שוויץ בספטמבר
-
יש לנו כרטיסים ( משפחה 2 מבוגרים ו 3 מתבגרים בגילאי 17-20 ) לשוויץ לשבוע בספטמבר.
המראה ונחיתה בציריך.
רוב הדגש על טבע אבל גם קצת ערים ( לוצרן? ציריך? )
בהתחלה חשבתי על כוכב אחד באלפים הביראנים, ( איזור איטרלאקן ) אבל אני רוצה לשקול 2 כוכבים כדי לטייל בעוד איזור בלי נסיעות מאוד ארוכות כל יום..
המלצות?
-
לוצרן עיר חביבה מאוד לטעמי ושווה יום טיול קליל ונחמד מאוד. באיזור אינטרלאקן אפשר בקלות למצוא מסלולי הליכה/מפלים גם ל- 5 ימים
-
-
את מניחה שכל הימים יהיה מזג אוויר טוב אבל יתכן וכמה ימים יהיה גשם. בימי גשם נוסעים לערים.
שבוע זה מעט זמן ולדעתי מתאים לאלפים הברניים. יש המון אזורים אחרים יפים בשוויץ: לוצרן עם המון רכבלים ומסלולי הליכה, טיצינו, אפנצל, מזרח שוויץ.
אם בכל זאת רוצה לשלב אז הייתי מציע יומיים בצרמט או 2-3 ימים לוצרן
-
@traveller0036 שימי לב שלקראת סוף אוגוסט, תחילת ספטמבר יש התקררות באירופה (אחרי גל משמעותי של חום שהיה בכל הקיץ)
אז שווה לבדוק איך זה משפיע עליכם.
בכל מקרה קחי בגדים גם קרים וגם חמים....
בהצלחה
-
פרסומת!!!
-
@imeshy2 איזה פרסומת?
-
למזוודות...ראי את הלינק
-
-
*הליך קצת קטלני לעבירה קלה.
-
הגזמתם לגמרי... עיקרתם אותי?
-
גב' יהושוע -מבחינה עקרונית, יש בעיה עם אנשים שמפרסמים באתר. יש לך במקרה קשר לר. יהושוע? נדמה לי שגם הוא נאלץ להשעות עצמו מתפקידו בגלל הטרדות(לכאורה).
-
אני לא מבינה מה הבעיה? אני לא מפרסמת אלא שמתי קישור. למה היחס הזה?
-
כי נשמע מהחברים פה שהקישור שלך מוטה פירסום ורוב האנשים כאן באים לעזור או להיעזר. הפרסום הוא לבעל הפלטפורמה. בקיצור הניסיון שלך לתת המלצות עובר כמו לדחוף מוצרים שלא רק שלא עוזרים אלא כנראה מקלקלים כפי שכתבו לך
-
זה לא רקוב, זה דבש! אבכּי עליכּי, בכּי!