראה לי אפשרי שניהם, תצטרכו לבחור.

סנט ג'ימס מסתיים מוקדם יותר, מסתיים יחסית מהר כי רואים רק צעידה ופחות צפוף.

בקינגהם לוקח הרבה יותר זמן, הרבה יותר צפוף וצריך להגיע הרבה יותר מוקדם, אבל מקבלים את ההצגה המלאה של החילופים, ומסתיים מאוחר יותר.

אני חושב שאת ההחלטה אם כדאי להשקיע תוספת הזמן ניכרת (בייחוד בביקור כל כך קצר) בטקס המלא רק אתם יכולים להעריך ואת התשובה אולי תדעו רק בדיאבד.

וכמו ששקד אמרה, יכול להיות שההחלטה לא תהיה תלויה בכם, אם מזג האוויר לא יהיה טוב אולי לא יהיו חילופי משמר, כדאי שתדאגו לתוכנית חליפית במקום שלא רגיש למזג אוויר.

• 1
                  • 2
                  • 3
                  • 3 / 3
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון